Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gorlami píše:
Presne to s tou lesbou me dnes napadlo, jak si tam ty dve tak cukrblikovaly pri kaficku
Néé při kafíčku, ale při čajíčku!! Bylina je přece na přírodno ![]()
Holky, a nebudou za chvíli pouštět starou Drápalku? Jsem zvědavá, jestli jí něco vymyslej, nebo zůstane zapomenuta.
@Fíková píše:
Holky, a nebudou za chvíli pouštět starou Drápalku? Jsem zvědavá, jestli jí něco vymyslej, nebo zůstane zapomenuta.
Tezko rict vzhledem k tomu, ze uz tam neni Lenka. Leda rozvinout linku Ivana-Henry. Ale jak? Rodinu tezko zalozi, leda by vystipali Granuli z hospody a hospodarili tam sami, dokud je smrt nerozdeli..
Paneboze, jen at nedavaji zpatky Cibulkovou
Ta bylinkarka s tou barvou vlasu a uplne nenalicena vypada hrozne.
@Silwinka87 píše:
Tak on je celkem naivka a Granule ví, jak na něho..Navíc chlapi jsou trdla, ně ani nenapadne něco za něčím hledat, hodnotí podle toho, co vidí a za roh se prostě nedívají..
To je pravda
Někdy mám chuť manželovi omlátit hlavu o zeď, on prostě vidí všechno strašně jednoduše a hlavě pozitivně
![]()
@Jajvy píše:
Paneboze, jen at nedavaji zpatky CibulkovouTa bylinkarka s tou barvou vlasu a uplne nenalicena vypada hrozne.
Bylinbába je hrozná, ošklivá a ještě bych jí dala za ty její kecy pěstí, jsem zvědavá, co se s ní bude dít dál, začínám mít pocit, že balí Anču ![]()
Jinak já pořád hlasuju za vrácení Miládky
Cibulkovou ne e
Lenku už vůbec ne!
Holky jak tu píšete kdo je a kdo uż není. Mě vżdycky přišlo blbý že herce co v reálu zemřel, tak ho nechaj vyšumět z děje i když ostatní rodinní nahrávači ještě jsou v ději. Třeba stará Jordánová-Milena Dvorská nebo starej Liška Jako zmizeli a NIC. A tady je loučení s mladym Brzobohatym…trochu úsměvný no.
![]()
@Patricia89 píše:
To máš pravdu. Bylinbába, já bych jí vzala za flígr a letěla by… Jak intrikuje. A jak to včera řekla Skyler, tak hnusně.. Kr. áva![]()
a ta Nanča je pěkná nanča… takhle zaslepená…A tu jejich tantru, ta by šla s ní… Sem si vzpomněla na prci, prci… Stiflerova máma.
![]()
Ty prováděli taky tantrickej sex, ne???
![]()
Hlavně jak jí Nanča hltá každé slovo
![]()
Nanča je úplně blbá, nakonec se ještě rozhádá z Bedřichem kvůli ní. Já bych jí nakopala do pr…,obě dvě ![]()
@Patricia89 píše:
Přesně. Jak jí to žere… A pořád Helena říkala. Fuj![]()
by mě zajímalo, co tam s ní zamýšlí, nebo proč tam je… Nic kloudnýho mě nenapadá. Spíš bych to možná viděla na tu sektu a nebo odloudění od BÉDY
a nechala si jí. Když ona nikoho nemá…
Nějak se to vyhrotí, myslim, že Nanču úplně zblbne, ale doufám, že to bude rychlý, už jí tam nenci ani vidět ![]()
@PetrušeKl píše:
Néé při kafíčku, ale při čajíčku!! Bylina je přece na přírodno
Jasne, pri cajicku
, ale i kaficko je prirodni, ne? ![]()
Holky tak k Simoně a ke granuli už nemám slov z obou dvou mi je už na
a obě dvě už tam nechci a cibuli taky ne ale třeba linka henry-cibule a granule by mohla být zajímavá, třeba by granuli připravili o penzion
@Sherry píše:
A co jarousek hejlovic a pepicekna txy jste zapomnely
![]()
tragedi…Jinak teda granuleu je udesna šmetyna
A Lojzik
Šmetyna
![]()
@Silwinka87 píše:
Nad tím jsem dneska přemýšlela taky a jedna teorie horší jak druhá, na poblití![]()
Nejpravděpodobnější je, že to bude stará lesba a chce Andulu pro sebe
Já vám řikám, že jí bude za chvíli chtít ukázat jak správně na tantru, když na to Béda neni
.
@Kyselá okurka píše:
Já vám řikám, že jí bude za chvíli chtít ukázat jak správně na tantru, když na to Béda neni.
To mě taky napadlo
Rozhodně by to byla originální zápletka ![]()