Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
15.10.15 17:56

@KPKristy tohle mě na tom strašně baví, jak Nánča tlemí doslova s očima šejdrem 8o :mrgreen: a neví co Zuzaně odpovědět :mrgreen:

Nechápu, že mají za dveřma dvě děcka a na vrzgauči provádějí taková alotria, odfukovali jak dva hroši :think:

• Citovat
  • Upravit
8142
15.10.15 18:54

Ja byt Bedou nebo Ancou, tak bych se bala, ze nekdy pri tech praktikach me nacapa nektere z deti, kdyz treba zrovna pujde na WC apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
15.10.15 18:57
@Levandulina píše:
Ja byt Bedou nebo Ancou, tak bych se bala, ze nekdy pri tech praktikach me nacapa nektere z deti, kdyz treba zrovna pujde na WC apod.

To nemají souložit vůbec? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
15.10.15 19:03

@Fjodorka to jo, ale neříkát, že on taky brzy usne apod. Pak stěhují židle stůl a kráčí k sobě jak na palouku :lol:

• Citovat
  • Upravit
11439
15.10.15 19:06
@ivik21 píše:
@Fjodorka to jo, ale neříkát, že on taky brzy usne apod. Pak stěhují židle stůl a kráčí k sobě jak na palouku :lol:

Tak kdyby je děcka chytly při stěhování nábytku, tak snad nebudou mravně zničení do konce života :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
15.10.15 19:10

@Fjodorka myslela, že když nespí děcka, tak tam stěhují a pod ;)

• Citovat
  • Upravit
5473
15.10.15 20:45

Ono by stačilo vysvětlovat jim, proč večer poponáší stůl. Poprvé se to ještě nějak okecá, ale když by je přistihli podruhé… leda, že před spaním dělají kotrmelce.

Nějak mi uniká, proč se Simona tak hroutila z úbytku financí, když Rudlovi končí důchod. Vždyť předchozí léta zvládala platit sama nájem, živit sebe a obvykle ještě nějakou vyžírku k tomu, hospodaření ve dvou (vydělávajících) je přeci vždy výhodnější. Říkala to ještě dřív, než padlo to o zakoupení Vildy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
15.10.15 21:13

Proč tam ten magor Pepan chodí furt v tom převleku? To už jako vůbec nesundává? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
15.10.15 22:07
@Martrich píše:
Proč tam ten magor Pepan chodí furt v tom převleku? To už jako vůbec nesundává? :mrgreen: :mrgreen:

No aby to bylo „vtipnější“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148574
15.10.15 22:13
@Martrich pBytše:
Proč tam ten magor Pepan chodí furt v tom převleku? To už jako vůbec nesundává? :mrgreen: :mrgreen:

Tak zrovna ten, Lesana a nová kadeřnice by mi tam nechyběli :roll: jinak to jde zatim.Jo a ten novej dílenskej. To je dílo taky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.10.15 22:21

@Samamama, no presne. Simona je na nervy z penez, ale Marketu si vydrzovala bez debat. Ted dela uplny dryje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
15.10.15 22:48

Tak jsem se těšila, jak se vyjasní bylinky vs. léky a ono nic. Zametli to pod stůl.. Frantovi je 16, ale chová se jak kdyby je tam živil, to se mi vůbec nelíbí. To jako chtějí ukázat, že má být vždy po jeho? Nějak se mi zprotivil i s tou bylinou. Zuzaně fandím, ale škoda, že se nedržela toho, aby bral ty léky. chjoo… No a Simona a peníze tragédie. Předtím každý bydlel sám, vystačilo jim to, a teď, když bydlí spolu, tak jsou skoro na mizině… no Andula je terno s bylinkama. Navíc jsem koupila dítěti laptop, takový ten dětský, a hádejte kdo ho mluví. Bylinka.
Pardon holky, muselo to ven, když vás jen čtu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
16.10.15 08:05
@Martrich píše:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
16.10.15 08:23

Je to levnější a šetří svoje hadry :mrgreen: :think:

• Citovat
  • Upravit
16.10.15 09:57
  • načítám...
  • Citovat