Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Boze, ten Pepan je hovado blby vypity. Je mozny, ze takovy lidi existujou? ![]()
Snad neco takovyho v zivote nepotkam…
Hele, co ta bambusova zvonkohra?? To bylo moderni tak pred patnacti lety, ne? Helena asi delala uklid, tak se zbavila kramu ![]()
@KPKristy píše:
Hele, co ta bambusova zvonkohra?? To bylo moderni tak pred patnacti lety, ne? Helena asi delala uklid, tak se zbavila kramu
já jí mám taky
venku teda
Jo ješte co ten farář a ta Frgálová..už jsme slyšela že hodne lidi mluví o tom že to tam bude náký vášnivý
dokonceš i chlapy v hospiode to řešej že jí ohne ![]()
@InExile píše:
já jí mám taky![]()
![]()
venku teda
Kazdej ji ma, my taky venku. Ale pochybuji, ze dneska by si to nekdo koupil. Uz jsou mnohem krasnejsi zvonkohry ![]()
@KPKristy píše:
Kazdej ji ma, my taky venku. Ale pochybuji, ze dneska by si to nekdo koupil. Uz jsou mnohem krasnejsi zvonkohry
nevím jestli to prodávaj ješte vubec, me se třeba ten zvuk líbí. Ale domu bych to asi nedala ![]()
Prijde mi, ze bude nova linka - Rudolf, zrusil duchod, do prace se mu nechce, kdyz ma splin, auto za dveste tacu nutne potrebuje… prijde na mizinu a Simona to s nim bude mit husty…
@InExile píše:
nevím jestli to prodávaj ješte vubec, me se třeba ten zvuk líbí. Ale domu bych to asi nedala
Tchyne to ma na balkone u pokoje, kde spavame, kdyz jsme u nich. A muzu ti rict, ze bych to nejradsi podpalila, kdyz se to ve vetru miha o pulnoci
![]()
@KPKristy píše:
Kazdej ji ma, my taky venku. Ale pochybuji, ze dneska by si to nekdo koupil. Uz jsou mnohem krasnejsi zvonkohry
My máme zvonkohru, nahoře na svítidle, pod stropem.
@InExile píše:
Jo ješte co ten farář a ta Frgálová..už jsme slyšela že hodne lidi mluví o tom že to tam bude náký vášnivý![]()
dokonceš i chlapy v hospiode to řešej že jí ohne
No kdyż se o něm mluví, tak ona se Frgla u toho tak přiblble usmívá.
![]()
Přidávám se ke zvonkohrám. Tuhle dřevěnou velikou jsme měly na lustru, každou chvíli o to někdo zavadil, ale zvykly jsme si a začaly se vyhýbat ![]()
Pak ji máma vyměnila za menší, kovovou, to bylo mnohem protivnější, ale to už jsme byly zvyklé se vyhýbat ![]()
@Michelle_M píše:
A Vojtííí tam bude jako dobrej k čemu? Střídavě v kůlně a nebo v krámku bude svatýmu Jordánovi a spol. vyprávět zážitky z cest a sem tam hodí oko po Terýskovi? No potěš, další do zástupu hluchých scén, o jejichž smyslu pro děj se dá jen spekulovat
to si taky říkám, jaký smysl by tam měla jeho postava, nebo třeba to bude on, kdo „otevře“ Terýskovi oči, že Kuřez se k ní nehodí a ona pak bude rozhodovat mezi ním a Davidem. Radši nedomýšlet ![]()
@Anna766 píše:
No kdyż se o něm mluví, tak ona se Frgla u toho tak přiblble usmívá.![]()
no páve ![]()
@KPKristy píše:
Tchyne to ma na balkone u pokoje, kde spavame, kdyz jsme u nich. A muzu ti rict, ze bych to nejradsi podpalila, kdyz se to ve vetru miha o pulnoci![]()
me pes ukousal tu blbost o kterou to zvoní my máme už klid ale hlavne že mám zvonko hru
@Martrich píše:
to si taky říkám, jaký smysl by tam měla jeho postava, nebo třeba to bude on, kdo „otevře“ Terýskovi oči, že Kuřez se k ní nehodí a ona pak bude rozhodovat mezi ním a Davidem. Radši nedomýšlet
Vojtííí tam bude ke stejnýmu hov. u jako Pepan
![]()
Tak jsem viděla dnešní díl, a ta Simona je vážně blbá! Přilítne do kadeřnictví a zase tam vykřikuje své osobní věci před klientkou, nahlas, s vervou a ani okem nemrkne. Jitka jí jen opatrně upozornila, že by měla zvolnit, ale to už byla paní pryč. Tohle chování se přece nedá tolerovat! ![]()