Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
19.10.15 12:59

A podle ukázek asi Rudíkovi zavaří skrz to auto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
19.10.15 13:44

Holky, ženy, jak píšete že mladej Hlóža si hraje na Vaculíka, tak jsem se na něj zaměřila a a a nic 8o :mrgreen: jak se to pozná, nebo čim se to vyznačuje?? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.10.15 13:50

Jo a kamosky Vikina a Lucie se vraceji do starych koleji! Lucii teda brzo otrnulo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
19.10.15 14:24
@Anna766 píše:
Holky, ženy, jak píšete že mladej Hlóža si hraje na Vaculíka, tak jsem se na něj zaměřila a a a nic 8o :mrgreen: jak se to pozná, nebo čim se to vyznačuje?? :nevim: :think:

Dík, že to říkáš, já to taky nevidím, a hlavně mám pocit, že jeho generace fakt neví kdo Vaculík je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39632
19.10.15 14:29
@Anna766 píše:
Holky, ženy, jak píšete že mladej Hlóža si hraje na Vaculíka, tak jsem se na něj zaměřila a a a nic 8o :mrgreen: jak se to pozná, nebo čim se to vyznačuje?? :nevim: :think:

Taky jsem nepochopila, jak je to myšleno nebo co to znamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
19.10.15 14:30

@KPKristy máš recht Jirka jede s Rudou pro Vildu na sraz s vyděračem, a akční Simona je pronásleduje a heká na kole, vyděrač ji uvidí, naštve se a Rudla sám musí s vyděračem zajet pro Vildu, hodinku se nevrací, tak Simona zburcuje Tondu a ten dorazí i s Městskou policií, ostuda jak hrom, protože v tu chvíli dorazí zpět Rudla ve Vildovi, kovbojka jak mraky

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
19.10.15 14:33

To se nedivím že dvojčata odmítají chodit na hřbitov, když si jak na hřbitově musí připadat v té nové kuchyni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3443
19.10.15 14:35

@ivik21 ach ach, ta Simona je pekelna :cert: za chvili ji budu nenavidet :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
19.10.15 14:43
@KPKristy píše:
Prijde mi, ze bude nova linka - Rudolf, zrusil duchod, do prace se mu nechce, kdyz ma splin, auto za dveste tacu nutne potrebuje… prijde na mizinu a Simona to s nim bude mit husty…

to by byla taky dobrá linka možná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
19.10.15 14:50

@Patricia89 já to vyřeším že nebudu koukat, raději přepnu dětem na smíchov na pohádky a budu mít klid od nich, přečtu si to tady i se u toho zasměju a nebo pustím na netu kde můžu přetáčet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.10.15 15:15
@věrasek80 píše:
@Patricia89 já to vyřeším že nebudu koukat, raději přepnu dětem na smíchov na pohádky a budu mít klid od nich, přečtu si to tady i se u toho zasměju a nebo pustím na netu kde můžu přetáčet

Tohle je idealni stav. Kdyz muzu, tak si to stahnu, viz dnesni dil. U toho jsem pletla a vecer zvolim smysluplnejsi cinnost. Treba vybarvovani mandal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
19.10.15 15:15
@ivik21 píše:
@KPKristy máš recht Jirka jede s Rudou pro Vildu na sraz s vyděračem, a akční Simona je pronásleduje a heká na kole, vyděrač ji uvidí, naštve se a Rudla sám musí s vyděračem zajet pro Vildu, hodinku se nevrací, tak Simona zburcuje Tondu a ten dorazí i s Městskou policií, ostuda jak hrom, protože v tu chvíli dorazí zpět Rudla ve Vildovi, kovbojka jak mraky

To je kráva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
19.10.15 15:26
@Fjodorka píše:
To je kráva :roll:

je ale ten ješita Rudla se k ní chová jak k hadru, nedá si poradit, on všechno umí, od všeho má klíč, všude byl a když ne, tak se tam zrovna chystá :zed:

a ona pak v hysterii vtrhne nenamalová, neupravená a neučesaná do kadeřnicitví a začne tam vyřvávat o chudákovi vydíraném Rudlovi, zákaznice je hotová a neví jak rychle zdrhnout… 

Nechápu, co tím sledují 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3443
19.10.15 15:29

@ivik21 to je strasna dvojka tihleti dva :poblion: A Kokta je ted v TV kam se jen podivas, zase vyhrabali umrelou hvezdu po x letech, jsem zvedava kdo to bude priste :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
19.10.15 15:31
@spirunka píše:
@ivik21 to je strasna dvojka tihleti dva :poblion: A Kokta je ted v TV kam se jen podivas, zase vyhrabali umrelou hvezdu po x letech, jsem zvedava kdo to bude priste :roll:

Jéje, on je ale Kopta a přesně tak, chybí akorát ve StarDance :mrgreen:

Možná tam připíšou Žanetu z Lucie postrach ulice, je teď samý dluh, kdysi měla roli v Rodinný poutech na Primě :think: :mrgreen:
Kokta je zas jiná ves 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí