Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše:
Ted rok, loni se vrátil v září z té lodi, když ona měla mononukleózu. Předtím spolu chodili asi taky rok, než se zakoukala do Michala z hospody.
Aha, já tak to jsem myslela, že už to bylo dýl, díky. No vidíš, na Michala jsem úplně zapomněla. ![]()
@MUFICE píše:
Má platinovou blond a zřejmě se dlouho válela u moře
Nebo v solárku ![]()
@Patricia89 píše:
Tak sem dneska videla starou Ulici. Boze, jak ja tu starou Jordanku nesnasim. Porad otravena. Tvari se, jak kdyby ji vsichni ublizovaliA jak tam za ni prisla Kralova. To je taky Krasava. Si muzou notovat. Aspon, ze uz jsou pryc.
Kam se na ni hrabe ta nova kadernice![]()
Jordánovou jsem nesnášela, většinu Ulice probrečela, ksichtila se, že se na ní nedalo koukat ![]()
Holky, omlouvám se, že vám do to vstupuji, ale nevíte, kde má Digi ten byt? Jestli takz v ulici? Díky:-)
@Bobiše píše:
A Frodo, je mladší bratr Madla. 100 a 1. FRODO je hezčí.
dík, já si už pár dní lámu hlavu, koho mi připomíná ![]()
@Jensina píše:
dík, já si už pár dní lámu hlavu, koho mi připomíná
Máte ale paměť na jména, ani nevím, komu říkají (kdo z těch pubošů to je) Frodo.
No, už jo, a vážně je daleko hezčí, než brácha.
@materinka píše:
Holky, omlouvám se, že vám do to vstupuji, ale nevíte, kde má Digi ten byt? Jestli takz v ulici? Díky:-)
Jo někde v okolí Ulice.
@Patricia89 píše:
No Nyklová se bavila s Růžou a říkala, že tam někde vedle, že tam bydlela dřív nějaká baba..
Dědek…
Co to je za lidi v té Kůlně? Já to moc nesledovala a najednou jsou tam nějací cizí lidé!
@ivik21 píše:
je v nich i v reklamě Tesco
V reklamě na Tesco? Tesco? On je to snad stejný blb i ve skutečnosti ![]()
@Fjodorka píše:
Co to je za lidi v té Kůlně? Já to moc nesledovala a najednou jsou tam nějací cizí lidé!
Áaa, to bude nej kamarád kuřízka a jeho úžasná manželka, která ryje do Terezy?