Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
26.10.15 13:45

Taky mě ten jeho věk překvapil, možná si ty vlasy i barví, protože černé šednou často hodně brzy a on je má pořád takový šik. Ale těžko říct, vypadá mladší, asi o sebe dost pečuje. Někdy mi přijde, že spíš Motyka je taková mařena, který bych řekla i víc, než jí asi ve skutečnosti je :mrgreen:
Každopádně si myslím, že mezi nimi bude krize na 100 %.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.10.15 16:26

Krize a mozna se i rozejdou. Na pomery Ulice jsou spolu uz dlouho a posun zadny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.10.15 16:32

Bedřich byl pěkně vykolejenej ze Skiler, tu hádku Niklovky a Květy jsem neviděla. Se poprali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
26.10.15 16:51
@KPKristy píše:
Krize a mozna se i rozejdou. Na pomery Ulice jsou spolu uz dlouho a posun zadny..

Ale to není jen na poměry Ulice..Dlouhodobý vztah bez posunu většinou končí..Nám se tak kamarádi rozešli po deseti letech..On už chtěl malé, ona zrovna rozjížděla kariéru a usazovat se ještě nechtěla, začali se hádat, odcizovat se a nakonec se rozešli.

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
26.10.15 16:52
@Marcam píše:
Bedřich byl pěkně vykolejenej ze Skiler, tu hádku Niklovky a Květy jsem neviděla. Se poprali?

Jo, bylo to pěkně trapné..

• Citovat
  • Upravit
20767
26.10.15 17:05
@Martrich píše:
Taky mě ten jeho věk překvapil, možná si ty vlasy i barví, protože černé šednou často hodně brzy a on je má pořád takový šik. Ale těžko říct, vypadá mladší, asi o sebe dost pečuje. Někdy mi přijde, že spíš Motyka je taková mařena, který bych řekla i víc, než jí asi ve skutečnosti je :mrgreen:
Každopádně si myslím, že mezi nimi bude krize na 100 %.

Barvit se nemusí, znám čtyřicátníky, kteří mají stále havraní vlasy. Co bych za to dala, já šedivěla už na střední :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
26.10.15 17:21
@radkka píše:
Barvit se nemusí, znám čtyřicátníky, kteří mají stále havraní vlasy. Co bych za to dala, já šedivěla už na střední :mrgreen:

Jo, to jsme na tom stejně, já to samé..Mě našel můj první šedivý vlas, můj tanečník, když mi bylo :zed:

• Citovat
  • Upravit
46669
26.10.15 18:09
@Silwinka87 píše:
Ale to není jen na poměry Ulice..Dlouhodobý vztah bez posunu většinou končí..Nám se tak kamarádi rozešli po deseti letech..On už chtěl malé, ona zrovna rozjížděla kariéru a usazovat se ještě nechtěla, začali se hádat, odcizovat se a nakonec se rozešli.

Vsak jo, i v zivote to tak je. Ja jen, zeUlice se pak stava nudnou, kdyz si vykrmuje vtzahy bez posunu. Cekam, kdy se rozejdou svati Matej a Betka. To je zoufale o nicem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
26.10.15 18:13

@KPKristy to spíš dříve budou odejiti, než rozejiti :think: :mrgreen: Matěj by měl končit, to tu probíhalo už dřív :D

• Citovat
  • Upravit
46669
26.10.15 18:16
@ivik21 píše:
@KPKristy to spíš dříve budou odejiti, než rozejiti :think: :mrgreen: Matěj by měl končit, to tu probíhalo už dřív :D

Jako nijak zvlast mi tam nevadi, kdyby meli nejakou zajimavou linku, ale tohle je na prd. Jednou za rok jedou na dovolenou do nejakyho primitivova a tim to vadne. To me neba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
26.10.15 18:20

@KPKristy jo nemají ten děj, no :lol:

• Citovat
  • Upravit
50133
26.10.15 18:25
@Martrich píše: Jinak velmi vtipná scénka byla, když Věrka s Monikou „nesou“ opilého Máru do postele, Mára začne Věrku osahávat, asi si jí splete s Monikou :mrgreen: :mrgreen: To jsem se fakt pobavila.

Jo, to bylo dobrý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
26.10.15 18:26
@radkka píše:
A jak Motyka říkala, že chce ještě sudovat, cestovat.. a co dělala do ted? Furt sedí na zadku v Praze a najednou chce cestovat :mrgreen:Vid, co by za takového chlapa jiné daly.

No, to mi taky hlava nebere. Furt byla v Coolně a ted před 30 začala najednou studovat. Cestovat může i s dítětem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
26.10.15 18:29
@ivik21 píše:
@KPKristy to spíš dříve budou odejiti, než rozejiti :think: :mrgreen: Matěj by měl končit, to tu probíhalo už dřív :D

Jo, to někde psali, že Matěj skončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
26.10.15 19:37

Viděla jsem dneska jen půlku, prosím vás proč nechce Eda zpátky k Drbohlavovi? Já čekala, že po tom skočí… On se bojí, že ho Zorina zmermomocní? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí