Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Patricia89 píše:
Ja vam holky nevim, ale mam z toho Jardy divnej pocit. Proste na tom neco vidim
Uvidime, treba ne. Ale jet z vesnice(nevim kde) do Prahy jen s misou a ani nejit dovnitr. Mohl ji to dat zitra, az pojede do prace. No uvidime
Třeba jel zrovna z práce domů a stavil se tam, kdo ví ![]()
@Martrich píše:
No to spaní holek mi taky přišlo divný, hlavně bez zábrany, nevím, zda se sedmileté děti jako vrtí míň, ale to je fuk. Ten byt nebyl špatnej, asi bych použila víc barev. A Jarda byl dost trapnej, snad tam nebude ještě bitka o Diginu mezi Jaroušem a Tonym, nevím co na ní teda vidíNo a funící Simona na kole, to jsem se fakt od plic zasmála
Můj pětileták spí také bez zábrany a z postele nepadá.
@radkka píše:
Nina je krásné jméno! Tisíckrát lepší, než Šarlota a další tebou jmenované.
Souhlasím, Nina se mi taky líbí ![]()
Já jsem znala doktora gynekologa, který se jmenoval Norman Novák ![]()
@Martrich píše:
to víš, ona je zaneprázdněná a nestíhá![]()
Ale stiha behat a shani se po rozectene knizce. Zase to maji nejak rozpolcene ![]()
@ivik21 píše:
To snad ani nebyla bitka, myslela jsem že se vyfackají jak v grotesce a přitom květuša hned spadla.
Holky, jak si cetla Digina ty zpravy od Tondy, zdalo se mi to nebo koukala u toho nejak rozneznele? Ze by se k nemu vratila? ![]()
V ukázce na pondělí Monika s Věrkou se budou strachovat o Máru, který se 3 hodiny nehlásil na dispečinku, tak doufám, že to bude jenom nějaké nedorozumnění
@lena1968 píše:
V ukázce na pondělíMonika s Věrkou se budou strachovat o Máru, který se 3 hodiny nehlásil na dispečinku, tak doufám, že to bude jenom nějaké nedorozumnění
Hlavne ne nejaky nestesti ![]()
@Fíková už je to znát, že tyhle díly už jsou natáčené po prázdninách, jsou tam opálení, Ema má kratší vlasy, Mára naopak si pěstuje nějaké háro, nechápu proč to má tak šíleně ulíznutý dozadu ![]()
@KPKristy píše:
Hlavne ne nejaky nestesti
Ty prażský mordy taxikářů ještě vyřešeny nejsou co?