Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kometaO5 o starém Liškovi, ale asi mluvili, že je po smrti mám pocit. ![]()
Tu halamovou by me meli ztoho serialu fakt vykopnout, akorat vecne blbe zvani ![]()
@kometaO5 píše:
Mě to o tom zmizení bez funusu napadlo v souvislosti s úmrtím Frgálovic bábi - o tom se tam mluvilo v několika dílech, i když se tam jako živá jen mihla tuším v jednom jediném dílu. Zatímco děda Liška, Bařinka a babi Jordánová byli součástí seriálu dokonce v několika sezónách a jakmile ti herci umřeli, tak o jejich postavách ani zmínka - jako by nikdy neexistovali. To mi přišlo dost blbý
Bingo ![]()
@boball píše:
@kometaO5 o starém Liškovi, ale asi mluvili, že je po smrti mám pocit.
To je možný že mi to uniklo, ale pamatuju si jen takový sestřih jako vzpomínku na toho herce. Ale že by se o té postavě pak mluvilo, to nevím.
@MUFICE píše:
Taky čekám, co z toho vyleze, Anča jí zobe z ruky a hltá každé její slovo
Je slėpka, tak zobe ![]()
@kometaO5 Taky mne napadlo, že mají po něm byt a nikdy o něm nemluví.
@martina82 píše:
Tu halamovou by me meli ztoho serialu fakt vykopnout, akorat vecne blbe zvani
nebo jí aspon obarvit ty šedivé vlasy, vypadá to strašně
@MUFICE píše:
nebo jí aspon obarvit ty šedivé vlasy, vypadá to strašně
přírodní žena ![]()
Tak ono jde těžko zařadit do seriálu smrt někoho, kdo tam už nehraje, tak, aby to bylo aktuální, když se to točí 2 měsíce dopředu…
@Mugduh Tak říct o tom, že zemřel by nebyl problém. Brzobohatýho pohřbili, ani o tom nevěděl ![]()
@boball píše:
@Mugduh Tak říct o tom, že zemřel by nebyl problém. Brzobohatýho pohřbili, ani o tom nevěděl
@Anna766 píše:![]()
![]()
tak nějak. Ten zato bude żít aż do smrti.
taky ho mohli nechat jen zmizet, co kdyby se chtěl vrátit. Já tak nějak pořád čekám, že se objeví Světlany brácha.