Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 píše:
přesně tak, vůbec nechápu, k čemu ji to studium budeMá zavedenou Kůlnu
![]()
Studovat měla v době, kdy se různě poflakovala, v ranním vysílání, ve fitku apod.
Příspěvek upraven 27.10.15 v 10:10
Poflakovala
![]()
@Jančakecalka píše:
Ted si mě urazila, protože vypadám podobně…
@Anna766 no neměla extra pořádné zaměstnání, nebo jo? Spíš jen zaskakovala a brigádničila, jako nějaká studentka ![]()
Beru to tak, že měla dost času studovat ![]()
@Anna766 píše:
Poflakovala![]()
Ano poflakovala, ve fitku se opravdu nadřela
Studuji poslední rok magistra na právech a živím se u toho sama, celou dobu, ještě jsem stihla vystudovat bakaláře na jiné škole. Tím se nechlubím, je nás takových plno. Nemyslím, že Motyka se někdy nadřela.
Ahoj holky, prosím o radu ty co koukají na díly dopředu - odkud stahujete (mimo originál voya)?Já koukam buď online z youtube nebo stahuju z ulozto.cz, ale asi proběhla zase nějaká čistka a vše smazáno
Koukám vždy, když dítě po obědě chrní a teď nemam na co koukat
Díky z odpovědi.
@mikacka píše:
Ahoj holky, prosím o radu ty co koukají na díly dopředu - odkud stahujete (mimo originál voya)?Já koukam buď online z youtube nebo stahuju z ulozto.cz, ale asi proběhla zase nějaká čistka a vše smazánoKoukám vždy, když dítě po obědě chrní a teď nemam na co koukat
Díky z odpovědi.
edisk, webshare…
@radkka píše:
no, mám taky pár vlasů na hlavě a buclatej obličej jako Terka
@Jančakecalka píše:
Já tě pochopila, akorát nevim, co na to říct ![]()
@mikacka píše:
@radkka Díky, už to jede![]()
Není za co, já už stahuju jen z Edisku, často se mi stává, že z uložta to zmizí během stahování ![]()
@radkka píše:…no, tak si pro příště uvědom, že třeba někdo je někomu podobný, a není mu příliš milý, že o něm napíšeš, jak vypadá
Já tě pochopila, akorát nevim, co na to říct
Spíš Vás jen čtu a sem tam přispěju, ale mám dotaz - už jste viděli dnešní díl?? Lucky brácha se s Rozinou líbal že se mu fakt líbí nebo je to nějaká pomsta od Lucky?? am už je možné asi vše ![]()
@ivik21 píše:
@Anna766 no neměla extra pořádné zaměstnání, nebo jo? Spíš jen zaskakovala a brigádničila, jako nějaká studentka
Beru to tak, že měla dost času studovat
Jo jo
jsi mě rozesmála jaks to hezky zdefinovala ![]()
@Jančakecalka píše: …no, tak si pro příště uvědom, že třeba někdo je někomu podobný, a není mu příliš milý, že o něm napíšeš, jak vypadá
Mě ale vůbec nemrzí, co jsem napsala.
@Jančakecalka píše:
Klid
MĚ se Terka líbí ![]()