Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148463
27.10.15 12:04
@KPKristy píše:
Ale však má!! Ježísi, holky, vždyť sJisa snad tolik nestalo. To se tu fakt budeme handrkovat o sysla na patnácti stranách? 8o :roll:

Syslík je náhodou hezký zviřátko. A Mirinka je veveruška. A Gábina kobylka. Mára je zarostlej jako opice, nová kadeřnice mi připomíná afgánskýho chrta, jóóó :pankac: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
27.10.15 12:06
@Anna766 píše:
Syslík je náhodou hezký zviřátko. A Mirinka je veveruška. A Gábina kobylka. Mára je zarostlej jako opice, nová kadeřnice mi připomíná afgánskýho chrta, jóóó :pankac: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
:mrgreen: tak teď jsi tomu dala korunu, jen doufej že se v těch postavách někdo nepozná a nevrhne se na tebe :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.10.15 12:10
@Anna766 píše:
Syslík je náhodou hezký zviřátko. A Mirinka je veveruška. A Gábina kobylka. Mára je zarostlej jako opice, nová kadeřnice mi připomíná afgánskýho chrta, jóóó :pankac: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

no vida! Kdo jinej by to měl rozštípnout, než Anička. Nejmoudřejší z nás (pozor, nepíšu nejstarší!!!, aby to někdo nepřekroutil :mrgreen: ) :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.10.15 12:26
@Terdul píše:
Vypada to, ze jo. Pac to je precin hodny zavrzeni :mrgreen:. @radkka ty ty ty, ty darebne devce se syslem.

Kaju se, kaju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
27.10.15 12:37
@Anna766 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :jazyk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148463
27.10.15 12:38
@Terdul píše:
Nejmoudrejsi je ale Bylina, promin :lol:.

Tak kam se na ní hrabu. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
27.10.15 12:42
@Anna766 píše:
Mě se líbí všechny A neni to provokace. Já už jsem to tady jednou psala. :lol: :nevim:

Mám to podobně. Samozřejmě ne všechny stejně, ale na každé je něco hezkého, každá má někdy hodně hezký, jindy mizerný záběr (to asi každá z nás, máme jen štěstí, že nemáme furt u tlamy kameru :mrgreen: ). Vyloženě ošklivou ženskou si v Ulici nevybavím (ze soutěže teda vyřazuju nejstarší generaci- Nyklová, Růža apod., ty už jsou přeci jen mimo škály :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
27.10.15 12:43

Připomenete mi prosím, jaký průser měl ten brácha od té holky, jak šikanovala tu blondýnu? Já si nemůžu vzpomenout na jména :lol: :lol:

Jinak co se týče Terky, tak mě se jako ženská líbí, v obličeji je hezká, jen ty vlasy jí prostě nesluší, má to jak počůranou slámu, ale zřejmě si to uvědomila a už je zase na tmavo, to jí sedí. Vůbec jsem nepochopila ty podivné šaty, co na ní navlíkli, když šli s Romanem a jeho přáteli ven 8o Už se to tady probíralo xkrát, působí tam zbytečně krabicoidně, je jasný, že jako učitelka nemůže na sebe navlíknout cokoliv, ale i tenhle ofiko styl může být pěkný a slušivý. Stejně jako nechápu, proč Zorku pořád navlíkají do šedivé barvy, když jí to vůbec nesluší 8o :cert: A to je taky pěkná ženská. Kuřízková má hezkou postavu, ale v obličeji se mi moc nelíbí
Nelíbí se mi Monika, vůbec. Jednu chvíli měla moc pěkné vlasy a v kombinaci s tím, jak jí tam oblíkají (stejná kostymérka jako u Terezy, to se vsadím :lol: ) Děs a hrůza. Zvlášť když natáčejí snídani, ranní vstávání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.10.15 12:45
@Mugduh píše:
No, já bych teda řekla, že Solaříková rozhodně nemůže za to, že má málo vlasů…

Moje sestra má také málo vlasů. Tak má sestřih, který jí sluší a nedostatky potlačuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148463
27.10.15 12:47

