Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
Asi to udělala naschvál právě proto, že to dítě nechce. Márovi bych přála někoho normálního.
To je možný. Díky Věrčině nátlaku asi dostala na myšlenky na rodinu úplnou averzi, tak si našla zájmy, které se s rodinou kloubí ztuha. Lidi jsou různý a nedivila bych se tomu. A Máru bych pochopila, kdyby od ní odešel. Přece není dlouho udržitelný, že jeden dítě chce a druhý ne. Na atmosféře vztahu se to jistě podepíše.
@KPKristy píše:
Však to píšu, přerostlé mimino. Ještě k tomu ten buclatý obličej…
V civilu jí to možná sedne, v Ulici ji nějak divně stylizují, nevím. Hraje pětadvacetiletou učitelku, tak by to chtělo tomu trochu přizpůsobit vzhled
Mně se nelíbí ani v civilu, vypadá jak syslík s pěti chlupama na hlavě
omlouvám se za svůj výraz, ale fakt nechápu, proč jsou z ní všichni tak vedle, jak jí to sluší ![]()
A jak jste psali, že Matěj má skončit… To by šlo! V tom hezkém bytě by pak mohla bydlet Tereza s Davidem (nebo s Otou, to je jedno), až se rozejde s Kuřízkem, protože jí už bude sr*t, že musí vyklízet pole, aby se tatínek mohl vídat se synem…
@KPKristy píše:
To je možný. Díky Věrčině nátlaku asi dostala na myšlenky na rodinu úplnou averzi, tak si našla zájmy, které se s rodinou kloubí ztuha. Lidi jsou různý a nedivila bych se tomu. A Máru bych pochopila, kdyby od ní odešel. Přece není dlouho udržitelný, že jeden dítě chce a druhý ne. Na atmosféře vztahu se to jistě podepíše.
Já bych třeba šla, kdyby mi tahlo na 35 (což už je pro mě hranice) a manžel se k dítěti neměl
Když nechce, tak nechce, nutit ho nebudu, ale já děti chci a nechci je mít ve čtyřiceti. Máru chápu, Motyka by neměla být tak sobecká.
@radkka píše:
Mně se nelíbí ani v civilu, vypadá jak syslík s pěti chlupama na hlavěomlouvám se za svůj výraz, ale fakt nechápu, proč jsou z ní všichni tak vedle, jak jí to sluší
Mně se v civilu taky nelíbí. Napsala jsem to proto, že ji tu holky často hájí těma civilníma fotkama. Můj typ to taky není ![]()
Asi jsem ještě neviděla fotku, kde by jí to slušelo. Syslík s pěti chlupama je výstižný…
@radkka píše:
Já bych třeba šla, kdyby mi tahlo na 35 (což už je pro mě hranice) a manžel se k dítěti nemělKdyž nechce, tak nechce, nutit ho nebudu, ale já děti chci a nechci je mít ve čtyřiceti. Máru chápu, Motyka by neměla být tak sobecká.
Hlavně tyhle věci je potřeba si ujasnit na začátku vztahu. Oni spolu nezačínali v patnácti, tehdy se to samozřejmě neřeší. Ale v jejich věku už je tohle téma docela na pořadu dne a oni najednou po třech letech, nebo jak dlouho spolu jsou, zjistí, že to mají kompletně jinak ![]()
@KPKristy píše:
A jak jste psali, že Matěj má skončit… To by šlo! V tom hezkém bytě by pak mohla bydlet Tereza s Davidem (nebo s Otou, to je jedno), až se rozejde s Kuřízkem, protože jí už bude sr*t, že musí vyklízet pole, aby se tatínek mohl vídat se synem…
Jo, já myslim, že bude s Davidem ![]()
@KPKristy píše:
Mně se v civilu taky nelíbí. Napsala jsem to proto, že ji tu holky často hájí těma civilníma fotkama. Můj typ to taky není
Asi jsem ještě neviděla fotku, kde by jí to slušelo. Syslík s pěti chlupama je výstižný…
No, to právě vůbec nechápu, vypadá hrozně
Ještě jak to tam má na několika fotkách vyčesaný nahoru a do culíku, tak vypadá, jak kdyby měla obrovskou hlavu (jak nějakej mimozemštan), jak maji ty vlasy stejnou barvu, jako ksicht ![]()
A když to má rozpuštěný, tak prostě prořídlej syslík…
@KPKristy píše:
Hlavně tyhle věci je potřeba si ujasnit na začátku vztahu. Oni spolu nezačínali v patnácti, tehdy se to samozřejmě neřeší. Ale v jejich věku už je tohle téma docela na pořadu dne a oni najednou po třech letech, nebo jak dlouho spolu jsou, zjistí, že to mají kompletně jinak
To taky nechápu, ale zřejmě to tak je z toho důvodu, že Motyka děti nechce a proto to neřešila a Mára je holt chlap, který neřeší nic, asi si myslel, že to je prostě automatický
![]()
Jak dlouho spolu jsou nevím, ale asi dýl ne?
@radkka píše:
No, to právě vůbec nechápu, vypadá hrozněJeště jak to tam má na několika fotkách vyčesaný nahoru a do culíku, tak vypadá, jak kdyby měla obrovskou hlavu (jak nějakej mimozemštan), jak maji ty vlasy stejnou barvu, jako ksicht
A když to má rozpuštěný, tak prostě prořídlej syslík…
No přesně toho jsem si všimla taky - stejná barva vlasů jako obličeje! Já nevím, že si nenechá poradit. Nebo si možná nechala a někdo jí poradil blbě… ![]()
@KPKristy píše:
No přesně toho jsem si všimla taky - stejná barva vlasů jako obličeje! Já nevím, že si nenechá poradit. Nebo si možná nechala a někdo jí poradil blbě…
Nechala si poradit, měla na Facebooku fotoku, jak je nově obarvená od nějaké super kadeřnice
Asi je to teď IN, zase jsem mimo módu ![]()
Me se ted Tereza taky nelibi, je jak mala a nema smrnc, nebo tak mi to prijde… Prijde me jak ctrnactileta, kdyz tam zacla hrat.
@radkka píše:
To taky nechápu, ale zřejmě to tak je z toho důvodu, že Motyka děti nechce a proto to neřešila a Mára je holt chlap, který neřeší nic, asi si myslel, že to je prostě automatický![]()
Právě vůbec nevím, jak dlouho jsou spolu ![]()
Před manželem jsem začala chodit s klukem, který od začátku tvrdil, jak je svatba nedůležitá, a že se nikdy neožení. Já věděla, že se jednou vdávat chci a tyhle jeho řeči mi hlodaly v hlavě tak, že nám to vydrželo jen čtyři měsíce. Neříkám, že to byl jediný důvod, to vůbec. On byl divnej celkově
, ale prostě to tam bylo jinak a už jsem to z hlavy nevyhnala…
Na druhou stranu můj muž je zase ten, co nic moc neřeší, ale tam už jsem „cítila“, že to je ono ![]()
@radkka píše:
To taky nechápu, ale zřejmě to tak je z toho důvodu, že Motyka děti nechce a proto to neřešila a Mára je holt chlap, který neřeší nic, asi si myslel, že to je prostě automatický![]()
Ona je nechce teď, jinak se už 1× rozešli, co si pamatuju.
Ale i když souhlasím s Vámi, tak na 2.str.co je to za chování něco takového nadhodit (Mára) a chtít HNED odpověď, a ještě se nafouknout, když neodpoví Monika souhlasně, jako kdyby se měli rozhodovat, zda pojedou nakoupit dnes nebo zítra. ![]()
@KPKristy píše:
Právě vůbec nevím, jak dlouho jsou spolu![]()
Před manželem jsem začala chodit s klukem, který od začátku tvrdil, jak je svatba nedůležitá, a že se nikdy neožení. Já věděla, že se jednou vdávat chci a tyhle jeho řeči mi hlodaly v hlavě tak, že nám to vydrželo jen čtyři měsíce. Neříkám, že to byl jediný důvod, to vůbec. On byl divnej celkově
Na druhou stranu můj muž je zase ten, co nic moc neřeší, ale tam už jsem „cítila“, že to je ono, ale prostě to tam bylo jinak a už jsem to z hlavy nevyhnala…
Jo, to ten můj taky říkal, že se nikdy neožení… když to řekl potřetí bouchly mi saze
Řekl, že to byly jen frajerské řeči
a nakonec do chomoutu skočil dobrovolně.
@Žirafa 69 píše:
Ona je nechce teď, jinak se už 1× rozešli, co si pamatuju.
Ale i když souhlasím s Vámi, tak na 2.str.co je to za chování něco takového nadhodit (Mára) a chtít HNED odpověď, a ještě se nafouknout, když neodpoví Monika souhlasně, jako kdyby se měli rozhodovat, zda pojedou nakoupit dnes nebo zítra.
Mně přijde, že ona děti nechce vůbec. A to, že je nechce teď a je jí jedno, že Márovi tahne na 40 je sobecké a bezohledné. Chtít je nemusí, pak ať se ale nediví, když bude sama.