Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nafrněná píše:
vidíš to je fakt Libuška je hezká a obě Maléřové se mi nelíbí… jinak Jitka s Ančou teda vůbec
Jitka s Ančou mi připadají jako normální baby a na svůj věk dobře udržované.
@Nafrněná ty jo, máš pravdu, nevím proč jsem si to myslela, asi se mi popletly fotky ![]()
Ale jinak ještě k té Monice a dítěti, já bych jí nějak nezavrhovala kvůli tomu, že nechce děti, když to tam prostě není, tak není
Chápu i proč se rozčiluje, jestliže se domluvili, že tomu nechají volný průběh, on souhlasí a najednou se zjančí, tak má právo být překvapená, já v tomto chápu obě strany
Tady nejde udělat žádný kompromis, nejde si vynutit, aby Monika otěhotněla, protože Máru tlačí čas… tohle jsou věci, na kterých se musí domluvit, pokud v tomto mají tak odlišný postoj, tak buď to ten vztah nevydrží nebo jeden z nich ustoupí - a stejně šťastný nebude
@Nafrněná píše:
vidíš to je fakt Libuška je hezká a obě Maléřové se mi nelíbí… jinak Jitka s Ančou teda vůbec
Vidělas ji v Místo činu Plzeň? Hooodně se změnila od dob Ulice, to jsem čuměla. Dvakrát tlustější, celá taková opuchlá, zdaleka už ne taková holčička. Říkala jsem si, jestli nezobe nějaké léky, jak tu někdo psal, že má psycho problémy (proto údajně skončila v Ulici, nevím). Po těch lidi kynou. Opravdu velká změna ![]()
@KPKristy píše:
Vidělas ji v Místo činu Plzeň? Hooodně se změnila od dob Ulice, to jsem čuměla. Dvakrát tlustější, celá taková opuchlá, zdaleka už ne taková holčička. Říkala jsem si, jestli nezobe nějaké léky, jak tu někdo psal, že má psycho problémy (proto údajně skončila v Ulici, nevím). Po těch lidi kynou. Opravdu velká změna
neee zkusím pohledat foto
@Terdul píše:
Krása je hrozně moc subjektivní. A my máme stejný názor, že se nám v ulici líbí všechny mladý holky. Nebo ne líbí, ale že to jsou prostě mladý hezký holky.
Jo, tak to mám já, že klidně řeknu, že nějaká je hezká, ale mně se nelíbí. Je to trochu protimluv, ale asi pro mě aby byl někdo opravdu krásný, tak mě na něm musí něco trochu až fascinovat, a nemusí to být vždy jen ta všeobecně uznávaná krása.
Jinak u Moniky a Máry taky chápu obě strany. Márovo argumenty, že nechce být otec ve 100 letech, ale i Moniky, že neroztáhne nohy hned, jak se Mára při pondělku probudí s pocitem, že by chtěl okamžitě dítě. Oba tu argumentaci vzali moc radikálně, ale i to chápu, Monika byla v šoku nad nečekanou situací a Mára si něco usmyslel a chce to hned, tak to mám bohužel taky
.
@radkka píše:
Když dáš stahovat, tak se objeví to okno, uprostřed je přihlášení a vpravo je dole stáhnout bez registrace. Můžeš stáhnout jeden soubor za 24h. Já nic jiného nestahuji, tak mi to nijak nevadí.
Jo, aha…tak příště zkusím, děkuji za radu…
@mikacka píše:
Jo, aha…tak příště zkusím, děkuji za radu…
Není za co ![]()
Všimly jste si že má Motyka nove zuby? Nebo už se to resilo. Uplne jsem se lekla, když ji přiblížili.
@Iveta2012 píše:
Všimly jste si že má Motyka nove zuby? Nebo už se to resilo. Uplne jsem se lekla, když ji přiblížili.
Všimly a včera jsme to tu asi dvě zmínily. Zatím nikdo další, a to jsem si myslela, že bude tématem číslo jedna. Ale dneska tu vede sysel a další fauna ![]()
@Patricia89 píše:
Jo, to je přesný. Ale víš co, jestli ona šla teď dostudovat, tak je snad jasný, že dítě zatím nechce. No ne??
Sice Motyka, ta by měla bejt trochu soudná a trochu se přizpůsobit. Takhle to vypadá, jak kdyby byli jen kámosši. Nikam se jejich vztah nerzvíjí..To mám známou, byla s klukem deset let. Rozešli se. Ona přes týden v Praze on jinde. No a teď si našla jinýho a po dvou letech mají dítě. A ještě spolu byt…
Nooo, a tohle si snad Mára neuvědomil, když to na ni vybafl?
@KPKristy píše:
Vidělas ji v Místo činu Plzeň? Hooodně se změnila od dob Ulice, to jsem čuměla. Dvakrát tlustější, celá taková opuchlá, zdaleka už ne taková holčička. Říkala jsem si, jestli nezobe nějaké léky, jak tu někdo psal, že má psycho problémy (proto údajně skončila v Ulici, nevím). Po těch lidi kynou. Opravdu velká změna
tak nikdo nemládneme a upřímně po dětech už není postava to co dřív, může to být práškama nebo prostě jen věkem, změnou živ. stylu, těžko říct, ale nepřišla mi zase vyloženě tlustá ![]()
Včera jsem viděla kus retro Ulice a Motyka měla taky asi o dvacet kilo míň ![]()
@Martrich píše:
Včera jsem viděla kus retro Ulice a Motyka měla taky asi o dvacet kilo míň
Ale mě se nezdá že by byla tlustá
![]()