Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
19.10.15 09:52

Boze, ten Pepan je hovado blby vypity. Je mozny, ze takovy lidi existujou? :roll:
Snad neco takovyho v zivote nepotkam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.10.15 09:55

Hele, co ta bambusova zvonkohra?? To bylo moderni tak pred patnacti lety, ne? Helena asi delala uklid, tak se zbavila kramu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
19.10.15 09:57
@KPKristy píše:
Hele, co ta bambusova zvonkohra?? To bylo moderni tak pred patnacti lety, ne? Helena asi delala uklid, tak se zbavila kramu :mrgreen:

já jí mám taky :lol: :lol: :lol: venku teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
19.10.15 09:59

Jo ješte co ten farář a ta Frgálová..už jsme slyšela že hodne lidi mluví o tom že to tam bude náký vášnivý :lol: :lol: dokonceš i chlapy v hospiode to řešej že jí ohne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.10.15 10:01
@InExile píše:
já jí mám taky :lol: :lol: :lol: venku teda

Kazdej ji ma, my taky venku. Ale pochybuji, ze dneska by si to nekdo koupil. Uz jsou mnohem krasnejsi zvonkohry 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
19.10.15 10:03
@KPKristy píše:
Kazdej ji ma, my taky venku. Ale pochybuji, ze dneska by si to nekdo koupil. Uz jsou mnohem krasnejsi zvonkohry 8)

nevím jestli to prodávaj ješte vubec, me se třeba ten zvuk líbí. Ale domu bych to asi nedala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.10.15 10:04

Prijde mi, ze bude nova linka - Rudolf, zrusil duchod, do prace se mu nechce, kdyz ma splin, auto za dveste tacu nutne potrebuje… prijde na mizinu a Simona to s nim bude mit husty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.10.15 10:06
@InExile píše:
nevím jestli to prodávaj ješte vubec, me se třeba ten zvuk líbí. Ale domu bych to asi nedala :think:

Tchyne to ma na balkone u pokoje, kde spavame, kdyz jsme u nich. A muzu ti rict, ze bych to nejradsi podpalila, kdyz se to ve vetru miha o pulnoci :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148504
19.10.15 10:08
@KPKristy píše:
Kazdej ji ma, my taky venku. Ale pochybuji, ze dneska by si to nekdo koupil. Uz jsou mnohem krasnejsi zvonkohry 8)

My máme zvonkohru, nahoře na svítidle, pod stropem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148504
19.10.15 10:10
@InExile píše:
Jo ješte co ten farář a ta Frgálová..už jsme slyšela že hodne lidi mluví o tom že to tam bude náký vášnivý :lol: :lol: dokonceš i chlapy v hospiode to řešej že jí ohne 8o

No kdyż se o něm mluví, tak ona se Frgla u toho tak přiblble usmívá. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
19.10.15 10:48

Přidávám se ke zvonkohrám. Tuhle dřevěnou velikou jsme měly na lustru, každou chvíli o to někdo zavadil, ale zvykly jsme si a začaly se vyhýbat :mrgreen:

Pak ji máma vyměnila za menší, kovovou, to bylo mnohem protivnější, ale to už jsme byly zvyklé se vyhýbat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
19.10.15 12:15
@Michelle_M píše:
A Vojtííí tam bude jako dobrej k čemu? Střídavě v kůlně a nebo v krámku bude svatýmu Jordánovi a spol. vyprávět zážitky z cest a sem tam hodí oko po Terýskovi? No potěš, další do zástupu hluchých scén, o jejichž smyslu pro děj se dá jen spekulovat :mrgreen:

to si taky říkám, jaký smysl by tam měla jeho postava, nebo třeba to bude on, kdo „otevře“ Terýskovi oči, že Kuřez se k ní nehodí a ona pak bude rozhodovat mezi ním a Davidem. Radši nedomýšlet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
19.10.15 12:18
@Anna766 píše:
No kdyż se o něm mluví, tak ona se Frgla u toho tak přiblble usmívá. :roll: :mrgreen:

no páve :roll:

@KPKristy píše:
Tchyne to ma na balkone u pokoje, kde spavame, kdyz jsme u nich. A muzu ti rict, ze bych to nejradsi podpalila, kdyz se to ve vetru miha o pulnoci :zed: :mrgreen:

me pes ukousal tu blbost o kterou to zvoní my máme už klid ale hlavne že mám zvonko hru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148504
19.10.15 12:55
@Martrich píše:
to si taky říkám, jaký smysl by tam měla jeho postava, nebo třeba to bude on, kdo „otevře“ Terýskovi oči, že Kuřez se k ní nehodí a ona pak bude rozhodovat mezi ním a Davidem. Radši nedomýšlet :roll:

Vojtííí tam bude ke stejnýmu hov. u jako Pepan :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.10.15 12:59

Tak jsem viděla dnešní díl, a ta Simona je vážně blbá! Přilítne do kadeřnictví a zase tam vykřikuje své osobní věci před klientkou, nahlas, s vervou a ani okem nemrkne. Jitka jí jen opatrně upozornila, že by měla zvolnit, ale to už byla paní pryč. Tohle chování se přece nedá tolerovat! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí