Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14609
15.10.15 09:43
@Kyselá okurka píše:Toho dědka tlustoprda s tim kloboukem, jak se všude přisere a v 99% svejch scén chlemtá pivo, už nemůžu ani vidět…

Přesně, to je hroznej vůl, v běžný hospodě už by dávno dostal po tlamě :mrgreen: A jeho kumpáni - neherci ve scénce s pojídáním klobouku, to jsem si zase protrpěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
15.10.15 10:42

Joooo ti štamgasti od Henryho, to je síla. Včera byl ale roztomilej Pešek, jak přišel domů nametenej a přitrouble se usmíval na Amálku :mrgreen:
Jinak tantrický sex Béda a Anča, to je tragický a pohled na ně je tak antisexy, ve svém věku by už mohli mít rozum, chovaj se jak puboši :roll: :roll:.
Jinak je to fakt nuda, jediný na co jsem zvědavá, jak to bude ze Šmýdem, počítám, že se zase objeví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.10.15 10:50
@KPKristy píše:
Jinak co me teda desne, ale fakt udesne se*e, jsou ty debaty Bedy a toho culikatyho blbecka ohledne kapely. Jako kdyz se bavi dva dementi…

Máš naprostou pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
15.10.15 10:56

Ví někdo, jak to bude dál pokračovat s Evženem? Máte nasledováno dopředu, dámy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
15.10.15 10:58

@ivik21 tam už jsou na ránu všichni na lišáky už mám averzi, ze štamgastů mi je na :poblion: a Terýsek z kuřízkem ty bych poslala k :cert: a granule s Mastným mi štvou také. :nevim: ale za mě jedině Vilma mi zatím baví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.10.15 11:29

No jo, štamgasti u Henryho, to je taky síla! Takový vidláky Mastnej asi brzo odlifruje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.10.15 11:30
@Miiisty píše:
Ví někdo, jak to bude dál pokračovat s Evženem? Máte nasledováno dopředu, dámy? :mrgreen:

Myslíš jako, jestli se zase zázračně polepší? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
15.10.15 11:45
@KPKristy píše:

na to jsem taky zvědavá, co bude se Šmýdem dál, to už je asi jediná linka, která mě tam zajímá. Ostatní osudy mi jsou šumafuk… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
15.10.15 12:01

No ale jak Bedu ta Anci kosile rajcovala, to jsem se musela smat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
15.10.15 12:08
@KPKristy píše:

Ne, to ne, ale jako kam zmizel? :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.10.15 12:14

Halamová je fakt divná, teď Anče přinesla polštář z bylinek a zvonkohru (takovou tu dřevěnou, nevim, jak se tomu říká) a zase za to nic nechtěla. By mě fakt zajímalo z čeho žije a o co jí jde, Zuzana má pravdu. Anča udělá všechno, co jí bylinbába řekne, z toho nakonec bude sekta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
15.10.15 12:17

Od pátku jsem nestíhala ulici. Co tam tak v kostce bylo? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.10.15 12:35
@radkka píše:
Halamová je fakt divná, teď Anče přinesla polštář z bylinek a zvonkohru (takovou tu dřevěnou, nevim, jak se tomu říká) a zase za to nic nechtěla. By mě fakt zajímalo z čeho žije a o co jí jde, Zuzana má pravdu. Anča udělá všechno, co jí bylinbába řekne, z toho nakonec bude sekta :roll:

Zije ze vzduchu, snida ranni rosu :mrgreen:. Prijde mi, ze presne to nam tim chteji naznacit - ze duchovno je na prvnim miste a lidi jsou zbytecny materialisti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
15.10.15 12:36
@Miiisty píše:
Ne, to ne, ale jako kam zmizel? :zed: :mrgreen:

zatím nic, ale on se objeví, to se nebojím :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
15.10.15 12:49
@radkka píše:
Halamová je fakt divná, teď Anče přinesla polštář z bylinek a zvonkohru (takovou tu dřevěnou, nevim, jak se tomu říká) a zase za to nic nechtěla. By mě fakt zajímalo z čeho žije a o co jí jde, Zuzana má pravdu. Anča udělá všechno, co jí bylinbába řekne, z toho nakonec bude sekta :roll:

aby jí ještě neodloudila Bédu :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky