Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
[ciBorace] @Fjodorka píše: Řekla Simona, odnášejíc bábovku do kuchyně, když vcházel Pepan ![]()
No vida
a to jsem se dívala, tohle mi uniklo
@věrasek80 píše:
@Martrich jenže ukázky vždy vypadají zajímavě a nakonec je zajímavých jen 5minut z celého týdne
Tak přesně mám tohle u nových čs filmů Bombastická reklama, vybranè nej. ukázky a pak nula nula šeď a zpravidla blbost.Na novej čs film bych do kina nešla, škoda peněz.
Ta niklovka uz me zacina stvat ta by snad potrebovala pres hubu, zacinam mit radsi kvetu ![]()
@Fjodorka píše:
Cože? Ona si nechá udělat kuchyň od truhláře na míru a zbytek bytu je Ikea?![]()
![]()
Tak to je hodně trapný
To by mě ani tak netrápilo, ale má to tam takové šedivé, smutné. Asi že je ta vdova.
![]()
@martina82 píše:
Ta niklovka uz me zacina stvat ta by snad potrebovala pres hubu, zacinam mit radsi kvetu
@Fíková píše:
To by mě ani tak netrápilo, ale má to tam takové šedivé, smutné. Asi že je ta vdova.![]()
Jo vsimla sem si, koukla sem na ukazky tak se tesim jak si daj pres hubu ![]()
Na koho sázíte? Já na Nyklovku hnanou spravedlivým hněvem a roky potlačovanou frustrací
![]()
@Silwinka87 píše:No ty kokos, to mě taky překvapilo..První, Digi řekne, že nedojdou, protože mají rýmu a on si tam pak dojede sám
Třeba ho jako Lenka poslala, bez té misky na ovoce, už nemůžou žít ani den..
A myslíš, že by se tak opakovali, s tím Jarinem? Zase nevěra? Doufám, že ne..
@Michelle_M píše:
Na koho sázíte? Já na Nyklovku hnanou spravedlivým hněvem a roky potlačovanou frustrací![]()
@Kyselá okurka píše:Haha, jsem zvědavá co Granuli zbyde z ofiny, až jí tam Vilma hrábne, jak už tu někdo psal![]()
@Kyselá okurka píše:a hlavně když to ukázali, tak to musí mít nějakej smysl v ději předpokládám…
Tohle jsem si přestala říkat poté, co jsem viděla pár scén, jak si někdo u snídaně řekne, že se uvidí až večer apod. ![]()
Taky jsem se divila, co to udělali s tím bytem, nelíbí se mi ty tmavý stěny a ta linka je dost děsná ![]()
Tak nevim jestli je to muj dojem ale uz me ta ulice nák nebavííí
No ty kokos, to mě taky překvapilo..První, Digi řekne, že nedojdou, protože mají rýmu a on si tam pak dojede sám

Třeba ho jako Lenka poslala, bez té misky na ovoce, už nemůžou žít ani den..
A myslíš, že by se tak opakovali, s tím Jarinem? Zase nevěra? Doufám, že ne..