Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky mě ten jeho věk překvapil, možná si ty vlasy i barví, protože černé šednou často hodně brzy a on je má pořád takový šik. Ale těžko říct, vypadá mladší, asi o sebe dost pečuje. Někdy mi přijde, že spíš Motyka je taková mařena, který bych řekla i víc, než jí asi ve skutečnosti je ![]()
Každopádně si myslím, že mezi nimi bude krize na 100 %.
Krize a mozna se i rozejdou. Na pomery Ulice jsou spolu uz dlouho a posun zadny..
Bedřich byl pěkně vykolejenej ze Skiler, tu hádku Niklovky a Květy jsem neviděla. Se poprali?
@KPKristy píše:
Krize a mozna se i rozejdou. Na pomery Ulice jsou spolu uz dlouho a posun zadny..
Ale to není jen na poměry Ulice..Dlouhodobý vztah bez posunu většinou končí..Nám se tak kamarádi rozešli po deseti letech..On už chtěl malé, ona zrovna rozjížděla kariéru a usazovat se ještě nechtěla, začali se hádat, odcizovat se a nakonec se rozešli.
@Marcam píše:
Bedřich byl pěkně vykolejenej ze Skiler, tu hádku Niklovky a Květy jsem neviděla. Se poprali?
Jo, bylo to pěkně trapné..
@Martrich píše:
Taky mě ten jeho věk překvapil, možná si ty vlasy i barví, protože černé šednou často hodně brzy a on je má pořád takový šik. Ale těžko říct, vypadá mladší, asi o sebe dost pečuje. Někdy mi přijde, že spíš Motyka je taková mařena, který bych řekla i víc, než jí asi ve skutečnosti je
Každopádně si myslím, že mezi nimi bude krize na 100 %.
Barvit se nemusí, znám čtyřicátníky, kteří mají stále havraní vlasy. Co bych za to dala, já šedivěla už na střední ![]()
@radkka píše:
Barvit se nemusí, znám čtyřicátníky, kteří mají stále havraní vlasy. Co bych za to dala, já šedivěla už na střední
Jo, to jsme na tom stejně, já to samé..Mě našel můj první šedivý vlas, můj tanečník, když mi bylo ![]()
@Silwinka87 píše:
Ale to není jen na poměry Ulice..Dlouhodobý vztah bez posunu většinou končí..Nám se tak kamarádi rozešli po deseti letech..On už chtěl malé, ona zrovna rozjížděla kariéru a usazovat se ještě nechtěla, začali se hádat, odcizovat se a nakonec se rozešli.
Vsak jo, i v zivote to tak je. Ja jen, zeUlice se pak stava nudnou, kdyz si vykrmuje vtzahy bez posunu. Cekam, kdy se rozejdou svati Matej a Betka. To je zoufale o nicem…
@KPKristy to spíš dříve budou odejiti, než rozejiti
Matěj by měl končit, to tu probíhalo už dřív ![]()
@ivik21 píše:
@KPKristy to spíš dříve budou odejiti, než rozejiti![]()
Matěj by měl končit, to tu probíhalo už dřív
Jako nijak zvlast mi tam nevadi, kdyby meli nejakou zajimavou linku, ale tohle je na prd. Jednou za rok jedou na dovolenou do nejakyho primitivova a tim to vadne. To me neba ![]()
@Martrich píše:Jinak velmi vtipná scénka byla, když Věrka s Monikou „nesou“ opilého Máru do postele, Mára začne Věrku osahávat, asi si jí splete s Monikou![]()
To jsem se fakt pobavila.
Jo, to bylo dobrý
![]()
@radkka píše:
A jak Motyka říkala, že chce ještě sudovat, cestovat.. a co dělala do ted? Furt sedí na zadku v Praze a najednou chce cestovatVid, co by za takového chlapa jiné daly.
No, to mi taky hlava nebere. Furt byla v Coolně a ted před 30 začala najednou studovat. Cestovat může i s dítětem ![]()
@ivik21 píše:
@KPKristy to spíš dříve budou odejiti, než rozejiti![]()
Matěj by měl končit, to tu probíhalo už dřív
Jo, to někde psali, že Matěj skončí.
Viděla jsem dneska jen půlku, prosím vás proč nechce Eda zpátky k Drbohlavovi? Já čekala, že po tom skočí… On se bojí, že ho Zorina zmermomocní? ![]()