Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50133
28.10.15 22:19
@Tom-Jerry píše:
Ta manželka mi přijde jako pěkná kráva :cert:

Souhlasím, byla děsná :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
28.10.15 22:20
@Didlinka33 píše:
Nejlepší Rózina a Richard :dance: :srdce:
I když on je taky takový namachrovaný debílek, tak doufám, že nebude to samý jako Dominik, že si s ní bude jen hrát..
A jak Dominik žárlil, on svojí šanci zahodil, mohl jí mít, choval se jak pitomeček a teď se cítí ublíženě :zed:

To by mě zajímalo, co s ní zamýšlí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
28.10.15 22:21
@Michelle_M píše:
Nejel on s mladým Hlóžou ve falšování známek nebo něčem takovém? Průšvih tam mít musel, ten jeho drzej výraz je mi povědomej :mrgreen:

Jo, myslím, že jí lezli do PC a falšovali známky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
29.10.15 04:19
@MUFICE píše:
To by mě zajímalo, co s ní zamýšlí :think:

Prej jí bude balit..No ale nevím, nevím, jestli zrovna on to s ní myslí upřímně, moc na to nevypadá.. A jestli nemyslí, tak že mu na to Róza zase neskočí, už mě štve jak z ní dělají takovou trubku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
29.10.15 05:23

Na ulozto jsou dnes oba soubory zamčené..nevíte prosiim někdo heslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
29.10.15 06:25
@Anna766 píše:
Kdy? Kde? Ať se zaměřim. :lol:

Když byli na večeři s těmi Kuřízkovými známými… Snažila se obléknout reprezentativně, ale vypadla otřesně, přidalo jí to tak 10 kilo… Asi taky nějak nejdu s dobou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39564
29.10.15 06:54
@PetrušeKl píše:
Když byli na večeři s těmi Kuřízkovými známými… Snažila se obléknout reprezentativně, ale vypadla otřesně, přidalo jí to tak 10 kilo… Asi taky nějak nejdu s dobou :mrgreen:

jj, to jsem myslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
29.10.15 07:59

@veronika6913 webshare zkus, právě stahuju 2905

• Citovat
  • Upravit
148432
29.10.15 08:18
@PetrušeKl píše:
Když byli na večeři s těmi Kuřízkovými známými… Snažila se obléknout reprezentativně, ale vypadla otřesně, přidalo jí to tak 10 kilo… Asi taky nějak nejdu s dobou :mrgreen:

Jo dík. Se zamëřím Budu koukat na opáčko za chvíli. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.10.15 08:25
@Didlinka33 píše:
Prej jí bude balit..No ale nevím, nevím, jestli zrovna on to s ní myslí upřímně, moc na to nevypadá.. A jestli nemyslí, tak že mu na to Róza zase neskočí, už mě štve jak z ní dělají takovou trubku :zed:

Jo, řekne jí to na plnou pusu, pozve jí do Coolny, já myslím, že se bude zdráhat, ale skočí mu na to. Třeba to nebude takovej haj.zl a třeba jo, vždyť ono neuškodí si trochu natlouct pusu, poučí jí to :nevim: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
29.10.15 09:15

Wébrovi taky nevěřím, ale proč jsou na něj naštvaní i v partě, že se motá kolem Rózy? Nejspíš tuší, že si s ní jen pohraje :think:

Byl to problémový drzý student, měl spadeno na Hejlovku a v září i s Mikym provokovali Terezu ohledně maturit :lol:

• Citovat
  • Upravit
20767
29.10.15 09:18
@ivik21 píše:
Wébrovi taky nevěřím, ale proč jsou na něj naštvaní i v partě, že se motá kolem Rózy? Nejspíš tuší, že si s ní jen pohraje :think:Byl to problémový drzý student, měl spadeno na Hejlovku a v září i s Mikym provokovali Terezu ohledně maturit :lol:

Proč? Holky žárlí, že Rozině vychází focení a jdou po ní ti „nej“ kluci (šamponci) a ten blonďatej (zapomněla jsem jméno) žárlí, protože jemu nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
29.10.15 09:24

Na Rozinu s Vébrem jsem taky zvědavá, třeba jí o to vezme :lol: i když možná se nenechá :think:

včera jsem byla s přítelem v kině na Celebrity s. r.o. a bylo to celkem úsměvný. Hrála tam Cibulková, ona je fakt paní herečka, líbila se mi i jak hrála v ulici a v tomhle filmu zase skvělej hereckej výkon :palec: těším se, až se zas do ulice vrátí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
29.10.15 09:29

@radkka Dominik s patkou :P

• Citovat
  • Upravit
20767
29.10.15 09:38
@ivik21 píše:
@radkka Dominik s patkou :P