@Samamama já nevyřazuju ani ty nejstarší. :mrgreen: zrovna Nyklová a Růża mají na svůj věk a kila docela šmrnc Chtěla bych v jejich letech vypadat aspoň z poloviny tak dobře. Já si prostě ošklivého člověka představuji jinak Mám na ošklivost zkrátka velké a nesplnitelnė nároky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
27.10.15 12:55
@radkka píše:
Mně se líbí Kuřízková :dance: jinak do skupiny ošklivek bych asi nedala tu novou kadeřnici, Libušku, Jitku, mladou maléřovou a Nanča na svůj věk také vypadá docela dobře… tyhle mi přijdou jako takové normální baby, na které se dá koukat, s Kobylou jsem na tom hůř.

EDIT: Jo a Světlana je pěkná ženská.

vidíš to je fakt Libuška je hezká a obě Maléřové se mi nelíbí… jinak Jitka s Ančou teda vůbec

• Citovat
  • Upravit
5473
27.10.15 12:58

@Anna766 Růža má pro mě toho šmrncu podstatně víc než Nyklová, ale to je fuk. Já to brala hlavně tak, že v této generaci je už jaksi nefér hodnotit vyloženě krásu. A asi vůbec nerada říkám o ženách, že jsou ošklivé, přijde mi to líto, zvlášť u těch objektivně méně pohledných (to je taky blbé vyjádření, protože co je na tom objektivního, že). U chlapů mi to jde kupodivu líp, asi proto, že vím, že u chlapů na tom vzhledu až tak nesejde (podle mě). Takže při shlédnutí Stardance jsem konstatovala, že prototyp ošklivosti je Tydýt, ale měla jsem hned oponenta, takže to prostě každý vidí jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
27.10.15 12:58
@Moise píše:
Připomenete mi prosím, jaký průser měl ten brácha od té holky, jak šikanovala tu blondýnu? Já si nemůžu vzpomenout na jména :lol: :lol:Jinak co se týče Terky, tak mě se jako ženská líbí, v obličeji je hezká, jen ty vlasy jí prostě nesluší, má to jak počůranou slámu, ale zřejmě si to uvědomila a už je zase na tmavo, to jí sedí. Vůbec jsem nepochopila ty podivné šaty, co na ní navlíkli, když šli s Romanem a jeho přáteli ven 8o Už se to tady probíralo xkrát, působí tam zbytečně krabicoidně, je jasný, že jako učitelka nemůže na sebe navlíknout cokoliv, ale i tenhle ofiko styl může být pěkný a slušivý. Stejně jako nechápu, proč Zorku pořád navlíkají do šedivé barvy, když jí to vůbec nesluší 8o :cert: A to je taky pěkná ženská. Kuřízková má hezkou postavu, ale v obličeji se mi moc nelíbí
Nelíbí se mi Monika, vůbec. Jednu chvíli měla moc pěkné vlasy a v kombinaci s tím, jak jí tam oblíkají (stejná kostymérka jako u Terezy, to se vsadím :lol: ) Děs a hrůza. Zvlášť když natáčejí snídani, ranní vstávání :mrgreen:

jak to víš? já jsem viděla včera fotky nové a na tmavo nebyla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
148463
27.10.15 13:10

@Samamama no a to je ono. Já nehodnotím krásu. Já vlastně nehodnotim vůbec Jo řeknu si że Skyler a Rozinka jsou nádherný holky, Anča a Mastná jsou pěkný ženský atd atd.Ale abych posuzovala člověka jestli je hezčí než ten či onen. Nemám to v povaze a nelíbí se mi to.Ale to jsem já, jiná už nebudu. A skutečně na każdé najdu něco tak hezkýho że se mi pak líbí celá. Já bych se jako porotce v soutěži krásy neuživila. Brzy by mě vyhodili protože bych sázela body jak brambory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
27.10.15 13:17

@Anna766 Vždyť je dobře, když na lidech umíme vidět hlavně o hezké, nejen vizuálně. Taková povaha dělá život určitě příjemnější, než být škarohlíd. :palec: Sice se v tom mám ještě co učit, ale snažím se. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí