Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33022
21.10.15 13:31
@radkka píše: Docela mě udivuje, jak je Bedřich uraženej, že není žádný sexuální mostrum a po Skyler nevyjíždí, přitom s Ančinou kamarádkou Lucií se jako mostrum choval :roll:

zestárl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
21.10.15 13:34
@KPKristy píše:
Neviděly jste Mirindu včera ve zprávách? Byla to reportáž o jménech, co teď frčí a ptaly se zase dětí ve školce (nebo ve škole) a zase tam byla. Za poslední dobu už podruhé, holka jedna zubatá :lol:A mimochodem mezi oblíbená jména, co se teď dávají miminům patří Brajen a Dženifr :mrgreen: :poblion: :zed: :pocitac:

8o 8o lidi nemaj rozum, chudaci deti, to ani nevyslovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
21.10.15 13:36

Včera jsem se fakt zasmála u Jirkovo hlášky o policajtech- vždyť je to jejich práce, ne? Stát a zevlovat… :mrgreen: (hezká parafráze „pomáhat a chránit“).

U Jardy mě teda nenapadlo, že by to jeho stavění mělo něco znamenat, beru to prostě tak, že se měla stavit celá rodina, ale Badinková teď zjevně nasmlouvané nahrávání nemá, tak se z toho scénáristi takto ladně vykroutili. Jen jsem chvíli myslela, že by to mohli zdramatizovat příchodem Tonyho ve chvíli, kdy tam Jarda byl, to by byla voda na jeho mlýn.

Byt jsem nestihla podrobně zkoumat, ale na první pohled se mi kuchyň líbila.

Za Simonu už se fakt stydím, už z ní dělají až moc velkou blběnu, tak se snad nikdo nechová. Nehledě na to, že při těch jejích excesech v kadeřnictví, jak tam vlítne a řičí, už by jí všude dávno vyhodili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
21.10.15 13:37
@Martrich píše:
8o 8o lidi nemaj rozum, chudaci deti, to ani nevyslovi

Přesně tak… já mám ráda normální, klasický jména…ale tak proti gustu…no a pak má malá ve školce - Vanessu, Izabelu a Šarlotu… a nad tím se nikdo nepozastavuje :-D ale nad mojí Ninou se pozastaví skoro každý tady :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
21.10.15 14:23

@NinPe také mám ráda klasická normální jména ale třeba Baltazar je síla fakt chudák dítě, ale budu mlčet že můj nejstarší syn je Oldřich a také se mu posmívají, no a vzáří ve školce se divili kde jsme přišli na jméno Max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
21.10.15 14:26

Může mi někdo vysvětlit jak v té Digi kuchyni je zapojená varná deska na těch otevřenejch policích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
21.10.15 14:28

@NinPe Tak Nina mi přijde naprosto normální, i když ne tak časté jméno… Já jsem teda taky pro taková ta česká jména. Samozřejmě, pokud má mít dítě cizí příjmení, tak třeba František Taylor není úplně ideální :mrgreen: Ale teď je fakt taková móda dávat všelijaké zvláštnosti, že už mě snad ani nic nepřekvapí… Jedna holčička vedle ve vesnici se jmenuje Kiara :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486
21.10.15 14:58
@ivik21 píše:
No kuchyň se fakt nepovedla, ale možná se to někomu líbí :think: Linka nic moc velká :D

Holek pokoj jsem neviděla, ale kuchyn se mi líbí.

Ale už v nekolika filmech ci seriálech jsem si všimla, že si ženské pokládají kabelku na pult. Přijde mi to divné :think:
Digi ji tam včera také měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486
21.10.15 15:01
@NinPe píše:
Včera jsem viděla Ulice jen kousek, ale, bože můj, ta Simona, Ruda a to auto a kolem toho…to už je vrchol trapnosti :poblion:

to bylo strašný. Takový úplně zbytečný. Asi to chtěli nějak hodně nepovedeně oživit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486
21.10.15 15:16
@Martrich píše:
No to spaní holek mi taky přišlo divný, hlavně bez zábrany, nevím, zda se sedmileté děti jako vrtí míň, ale to je fuk. Ten byt nebyl špatnej, asi bych použila víc barev. A Jarda byl dost trapnej, snad tam nebude ještě bitka o Diginu mezi Jaroušem a Tonym, nevím co na ní teda vidí :mrgreen: No a funící Simona na kole, to jsem se fakt od plic zasmála :mrgreen:

Já jsem tu postel tedy neviděla, ale Terezka má taky postel bez zábran :think:
jsou jí tri a ani mě ta zábrana nenapadla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
21.10.15 15:16

@PetrušeKl mě Nina přijde taky normální, hezký jméno :-D navíc je u nás ve městě (3 tisíce obyvatel) jediná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
21.10.15 15:17
@ladule1 píše:
Já jsem tu postel tedy neviděla, ale Terezka má taky postel bez zábran :think:
jsou jí tri a ani mě ta zábrana nenapadla. :think:

mě právě zábrana taky vůbec nenapadla, když jsem pořizovala postel pro malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
21.10.15 15:18

A ještě k těm jménům - včera říkali, že se dává i jméno Barnabáš… to se mi moc líbí… si vzpomenu na Barnabáše z Williho Foga :-D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486
21.10.15 15:18
@ivik21 píše:
@Anna766 jo, Nyklice by nemusela ani mluvit, za ní mluví obličeje :potlesk: :potlesk:

Holky, já nevím, kdo by takhle uvažoval, ale pokud má někdo výčitky, že dítěti se nechce chodit na hřbitov a pak si dá černé barvy do bytu? :think:

Kuchyň je pro mě moc chaotická, otevřená, budu mít uzavřené skříňky :D

To otevřené se mi i líbí, ale představila jsem si to u nás. Máme dva chlupaté psy :mrgreen:
Nádobí ma moc pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486
21.10.15 15:23
@PetrušeKl píše:
@NinPe Tak Nina mi přijde naprosto normální, i když ne tak časté jméno… Já jsem teda taky pro taková ta česká jména. Samozřejmě, pokud má mít dítě cizí příjmení, tak třeba František Taylor není úplně ideální :mrgreen: Ale teď je fakt taková móda dávat všelijaké zvláštnosti, že už mě snad ani nic nepřekvapí… Jedna holčička vedle ve vesnici se jmenuje Kiara :roll:

Tak ono to není jen ted. Dcery spolužák (23 let) se jmenuje Kevin Jelen.Taky dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí