Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.10.15 14:46
@Moise píše:
@Fíková už je to znát, že tyhle díly už jsou natáčené po prázdninách, jsou tam opálení, Ema má kratší vlasy, Mára naopak si pěstuje nějaké háro, nechápu proč to má tak šíleně ulíznutý dozadu :mrgreen:

Ema jaký má prsa :mrgreen: :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
22.10.15 14:46
@Kyselá okurka píše: Bylo tam jak Marečková přijde k Monice prudit, že Mára nepřišel na schůzku, pak tam seděli u ní a bába zas vyjížděla, jestli teda laskavě Monika zavolá na polici a bude se o něj bát nebo co a dozvěděly se, že někoho někam vezl a že se už několik hodin nenahlásil na dispečink, že se vždycky aspoň loučí a teď nic.

aha, takže žádné těhotenství :mrgreen:, nějak si neumím Motyku s pupkem představit, aby z ní nebyla druhá Světluš :mrgreen:
I když musím říct, že té herečce to teď fakt sekne, včera měla krásný šaty, je taková šik. K Lumírovi se tak strašně nehodí, on mrňavej a tlustej, ona taková kočka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
22.10.15 14:47
@Kyselá okurka píše:
Ema jaký má prsa :mrgreen: :oops:.
:mrgreen: :mrgreen: přes prázdniny poskočily, jo? :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.15 14:47
@Martrich píše:
Já myslím, že Halamka bude skvělá manipulátorka, na Anču to funguje 100% a bůh ví, jak tam s nima ještě zamává. Béda by měl vzít rozum do hrsti a s Halamkou vyrazit dveře, ještě by za ní letěla ta zvonkohra. Jinak rady typu, uvař si zázvorovej čaj a jez čerstvý ovoce, to by jeden skutečně nevěděl :mrgreen:, na to nemusím být ani bylinkářka :mrgreen: :mrgreen: [/cit
@Martrich píše:
Já myslím, že Halamka bude skvělá manipulátorka, na Anču to funguje 100% a bůh ví, jak tam s nima ještě zamává. Béda by měl vzít rozum do hrsti a s Halamkou vyrazit dveře, ještě by za ní letěla ta zvonkohra. Jinak rady typu, uvař si zázvorovej čaj a jez čerstvý ovoce, to by jeden skutečně nevěděl :mrgreen:, na to nemusím být ani bylinkářka :mrgreen: :mrgreen:

Zvonkohra :mrgreen: :mrgreen:… Aby nakonec bába nebyla v nějaký sektě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.15 14:49
@Martrich píše:
aha, takže žádné těhotenství :mrgreen:, nějak si neumím Motyku s pupkem představit, aby z ní nebyla druhá Světluš :mrgreen:
I když musím říct, že té herečce to teď fakt sekne, včera měla krásný šaty, je taková šik. K Lumírovi se tak strašně nehodí, on mrňavej a tlustej, ona taková kočka :mrgreen:

Jj, taky jsem na ty šaty koukala :PTěhotenství jsem si vydedukovala podle toho, že Mára Tondovi vyprávěl že by už chtěl asi vlastní a vyvez Motyku na ten víkend romantickej - to bude jako teď a v pondělí se zratí, takže šancička, že tam pár spermií putuje by byla :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.15 14:51
@Martrich píše: :mrgreen: :mrgreen: přes prázdniny poskočily, jo? :mrgreen: :mrgreen:

Jj, zdá se :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
22.10.15 14:54

:mrgreen: A že bude Bylina manipulátorka? Tak nejen ona, Květka už se představí v pravém světle a Luma se Světluš a Urbankou jí to sežerou, Adriana furt shání Šmýda a Eddie je vzteklý a zaměstnaný 24h denně 

• Citovat
  • Upravit
22.10.15 14:58
@ivik21 píše: :mrgreen: A že bude Bylina manipulátorka? Tak nejen ona, Květka už se představí v pravém světle a Luma se Světluš a Urbankou jí to sežerou, Adriana furt shání Šmýda a Eddie je vzteklý a zaměstnaný 24h denně
Takže nastupuje na scénu opět Zorka utěšitelka :pocitac:… Jj, jak Granule sundala za rohem ten límec…svině jedna :cert:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
22.10.15 15:01
@Kyselá okurka píše: Takže nastupuje na scénu opět Zorka utěšitelka :pocitac:… Jj, jak Granule sundala za rohem ten límec…svině jedna :cert:.
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
148494
22.10.15 15:33
@Kyselá okurka píše: Takže nastupuje na scénu opět Zorka utěšitelka :pocitac:… Jj, jak Granule sundala za rohem ten límec…svině jedna :cert:.

To se dalo čekat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
22.10.15 15:38

Kveta celkem prekvapila jak za rohem sundala ten limec, ale i tak ji fandim vic nez niklovce :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.15 15:48
@martina82 píše:
Kveta celkem prekvapila jak za rohem sundala ten limec, ale i tak ji fandim vic nez niklovce :P
Mě teda nepřekvapila, bylo to z ní cítit od začátku :cert:… Mě je Vilmy líto, celej život žila pekárnou a teď, na starý kolena bude za posledního pucfleka. A ještě jak ten blbej Lumen dělá drahoty s vnoučetem… Kdyby ho nezaměstnala, po tom, co ho vyšoupli z radnice, tak by se musel jinak otáčet.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
22.10.15 15:55
@Kyselá okurka píše: Mě teda nepřekvapila, bylo to z ní cítit od začátku :cert:… Mě je Vilmy líto, celej život žila pekárnou a teď, na starý kolena bude za posledního pucfleka. A ještě jak ten blbej Lumen dělá drahoty s vnoučetem… Kdyby ho nezaměstnala, po tom, co ho vyšoupli z radnice, tak by se musel jinak otáčet.

no uprimne ta vilma se fakt posledni dobou chova hrozne, kolikrat nebyla moznost se sni domluvit, dela naschvaly, posledni dobou ju fakt nemusim, to stim limcem me teda prekvapilo, sem myslela ze je vazne tak zranena az me ji bylo a pak ho sundala tak sem byla prekvapena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148494
22.10.15 16:01
@Kyselá okurka píše: Mě teda nepřekvapila, bylo to z ní cítit od začátku :cert:… Mě je Vilmy líto, celej život žila pekárnou a teď, na starý kolena bude za posledního pucfleka. A ještě jak ten blbej Lumen dělá drahoty s vnoučetem… Kdyby ho nezaměstnala, po tom, co ho vyšoupli z radnice, tak by se musel jinak otáčet.

Přesně. Lumen je vůl, jít proti vlastní matce :roll: Květa nepřekvapila, je to mrcha mršecí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
22.10.15 16:03

No ja su naivka ja fakt myslela ze ta kveta je ferova a ze je vazne zranena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie