Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 já si popravdě nepamatuju, jak to bylo… vybavuju si Bařinku a Lišku, že tam na ně nějaká vzpomínka byla, snad i mimo děj, ale ruku do ohně bych za to nedala, že to tak fakt bylo. Mám pocit, že na jejich úmrtí nějak reagovali mimo děj. Do kterého to samozřejmě kvůli předtáčení zařadit nejde…
@boball píše:
Z toho vyleze nějaká sekta
To je taky možné, čoveče
A to tam teda ještě nebylo..
@boball píše:že by to bylo jak v Dallasu? Všem se to zdálo
taky ho mohli nechat jen zmizet, co kdyby se chtěl vrátit. Já tak nějak pořád čekám, že se objeví Světlany brácha.
@boball @Silwinka87 Ta přírodní žena vypadá min. o 10 let starší, když se nebarví ![]()
@Silwinka87 píše:
To je taky možné, čovečeA to tam teda ještě nebylo..
Lída byla v nějaké sektě, ale tou dobou jsem to zrovna moc nesledovala.
@Silwinka87 píše:
To je taky možné, čovečeA to tam teda ještě nebylo..
Bylo. ![]()
@boball píše:
taky ho mohli nechat jen zmizet, co kdyby se chtěl vrátit. Já tak nějak pořád čekám, že se objeví Světlany brácha.
Světlany brácha uhořel. Ale ten bratránek Vasil zmizel do zahraničí i s Ingridinejma prachama.Tam je k tomu návratu i możnost. ![]()
@boball píše:
Ale dyť ten umřel, ne? V té dílně? Nebo si to pletu? ![]()
a dost často o něm mluví, či vzpomínají…
Ad. Bylinbába - ježíš ta mě vytáčí
aAnča ji zobe z ruky každé písmenko…no co z toho vyleze ![]()
Ad. Mara a jeho účes?? Hotový Antonio Banderas (nevím, jak správně napsat
) ![]()
@Anna766 píše:
Světlany brácha uhořel. Ale ten bratránek Vasil zmizel do zahraničí i s Ingridinejma prachama.Tam je k tomu návratu i możnost.
Jo? Kdy? Nějak si to nemůžu vybavit..
@MUFICE píše:
@boball @Silwinka87 Ta přírodní žena vypadá min. o 10 let starší, když se nebarví
Myslim, ze by omladla minimalne o 15, ne-li vic. Vzdycky na ni koukam a rikam si, ze ma pekny rysy, ale ty vlasy ji delaji strasne starsi.
Ale treba si ji jednou vezme do parady Simca nebo ta nova a udelaji z ni sexici (cougar
) a bude Ance svadet Bedu
.
dílnlwinka87** píše:
Jo? Kdy? Nějak si to nemůžu vybavit..
Uhořel v dílně. Před dvěma? lety. Jarda a Béda pro něj šli, byli popálení, ale nezachránili ho.
@Anna766 píše:
Světlany brácha uhořel. Ale ten bratránek Vasil zmizel do zahraničí i s Ingridinejma prachama.Tam je k tomu návratu i możnost.
tak vždy je možnost říci, že to nebyl on, mrtvola pokud si pamatuji byla ve špatném stavu. Zmizel, místo něj uhořel nějaký bezdomovec.
@Anna766 píše:
Uhořel v dílně. Před dvěma? lety. Jarda a Béda pro něj šli, byli popálení, ale nezachránili ho.
To vím..Počkej počkej, já reagovala na to, že Bylinkářka bude sektařka..To jsem myslela, že tam ještě nebylo..
@Fíková píše:
Lída byla v nějaké sektě, ale tou dobou jsem to zrovna moc nesledovala.
Jó, ona žila v komunitě, tenkrát..To si pamatuju..
@Silwinka87 píše:
To vím..Počkej počkej, já reagovala na to, že Bylinkářka bude sektařka..To jsem myslela, že tam ještě nebylo..
Máš v tom krasobruslení
![]()
Sekta byla. Lída Farských byla na farmě u sekty.