Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martrich píše:
Zounar bydli tam, co nasi. Potkavam ho casto, je moc prijemnej, nejcastejc ho potkavam u reznika
U řezníka jo?
dobrý.
@atominnka píše:
mně ty blond k ní sedí víc… ale nějak mi přišla víc jako učitelka v těch tmavých
Já se na ní dneska fáaaakt zaměřila po dnešní výživné diskuzi, a mě se ty vlasy líbí. Jo hraje blbku teď, ale jako mladá žena
hezká no
jsem nepoučitelná.
![]()
@KPKristy píše:
V ukázkách na zítřek mě zarazila Mirka. Bílé vlasy, černá kůže. Viděla jsem ji jen zlomek vteřiny, ale bylo to hrozný
Má platinovou blond a zřejmě se dlouho válela u moře ![]()
@radkka píše:
Jak dlouho spolu jsou nevím, ale asi dýl ne?
Ted rok, loni se vrátil v září z té lodi, když ona měla mononukleózu. Předtím spolu chodili asi taky rok, než se zakoukala do Michala z hospody.
@MUFICE píše:
Ted rok, loni se vrátil v září z té lodi, když ona měla mononukleózu. Předtím spolu chodili asi taky rok, než se zakoukala do Michala z hospody.
Předtím fakt jen rok? To se mi zdá málo, ne?
@Silwinka87 píše:
Předtím fakt jen rok? To se mi zdá málo, ne?
No oni spolu pořád jako kámošili a tak. Bydleli v jednom bytě ale jako dvě samostatné jednotky. Trvalo docela dlouho neż se domluvili že se maj vlastně rádi. To bylo cavyků jak v Argentinský telenovele ![]()
@Marcam píše:
Docela se mi líbí Jitka jako ženská, pak hezká je Světlana a Lenka.
Mně se líbí Světlana, Rozina a Libuška byla hezká ženská.
@MUFICE píše:
Mně se líbí Světlana, Rozina a Libuška byla hezká ženská.
Jo, tyhle se mi taky líbí. I Badinková (učitelka Lenka)
@Anna766 jako jo, sluší jí to, taky se mi to líbí
je to hezká holčina… jen na učitelku mi prostě seděly víc ty tmavé
@atominnka píše:
mně ty blond k ní sedí víc… ale nějak mi přišla víc jako učitelka v těch tmavých
No, ted vypadá víc jako studentka, než učitelka. Nedávno byla ve Volejte Novu a tam měla zase zrzavé vlasy, tak se asi zase trošku ztmavila.
@Žirafa 69 píše:
Jo, tyhle se mi taky líbí. I Badinková (učitelka Lenka)
Tu dneska potkala kamarádka na Václaváku. A v létě s ní jela metrem Skyler a jiný den zase Miloš ![]()
@MUFICE píše:
Tu dneska potkala kamarádka na Václaváku. A v létě s ní jela metrem Skyler a jiný den zase Miloš
„U nás“ - tedy v OL divadle (když jsem tam dělala) bylo dost známých lidiček, vč. několika z Ulice a fakt ta TV tak ze 5kg přidává. Třeba ségra Moniky vypadá, že je malinko oplácanější, ale byla to kočka. A doktor, co chodil s Libuškou, je ve skutečnosti dost hubenej.
Tak já marně přemýšlím, jestli mi některá z hereček přijde ošklivá
Možná Markéta nemá přímo líbivé rysy pro moje oko… Jinak myslím, že jsou všechny tak nějak v normálu, někdy jim to sluší víc, někdy míň, podle toho, jak jsou učesané nebo co na ně navlíknou… Vyloženě se mi líbí kadeřnice Sandra, i Skyler, taková Viky třeba pro mě má víc šťavu než bledulka Rozina, pěkně se mi koukalo aji na kadeřnici Romanu, na Lenku… I ty starší herečky jsou udržované a šmrncovní, jediné, co nesnesu je Granule - ofinka ještě dejme tomu, ale diblíkovské dlouhé lokny v jejím věku, no za mě tedy ne
A k Adrianě, nevím, jestli jste ji zaregistrovaly v seriálu První krok (snad si název pamatuju správně), byl z prostředí taneční školy a tam jí to podle mě slušelo víc, ačkoliv tam působila až téměř dětsky. Že je to neteř Vaculíka jsem netušila, toho já můžu ![]()
@Žirafa 69 píše:
„U nás“ - tedy v OL divadle (když jsem tam dělala) bylo dost známých lidiček, vč. několika z Ulice a fakt ta TV tak ze 5kg přidává. Třeba ségra Moniky vypadá, že je malinko oplácanější, ale byla to kočka. A doktor, co chodil s Libuškou, je ve skutečnosti dost hubenej.
Když šly dřívější řady Ulice a Lída byla za tu outsaiderskou tlustou sestru, co jí táta Olda pořád nutil sportovat aby zhubla, tak byla u nás v M. L.v divadle Byla jsem se synkem na pohádce a ona tam hrála princeznu. A já čučela jak cigán na lopatu, jak byla štíhlá a šik.