Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
20.10.15 12:35

@Martrich no jo, tak asi Simona se pasuje do role komediantky za každou cenu :think:

• Citovat
  • Upravit
1029
20.10.15 12:37

Vcera sem videla jak si kveta dava do huby s niklovkou :mrgreen: :mrgreen: no stema holubama a nedopecenyma rohlikama to asi fakt podelala to kvetu fakt vytocila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148534
20.10.15 14:13
@martina82 píše:
Vcera sem videla jak si kveta dava do huby s niklovkou :mrgreen: :mrgreen: no stema holubama a nedopecenyma rohlikama to asi fakt podelala to kvetu fakt vytocila :mrgreen: :mrgreen:

S holubama? 8o začínám bejt natěšená? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39609
20.10.15 14:43
@Anna766 píše:
S holubama? 8o začínám bejt natěšená? :mrgreen: :mrgreen:

i já, zahlídla jsem něco v ukázce, ale nevím, co to bylo-asi součást toho otevření penzionu. Že by jako v Mrazíkovi - skleněná truhla a frrrrrrrrr! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
20.10.15 14:59

Na zaver kveta mela otevrit truhlu a z ni meli vyletnout bily holuby a ona pak mela strhnout plakat a pod tim byla napis kveta penzion no a niklovka byla zvedava a otevrela tu truhlu driv :mrgreen: a jeden ztech holubu se vykadil kvete na klobouk :mrgreen: a ve finale nabidla kveta hostum nedopeceny pecivo jelikoz niklovka to driv vytahla z trouby :mrgreen: to uz bylo na kvetu moc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486
20.10.15 15:37
@ivik21 píše:
No dnes na ní byl slušný záběr zblízka a uvažovala jsem jak si to tam lepí :think: Nebo stačí jen vyfoukávat? :mrgreen:Co říkáte na tu Marečkovou? Je na*raná na Motyku, že ji nedala klíče po Digině?

S tím Dominikem mě včera napadlo to samý. To musí mít zlakovaný.
Co ta čůza žárlivá? Co to předvádí a Lucie pritakává. Chudák Rozina.Moc jí to slušelo-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33486
20.10.15 15:45

Včera ta zákaznice (někoho mi připomíná :think:)konečně odcházela z kadeřnictví učesaná. Ale co to pak bylo s tou Simonou??? :zed: Normálně mi bylo trapně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
20.10.15 16:58
@ladule1 píše:
Včera ta zákaznice (někoho mi připomíná :think:)konečně odcházela z kadeřnictví učesaná. Ale co to pak bylo s tou Simonou??? :zed: Normálně mi bylo trapně.

taky mi ta ženská byla povědomá, nehrála tam v té Ulici dřív někoho významnějšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
20.10.15 16:59
@martina82 píše:
Na zaver kveta mela otevrit truhlu a z ni meli vyletnout bily holuby a ona pak mela strhnout plakat a pod tim byla napis kveta penzion no a niklovka byla zvedava a otevrela tu truhlu driv :mrgreen: a jeden ztech holubu se vykadil kvete na klobouk :mrgreen: a ve finale nabidla kveta hostum nedopeceny pecivo jelikoz niklovka to driv vytahla z trouby :mrgreen: to uz bylo na kvetu moc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ježíš, tak na to se fakt těším :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
20.10.15 17:11

@martina82 haha uz se tesim :mrgreen: dneska jo? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.10.15 17:18
@spirunka píše:
@martina82 haha uz se tesim :mrgreen: dneska jo? :P

Asi zitra :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
20.10.15 18:02

No mate se naco tesit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
20.10.15 18:51

Simona na tom kole ja umru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
20.10.15 18:53

@Martrich a rozeplou bundu, to je beztak ta loňská z té zásilkové služby, co ji propagovali, když začla s Lumčou jezdit kolmo a nejspíš už ji nezapne :roll:

heká u toho jak hroch, ona fakt musí souhlasit s tou komičkou, jinak nevím… :think:

• Citovat
  • Upravit
13331
20.10.15 18:55

Holky, pracoval někdy někdo z vás v pekárně? Já ano a musím se smát, když vidím v Ulici, jak hnětou těsto v těch rukavičkách :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí