Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vcera sem videla jak si kveta dava do huby s niklovkou
no stema holubama a nedopecenyma rohlikama to asi fakt podelala to kvetu fakt vytocila
![]()
@martina82 píše:
Vcera sem videla jak si kveta dava do huby s niklovkou![]()
no stema holubama a nedopecenyma rohlikama to asi fakt podelala to kvetu fakt vytocila
![]()
S holubama?
začínám bejt natěšená?
![]()
@Anna766 píše:
S holubama?začínám bejt natěšená?
![]()
i já, zahlídla jsem něco v ukázce, ale nevím, co to bylo-asi součást toho otevření penzionu. Že by jako v Mrazíkovi - skleněná truhla a frrrrrrrrr! ![]()
Na zaver kveta mela otevrit truhlu a z ni meli vyletnout bily holuby a ona pak mela strhnout plakat a pod tim byla napis kveta penzion no a niklovka byla zvedava a otevrela tu truhlu driv
a jeden ztech holubu se vykadil kvete na klobouk
a ve finale nabidla kveta hostum nedopeceny pecivo jelikoz niklovka to driv vytahla z trouby
to uz bylo na kvetu moc
![]()
@ivik21 píše:
No dnes na ní byl slušný záběr zblízka a uvažovala jsem jak si to tam lepíNebo stačí jen vyfoukávat?
Co říkáte na tu Marečkovou? Je na*raná na Motyku, že ji nedala klíče po Digině?
S tím Dominikem mě včera napadlo to samý. To musí mít zlakovaný.
Co ta čůza žárlivá? Co to předvádí a Lucie pritakává. Chudák Rozina.Moc jí to slušelo-
Včera ta zákaznice (někoho mi připomíná
)konečně odcházela z kadeřnictví učesaná. Ale co to pak bylo s tou Simonou???
Normálně mi bylo trapně.
@ladule1 píše:
Včera ta zákaznice (někoho mi připomíná)konečně odcházela z kadeřnictví učesaná. Ale co to pak bylo s tou Simonou???
Normálně mi bylo trapně.
taky mi ta ženská byla povědomá, nehrála tam v té Ulici dřív někoho významnějšího?
@martina82 píše:
Na zaver kveta mela otevrit truhlu a z ni meli vyletnout bily holuby a ona pak mela strhnout plakat a pod tim byla napis kveta penzion no a niklovka byla zvedava a otevrela tu truhlu driva jeden ztech holubu se vykadil kvete na klobouk
a ve finale nabidla kveta hostum nedopeceny pecivo jelikoz niklovka to driv vytahla z trouby
to uz bylo na kvetu moc
![]()
![]()
ježíš, tak na to se fakt těším
![]()
@spirunka píše:
@martina82 haha uz se tesimdneska jo?
Asi zitra ![]()
@Martrich a rozeplou bundu, to je beztak ta loňská z té zásilkové služby, co ji propagovali, když začla s Lumčou jezdit kolmo a nejspíš už ji nezapne ![]()
heká u toho jak hroch, ona fakt musí souhlasit s tou komičkou, jinak nevím… ![]()
Holky, pracoval někdy někdo z vás v pekárně? Já ano a musím se smát, když vidím v Ulici, jak hnětou těsto v těch rukavičkách ![]()
@Martrich no jo, tak asi Simona se pasuje do role komediantky za každou cenu