Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, ženy, jak píšete že mladej Hlóža si hraje na Vaculíka, tak jsem se na něj zaměřila a a a nic
jak se to pozná, nebo čim se to vyznačuje??
![]()
Jo a kamosky Vikina a Lucie se vraceji do starych koleji! Lucii teda brzo otrnulo..
@Anna766 píše:
Holky, ženy, jak píšete že mladej Hlóža si hraje na Vaculíka, tak jsem se na něj zaměřila a a a nic![]()
![]()
Dík, že to říkáš, já to taky nevidím, a hlavně mám pocit, že jeho generace fakt neví kdo Vaculík je.
@Anna766 píše:
Holky, ženy, jak píšete že mladej Hlóža si hraje na Vaculíka, tak jsem se na něj zaměřila a a a nic![]()
![]()
Taky jsem nepochopila, jak je to myšleno nebo co to znamená.
@KPKristy máš recht Jirka jede s Rudou pro Vildu na sraz s vyděračem, a akční Simona je pronásleduje a heká na kole, vyděrač ji uvidí, naštve se a Rudla sám musí s vyděračem zajet pro Vildu, hodinku se nevrací, tak Simona zburcuje Tondu a ten dorazí i s Městskou policií, ostuda jak hrom, protože v tu chvíli dorazí zpět Rudla ve Vildovi, kovbojka jak mraky
To se nedivím že dvojčata odmítají chodit na hřbitov, když si jak na hřbitově musí připadat v té nové kuchyni ![]()
@ivik21 ach ach, ta Simona je pekelna
za chvili ji budu nenavidet ![]()
@KPKristy píše:
Prijde mi, ze bude nova linka - Rudolf, zrusil duchod, do prace se mu nechce, kdyz ma splin, auto za dveste tacu nutne potrebuje… prijde na mizinu a Simona to s nim bude mit husty…
to by byla taky dobrá linka možná
@Patricia89 já to vyřeším že nebudu koukat, raději přepnu dětem na smíchov na pohádky a budu mít klid od nich, přečtu si to tady i se u toho zasměju a nebo pustím na netu kde můžu přetáčet
@věrasek80 píše:
@Patricia89 já to vyřeším že nebudu koukat, raději přepnu dětem na smíchov na pohádky a budu mít klid od nich, přečtu si to tady i se u toho zasměju a nebo pustím na netu kde můžu přetáčet
Tohle je idealni stav. Kdyz muzu, tak si to stahnu, viz dnesni dil. U toho jsem pletla a vecer zvolim smysluplnejsi cinnost. Treba vybarvovani mandal ![]()
@ivik21 píše:
@KPKristy máš rechtJirka jede s Rudou pro Vildu na sraz s vyděračem, a akční Simona je pronásleduje a heká na kole, vyděrač ji uvidí, naštve se a Rudla sám musí s vyděračem zajet pro Vildu, hodinku se nevrací, tak Simona zburcuje Tondu a ten dorazí i s Městskou policií, ostuda jak hrom, protože v tu chvíli dorazí zpět Rudla ve Vildovi, kovbojka jak mraky
To je kráva ![]()
@Fjodorka píše:
To je kráva
je ale ten ješita Rudla se k ní chová jak k hadru, nedá si poradit, on všechno umí, od všeho má klíč, všude byl a když ne, tak se tam zrovna chystá ![]()
a ona pak v hysterii vtrhne nenamalová, neupravená a neučesaná do kadeřnicitví a začne tam vyřvávat o chudákovi vydíraném Rudlovi, zákaznice je hotová a neví jak rychle zdrhnout…
Nechápu, co tím sledují
![]()
@ivik21 to je strasna dvojka tihleti dva
A Kokta je ted v TV kam se jen podivas, zase vyhrabali umrelou hvezdu po x letech, jsem zvedava kdo to bude priste ![]()
@spirunka píše:
@ivik21 to je strasna dvojka tihleti dvaA Kokta je ted v TV kam se jen podivas, zase vyhrabali umrelou hvezdu po x letech, jsem zvedava kdo to bude priste
Jéje, on je ale Kopta a přesně tak, chybí akorát ve StarDance ![]()
Možná tam připíšou Žanetu z Lucie postrach ulice, je teď samý dluh, kdysi měla roli v Rodinný poutech na Primě
![]()
Kokta je zas jiná ves ![]()