Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silwinka87 píše:
Tak on je celkem naivka a Granule ví, jak na něho..Navíc chlapi jsou trdla, ně ani nenapadne něco za něčím hledat, hodnotí podle toho, co vidí a za roh se prostě nedívají..
Jo máš pravdu.Ale tady jde hlavně o to że je to máma. Sice vlezlá a praštěná, ale milující.
@Anna766 píše:
Jo máš pravdu.Ale tady jde hlavně o to że je to máma. Sice vlezlá a praštěná, ale milující.
V tom máš pravdu, ona to nemyslí zle, ale zase věřím i němu, že to fakt musí být o nervy..Jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne..
Holky ještě by mohli zrecyklovat starýho Kukačku z blázince nebo kam ho nakonec zavřeli a bude vymalováno
Ale ta linka s Bylinou mě celkem zajímá, co má vlastně bába za lubem, nějak nechápu její motivy.
@Michelle_M Kukačku bóže
to by mohl odněkud vylízt mafián Vasil a chtít unést Alexe do Ruska ![]()
@Michelle_M píše:
Holky ještě by mohli zrecyklovat starýho Kukačku z blázince nebo kam ho nakonec zavřeli a bude vymalovánoAle ta linka s Bylinou mě celkem zajímá, co má vlastně bába za lubem, nějak nechápu její motivy.
Nad tím jsem dneska přemýšlela taky a jedna teorie horší jak druhá, na poblití
![]()
Nejpravděpodobnější je, že to bude stará lesba a chce Andulu pro sebe ![]()
@Anna766 píše:
@Michelle_M Kukačku bóžeto by mohl odněkud vylízt mafián Vasil a chtít unést Alexe do Ruska
Sííí voe..to by bylo husté ![]()
Holky mi tak napadlo
nepřehrává ta Simona aby trumfla sègru??Jako że je lepší héérečka?
![]()
@Silwinka87 píše:
Nad tím jsem dneska přemýšlela taky a jedna teorie horší jak druhá, na poblití![]()
Nejpravděpodobnější je, že to bude stará lesba a chce Andulu pro sebe
Presne to s tou lesbou me dnes napadlo, jak si tam ty dve tak cukrblikovaly pri kaficku ![]()
Bylinkářku Helenu by po zásahu mého muže mohla tak leda pitvat kriminální patoložka. Ten by už ji dávno prohodil oknem. Ostatně já taky.
@Saharka píše:
@Anna766 a kdo je její segra?
Herečka co ztvárňuje Simonu a herečka co ztvárňuje Květu jsou v reálu sestry.