Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148502
27.10.15 22:51
@Martrich píše:
Zounar bydli tam, co nasi. Potkavam ho casto, je moc prijemnej, nejcastejc ho potkavam u reznika :mrgreen:

U řezníka jo? :mrgreen: dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148502
27.10.15 22:54
@atominnka píše:
mně ty blond k ní sedí víc… ale nějak mi přišla víc jako učitelka v těch tmavých :lol:

Já se na ní dneska fáaaakt zaměřila po dnešní výživné diskuzi, a mě se ty vlasy líbí. Jo hraje blbku teď, ale jako mladá žena :think: hezká no :nevim: jsem nepoučitelná. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
27.10.15 23:06
@KPKristy píše:
V ukázkách na zítřek mě zarazila Mirka. Bílé vlasy, černá kůže :roll:. Viděla jsem ji jen zlomek vteřiny, ale bylo to hrozný :mrgreen:

Má platinovou blond a zřejmě se dlouho válela u moře :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
27.10.15 23:11
@radkka píše:
Jak dlouho spolu jsou nevím, ale asi dýl ne?

Ted rok, loni se vrátil v září z té lodi, když ona měla mononukleózu. Předtím spolu chodili asi taky rok, než se zakoukala do Michala z hospody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
27.10.15 23:12
@MUFICE píše:
Ted rok, loni se vrátil v září z té lodi, když ona měla mononukleózu. Předtím spolu chodili asi taky rok, než se zakoukala do Michala z hospody.

Předtím fakt jen rok? To se mi zdá málo, ne?

• Citovat
  • Upravit
148502
27.10.15 23:21
@Silwinka87 píše:
Předtím fakt jen rok? To se mi zdá málo, ne?

No oni spolu pořád jako kámošili a tak. Bydleli v jednom bytě ale jako dvě samostatné jednotky. Trvalo docela dlouho neż se domluvili že se maj vlastně rádi. To bylo cavyků jak v Argentinský telenovele :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
27.10.15 23:25
@Marcam píše:
Docela se mi líbí Jitka jako ženská, pak hezká je Světlana a Lenka. ;)

Mně se líbí Světlana, Rozina a Libuška byla hezká ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39588
27.10.15 23:26
@MUFICE píše:
Mně se líbí Světlana, Rozina a Libuška byla hezká ženská.

Jo, tyhle se mi taky líbí. I Badinková (učitelka Lenka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
27.10.15 23:29

@Anna766 jako jo, sluší jí to, taky se mi to líbí :-) je to hezká holčina… jen na učitelku mi prostě seděly víc ty tmavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
27.10.15 23:41
@atominnka píše:
mně ty blond k ní sedí víc… ale nějak mi přišla víc jako učitelka v těch tmavých :lol:

No, ted vypadá víc jako studentka, než učitelka. Nedávno byla ve Volejte Novu a tam měla zase zrzavé vlasy, tak se asi zase trošku ztmavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
27.10.15 23:42
@Žirafa 69 píše:
Jo, tyhle se mi taky líbí. I Badinková (učitelka Lenka)

Tu dneska potkala kamarádka na Václaváku. A v létě s ní jela metrem Skyler a jiný den zase Miloš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39588
27.10.15 23:47
@MUFICE píše:
Tu dneska potkala kamarádka na Václaváku. A v létě s ní jela metrem Skyler a jiný den zase Miloš :mrgreen:

„U nás“ - tedy v OL divadle (když jsem tam dělala) bylo dost známých lidiček, vč. několika z Ulice a fakt ta TV tak ze 5kg přidává. Třeba ségra Moniky vypadá, že je malinko oplácanější, ale byla to kočka. A doktor, co chodil s Libuškou, je ve skutečnosti dost hubenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14605
28.10.15 00:52

Tak já marně přemýšlím, jestli mi některá z hereček přijde ošklivá :think: Možná Markéta nemá přímo líbivé rysy pro moje oko… Jinak myslím, že jsou všechny tak nějak v normálu, někdy jim to sluší víc, někdy míň, podle toho, jak jsou učesané nebo co na ně navlíknou… Vyloženě se mi líbí kadeřnice Sandra, i Skyler, taková Viky třeba pro mě má víc šťavu než bledulka Rozina, pěkně se mi koukalo aji na kadeřnici Romanu, na Lenku… I ty starší herečky jsou udržované a šmrncovní, jediné, co nesnesu je Granule - ofinka ještě dejme tomu, ale diblíkovské dlouhé lokny v jejím věku, no za mě tedy ne :mrgreen: A k Adrianě, nevím, jestli jste ji zaregistrovaly v seriálu První krok (snad si název pamatuju správně), byl z prostředí taneční školy a tam jí to podle mě slušelo víc, ačkoliv tam působila až téměř dětsky. Že je to neteř Vaculíka jsem netušila, toho já můžu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
28.10.15 05:27

A Frodo, je mladší bratr Madla. 100 a 1. FRODO je hezčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148502
28.10.15 07:54
@Žirafa 69 píše:
„U nás“ - tedy v OL divadle (když jsem tam dělala) bylo dost známých lidiček, vč. několika z Ulice a fakt ta TV tak ze 5kg přidává. Třeba ségra Moniky vypadá, že je malinko oplácanější, ale byla to kočka. A doktor, co chodil s Libuškou, je ve skutečnosti dost hubenej.

Když šly dřívější řady Ulice a Lída byla za tu outsaiderskou tlustou sestru, co jí táta Olda pořád nutil sportovat aby zhubla, tak byla u nás v M. L.v divadle Byla jsem se synkem na pohádce a ona tam hrála princeznu. A já čučela jak cigán na lopatu, jak byla štíhlá a šik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí