Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50134
19.10.15 19:43
@Martrich píše:
No Frgálka a Ryba, vyvíjí se to zajímavě :mrgreen:
Holky, mě strašně irituje ten Dominik s tou patkou, to je síla teda :poblion: :poblion:

hroznej manekýn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
19.10.15 19:44

No dnes na ní byl slušný záběr zblízka a uvažovala jsem jak si to tam lepí :think: Nebo stačí jen vyfoukávat? :mrgreen:

Co říkáte na tu Marečkovou? Je na*raná na Motyku, že ji nedala klíče po Digině?

• Citovat
  • Upravit
12134
19.10.15 19:47

No to je manekýn a i ta Rozina jak byla dneska vyfešákovaná, co? Viky tam mezi nimi působila jak „chudá“ příbuzná :mrgreen:. Už to vidím do budoucna, Frgálka se zamiluje do faráře, z Roziny bude namyšlená hvězda, malej Frgál se zamiluje do Emičky a starej nevim co bude dělat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
19.10.15 19:48
@ivik21 píše:
No dnes na ní byl slušný záběr zblízka a uvažovala jsem jak si to tam lepí :think: Nebo stačí jen vyfoukávat? :mrgreen:Co říkáte na tu Marečkovou? Je na*raná na Motyku, že ji nedala klíče po Digině?

No Marečková to je taky hvězda a Tony, to je dvojka k pohledání, psychouš vedle psychouše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
19.10.15 19:53
@Martrich píše:
No to je manekýn a i ta Rozina jak byla dneska vyfešákovaná, co? Viky tam mezi nimi působila jak „chudá“ příbuzná :mrgreen:. Už to vidím do budoucna, Frgálka se zamiluje do faráře, z Roziny bude namyšlená hvězda, malej Frgál se zamiluje do Emičky a starej nevim co bude dělat :mrgreen: :mrgreen:

tak starý se naučí bubnovat a budou ve třech z Dílny obrážet fesťáky a víkendy :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50134
19.10.15 20:07
@Martrich píše:
No to je manekýn a i ta Rozina jak byla dneska vyfešákovaná, co? Viky tam mezi nimi působila jak „chudá“ příbuzná :mrgreen:. Už to vidím do budoucna, Frgálka se zamiluje do faráře, z Roziny bude namyšlená hvězda, malej Frgál se zamiluje do Emičky a starej nevim co bude dělat :mrgreen: :mrgreen:

Frgál si to bude rozdávat s Čárkou od Henryho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
19.10.15 20:18
@MUFICE píše:
Frgál si to bude rozdávat s Čárkou od Henryho :mrgreen: :mrgreen:

jooooo vidíš, a je to vyřešený :potlesk: :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39588
19.10.15 20:21
@Martrich píše:
já se tady v té debatě nějak ztrácím, holky, Vaculík, Bartošová, Duchoslav 8o 8o, kam jsme se to dostaly? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Vaculík - nejen já nechápala, proč toho mladýho (hmm, mám blbou paměť na jména) přirovnávají k Vaculíkovi. Prý se kolem něj točí baby
  • Bartošová byla „pečená, vařená“ na chvíli existující TV stanici „pětka“,kde ji tehdejší moderátor zpovídal

http://tn.nova.cz/…va-desi.html *

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39588
19.10.15 20:25

Sorry za OT, ale nekoukal někdo v pát. na Primu na český film „Svatá čtveřice“? Já zaspala konec… :,(
A videa mi teď nejdou.

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
19.10.15 20:36
@Žirafa 69 píše:
  • Vaculík - nejen já nechápala, proč toho mladýho (hmm, mám blbou paměť na jména) přirovnávají k Vaculíkovi. Prý se kolem něj točí baby
  • Bartošová byla „pečená, vařená“ na chvíli existující TV stanici „pětka“,kde ji tehdejší moderátor zpovídal

http://tn.nova.cz/…va-desi.html *

děkuji za vysvětlení, ani tak z toho nejsem moudrá, jako toho příšernýho culíkáče přirovnávat k Vaculíkovi? Idolovi mých pubertálních let 8o 8o 8o, škandál!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39588
19.10.15 20:40

@Martrich Culíkáče? Ty, čoveče, já už jsem tady z těch „nápadů, postřehů a vlastních scénářů“ :P někdy tak zblblá, že ani nevím, koho vlastně k tomu Vaculíkovi tady přirovnávali! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
19.10.15 20:47
@Žirafa 69 píše:
Sorry za OT, ale nekoukal někdo v pát. na Primu na český film „Svatá čtveřice“? Já zaspala konec… :,(
A videa mi teď nejdou.https://www.youtube.com/watch?…

Viděla jsem ten film před rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148504
19.10.15 20:48
@Žirafa 69 píše:
@Martrich Culíkáče? Ty, čoveče, já už jsem tady z těch „nápadů, postřehů a vlastních scénářů“ :P někdy tak zblblá, že ani nevím, koho vlastně k tomu Vaculíkovi tady přirovnávali! :mrgreen:

Přirovnávali k němu mladýho Hložánka, ovšem pořád nevim proč. :nevim:
Culíkáč je ten hrůza z dílny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
19.10.15 20:59
@Anna766 píše:
Přirovnávali k němu mladýho Hložánka, ovšem pořád nevim proč. :nevim:
Culíkáč je ten hrůza z dílny.

Culíkáč je tam do počtu, aby řeč nestála :jazyk: Vaculík mi teda vůbec nepřijde podobnej Hložánkovi ml. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39588
19.10.15 21:26
@MUFICE píše:
Culíkáč je tam do počtu, aby řeč nestála :jazyk: Vaculík mi teda vůbec nepřijde podobnej Hložánkovi ml. :nevim:
Že? Proto - stejně jak Anička, nechápu to přirovnání…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí