Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak Monika chce studovat a co potom? Hned dítě? To těžko, když dodělá zrovna školu. Nejspíš se bude chtít uplatnit. Takže otázka dítěte by mohla přijít třeba za sedm deset let? No, to má Mára pěkný vyhlídky ![]()
Taky mi připadá, že děti něchce vůbec nebo třeba až za těch dese let, ale to na ni asi Mára čekat nebude, byl by blbej, když u teď chce rodinu. Pro něj je takový vztah ztráta času…
Tak v dnešním dílu je nejlepší ta osahávačka na konci, to nemělo chybu ![]()
Ale co mi už tak vtipný nepřijde, jak Tereza pořád jde proti sobě. Proboha, co to je za vztah, když se pořád klidí z cesty
. A Kuřízek si nic neprosadí. Je pro mě mrtvej Homolka ![]()
V ukázkách na zítřek mě zarazila Mirka. Bílé vlasy, černá kůže
. Viděla jsem ji jen zlomek vteřiny, ale bylo to hrozný ![]()
Zase si to vemte z její strany.Nic,ticho po pěšině. Vtom se tam vřítí Digoša z dětma a bum…Mára hned dítě chci. A hned se urazí když Monika zaváhá. Takhle se spíš šprajcne než otěhotní.
@Anna766 píše:
Zase si to vemte z její strany.Nic,ticho po pěšině. Vtom se tam vřítí Digoša z dětma a bum…Mára hned dítě chci. A hned se urazí když Monika zaváhá. Takhle se spíš šprajcne než otěhotní.
Proč šprajcne? Protože chlap, se kterým je několik let, jsou zabezpečeni, jemu tahne na 40 chce dítě? Možná by stačilo, kdyby začala používat hlavu, to si jako myslí, že Mára bude chtít děti v padesáti?
@KPKristy jsem asi zblblá tim časovym přesunem, kdo je Mirka?
![]()
@radkka píVěrae:
Proč šprajcne? Protože chlap, se kterým je několik let, jsou zabezpečeni, jemu tahne na 40 chce dítě? Možná by stačilo, kdyby začala používat hlavu, to si jako myslí, že Mára bude chtít děti v padesáti?
To jo, tomu rozumim Ale vem si że o tom ani nepřemýšleli prozatim.Jde mi o to że se hned urazí a vystřelí pryč. Jinak mu fandim.Jen jí to prostě měl podat…nevim teď jak to říct…promyšleněji, nebo nevim no. A ne se hned urazit.Tam uż chybělo jenom „já to dítě chci a dupy dupy“
chápeš
@Anna766 píše:
To jo, tomu rozumim Ale vem si że o tom ani nepřemýšleli prozatim.Jde mi o to że se hned urazí a vystřelí pryč. Jinak mu fandim.Jen jí to prostě měl podat…nevim teď jak to říct…promyšleněji, nebo nevim no. A ne se hned urazit.Tam uż chybělo jenom „já to dítě chci a dupy dupy“chápeš
No, já si myslím, že špatně to podala spíš ona. Chápu, že někdo nechce dítě, v žádném případě si nemyslím, že by se měla nutit a mít dítě i když po něm netouží, ale měla by tedy počítat s tím, že Mára s ní asi takhle nebude. Ona řekne, že ted děti nechce a nazdar, tak co má on dělat? Já bych taky v klidu nebyla.
Pokud Monyka vůbec někdy děti chce, měla by s Márou najít kompromis, jenže já si myslim, že problém je v tom, že ona je nechce vůbec, proto nehledá jiné řešení.
@radkka píše:
No, já si myslím, že špatně to podala spíš ona. Chápu, že někdo nechce dítě, v žádném případě si nemyslím, že by se měla nutit a mít dítě i když po něm netouží, ale měla by tedy počítat s tím, že Mára s ní asi takhle nebude. Ona řekne, že ted děti nechce a nazdar, tak co má on dělat? Já bych taky v klidu nebyla.
Pokud Monyka vůbec někdy děti chce, měla by s Márou najít kompromis, jenže já si myslim, že problém je v tom, že ona je nechce vůbec, proto nehledá jiné řešení.
No já vycházím z toho co řekla u Digi. Že dítě chce a jenom s Márou. Ale ne teď.
Rozumim jí. Ale chápu i Máru Ne każdej chlap chce psát s dětma ūkoly v 80 letech jako Gott.
@Anna766 píše:
No já vycházím z toho co řekla u Digi. Že dítě chce a jenom s Márou. Ale ne teď.Rozumim jí. Ale chápu i Máru Ne każdej chlap chce psát s dětma ūkoly v 80 letech jako Gott.
Tak by se podle toho měla chovat. Do teď se kopala do zadku a najednou začne studovat a chce cestovat, to je fakt k smíchu.
@radkka píše:
Tak by se podle toho měla chovat. Do teď se kopala do zadku a najednou začne studovat a chce cestovat, to je fakt k smíchu.
přesně tak, vůbec nechápu, k čemu ji to studium bude
Má zavedenou Kůlnu ![]()
Studovat měla v době, kdy se různě poflakovala, v ranním vysílání, ve fitku apod.
Příspěvek upraven 27.10.15 v 10:10
@radkka píše:
Se mi nezdá že by se kopala kamsi
budovala Coolnu.Ono podnikání, ať uż v čemkoli, bere dost času. ![]()
@ivik21 píše:
@Anna766 Mirka je manželka Antonína - starosty, Rudova bráchy
Aháa. No mě zarazily ty bílé vlasy, asi bylo míněno světlé
musim se na ní zaměřit.
@radkka píše:
Mně se nelíbí ani v civilu, vypadá jak syslík s pěti chlupama na hlavěomlouvám se za svůj výraz, ale fakt nechápu, proč jsou z ní všichni tak vedle, jak jí to sluší
Ted si mě urazila, protože vypadám podobně… ![]()
@Anna766 píše:
Se mi nezdá že by se kopala kamsi![]()
budovala Coolnu.Ono podnikání, ať uż v čemkoli, bere dost času.
Netrávila tam tolik času
Měli ji napůl s Márou a měli ještě zaměstnance. To je fakt dřina.