Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jančakecalka píše:
já bruneta jsem![]()
![]()
![]()
![]()
Tak teď už se fakt směju
![]()
@Terdul píše:
Spíš než pomsta Lucky, bude Lucka Rozu varovat, jakej je to zmeteček. Ta jí nebude věřit, protože se stalo, co se stalo, ale nakonec ji ten frája ublíží a ona dá Luciš za pravdu.
Tak by to být mohlo.
@Anna766 píše:
Aháa. No mě zarazily ty bílé vlasy, asi bylo míněno světlémusim se na ní zaměřit.
ano, bílé bylo míněno světlé. Ale tak moc, že prostě bílé ![]()
Holky, nezáleží na tom, jestli je ženská blondýna nebo bruneta. Ale jde o to, že nejde být blondýna za každou cenu. K Tereze se to nehodí, dělá jí to tlustší obličej a vůbec.
Pravda je, že to má obarvené hezky a odborně, protože ta tmavá barva je pěkně stažená a má to jednolité. Je vidět, že si to jen doma nepolila peroxidem jako jsou toho některé krasomily schopné.
Ale prostě jí to nesluší…
@radkka píše:
Není za co, já už stahuju jen z Edisku, často se mi stává, že z uložta to zmizí během stahování
Tak to se mi ještě nestalo…na edisku mně vadí ta registrace…
@KPKristy to ale neznamená, že se hned musí říct, že vypadá jak sysel, protože má buclaté tváře a málo vlasů, za což nemůže, ne? Tak jí to prostě nesluší… Asi to uznala i sama, když už teď zase blondýna není.
Chápu, že internetové diskuse snesou leccos, co by člověk normálně neřekl, ale možná by stálo za to zamýšlet se i nad tím, co píšeme. Do očí bychom jí to asi neřekli, ne? ![]()
@mikacka píše:
Tak to se mi ještě nestalo…na edisku mně vadí ta registrace…
Já stahuju bez registrace a stahuje mi to rychleji, než na uložto.
@Mugduh píše:
@KPKristy to ale neznamená, že se hned musí říct, že vypadá jak sysel, protože má buclaté tváře a málo vlasů, za což nemůže, ne? Tak jí to prostě nesluší… Asi to uznala i sama, když už teď zase blondýna není.Chápu, že internetové diskuse snesou leccos, co by člověk normálně neřekl, ale možná by stálo za to zamýšlet se i nad tím, co píšeme. Do očí bychom jí to asi neřekli, ne?
A ty mě znáš? Já bych to řekla.
Podle me jsou jedna vedle druhé všechny herečky v ulici ošklivé, nenapadá mě jedna hezká ženská, kdo se líbí vám?
@radkka píše:
Já stahuju bez registrace a stahuje mi to rychleji, než na uložto.
Fakt? Tak jsme asi blbě koukala, ale stáhnout mně to bez emailu a hesla nechtělo…
@mikacka píše:
Fakt? Tak jsme asi blbě koukala, ale stáhnout mně to bez emailu a hesla nechtělo…
Když dáš stahovat, tak se objeví to okno, uprostřed je přihlášení a vpravo je dole stáhnout bez registrace. Můžeš stáhnout jeden soubor za 24h. Já nic jiného nestahuji, tak mi to nijak nevadí.
@Mugduh píše:
@KPKristy to ale neznamená, že se hned musí říct, že vypadá jak sysel, protože má buclaté tváře a málo vlasů, za což nemůže, ne? Tak jí to prostě nesluší… Asi to uznala i sama, když už teď zase blondýna není.Chápu, že internetové diskuse snesou leccos, co by člověk normálně neřekl, ale možná by stálo za to zamýšlet se i nad tím, co píšeme. Do očí bychom jí to asi neřekli, ne?
Kamarádce bych to třeba řekla ![]()
Ale já zase nevím, proč si to berete tak osobně. Za chvíli bychom se tu mohly postupně urazit všechny. Jedna kvůli vlasům, druhá kvůli tomu, že se jí osobně dotklo mít či nemít dítě, a tak dále ![]()
A sysel je ještě docela v pohodě, ne? V některých diskusích používají holky jíná půvabná slůvka, tohle je brnkačka ![]()
Docela se mi líbí Jitka jako ženská, pak hezká je Světlana a Lenka. ![]()