Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kyselá okurka píše:Toho dědka tlustoprda s tim kloboukem, jak se všude přisere a v 99% svejch scén chlemtá pivo, už nemůžu ani vidět…
Přesně, to je hroznej vůl, v běžný hospodě už by dávno dostal po tlamě
A jeho kumpáni - neherci ve scénce s pojídáním klobouku, to jsem si zase protrpěla ![]()
Joooo ti štamgasti od Henryho, to je síla. Včera byl ale roztomilej Pešek, jak přišel domů nametenej a přitrouble se usmíval na Amálku ![]()
Jinak tantrický sex Béda a Anča, to je tragický a pohled na ně je tak antisexy, ve svém věku by už mohli mít rozum, chovaj se jak puboši
.
Jinak je to fakt nuda, jediný na co jsem zvědavá, jak to bude ze Šmýdem, počítám, že se zase objeví ![]()
@KPKristy píše:
Jinak co me teda desne, ale fakt udesne se*e, jsou ty debaty Bedy a toho culikatyho blbecka ohledne kapely. Jako kdyz se bavi dva dementi…
Máš naprostou pravdu.
Ví někdo, jak to bude dál pokračovat s Evženem? Máte nasledováno dopředu, dámy? ![]()
@ivik21 tam už jsou na ránu všichni na lišáky už mám averzi, ze štamgastů mi je na
a Terýsek z kuřízkem ty bych poslala k
a granule s Mastným mi štvou také.
ale za mě jedině Vilma mi zatím baví
No jo, štamgasti u Henryho, to je taky síla! Takový vidláky Mastnej asi brzo odlifruje ![]()
@Miiisty píše:
Ví někdo, jak to bude dál pokračovat s Evženem? Máte nasledováno dopředu, dámy?
Myslíš jako, jestli se zase zázračně polepší? ![]()
@KPKristy píše:
Myslíš jako, jestli se zase zázračně polepší?
na to jsem taky zvědavá, co bude se Šmýdem dál, to už je asi jediná linka, která mě tam zajímá. Ostatní osudy mi jsou šumafuk… ![]()
No ale jak Bedu ta Anci kosile rajcovala, to jsem se musela smat ![]()
@KPKristy píše:
Myslíš jako, jestli se zase zázračně polepší?
Ne, to ne, ale jako kam zmizel?
![]()
Halamová je fakt divná, teď Anče přinesla polštář z bylinek a zvonkohru (takovou tu dřevěnou, nevim, jak se tomu říká) a zase za to nic nechtěla. By mě fakt zajímalo z čeho žije a o co jí jde, Zuzana má pravdu. Anča udělá všechno, co jí bylinbába řekne, z toho nakonec bude sekta ![]()
Od pátku jsem nestíhala ulici. Co tam tak v kostce bylo? Děkuji ![]()
@radkka píše:
Halamová je fakt divná, teď Anče přinesla polštář z bylinek a zvonkohru (takovou tu dřevěnou, nevim, jak se tomu říká) a zase za to nic nechtěla. By mě fakt zajímalo z čeho žije a o co jí jde, Zuzana má pravdu. Anča udělá všechno, co jí bylinbába řekne, z toho nakonec bude sekta
Zije ze vzduchu, snida ranni rosu
. Prijde mi, ze presne to nam tim chteji naznacit - ze duchovno je na prvnim miste a lidi jsou zbytecny materialisti ![]()
@Miiisty píše:
Ne, to ne, ale jako kam zmizel?![]()
zatím nic, ale on se objeví, to se nebojím
![]()
@radkka píše:
Halamová je fakt divná, teď Anče přinesla polštář z bylinek a zvonkohru (takovou tu dřevěnou, nevim, jak se tomu říká) a zase za to nic nechtěla. By mě fakt zajímalo z čeho žije a o co jí jde, Zuzana má pravdu. Anča udělá všechno, co jí bylinbába řekne, z toho nakonec bude sekta
aby jí ještě neodloudila Bédu
![]()