Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Samamama píše:
NecVěraápu, proč se Nyklová pořád pasuje do role zkušené pekařky s letitou praxí, vždyť to pekařství mají pár let, ne? Dřív měla nějakou večerku či co, ani nevím, kdy se to změnilo na pekařství, snad když si nabrnkla Stárka (a tím i Květu)?
Jo Stárek jí do toho navezl. A z večerky se stalo Libuščino tatėrské studio.
@věrasek80 píše:
@Martrich já už taky nedoufala a nakonec přišlo i 4dítko
A často je to tím-až se s tím žena srovná, přestane doufat…ale jak si má člověk „nařídit“,jak se ne/má cítit a netrápit se, že?
@Žirafa 69 píše:
A často je to tím-až se s tím žena srovná, přestane doufat…ale jak si má člověk „nařídit“,jak se ne/má cítit a netrápit se, že?
přesně, to si říkám taky, ale částečně to opravdu jde. Sice nedoufám v zázrak, ale jedno dítě mam (dnes už vím, že to byl opravdu zázrak) a už se na to druhé neupínám, ale bolet to bude asi vždycky, nic s tím neudělám
@Anna766 píše:
@Moise mużskej se ti kouká na Ulici jo?
Já toho mého podezřívám také. Když ji mám tady zapnutou, tak muž většinou vaří a tváří se, že nevnímá svět. Ale pak má buď nějakou věcnou poznámku, nebo při jiné příležitosti mi herce připomíná dle rolí v Ulici, pak se tedy prozradí, že přehled má a že ví ![]()
@Anna766 píše:
Jo Stárek jí do toho navezl. A z večerky se stalo Libuščino tatėrské studio.
Vida, já myslela, že krám je to pořád ten samý, jen změnili artikl. Já dřív na Ulici koukala jen občas (maniak jsem až na RD
). Ale je fakt, že si pamatuju scény, jak Lumír seděl v takovém krcálku hned za krámem. ![]()
@Samamama píše:
Vida, já myslela, že krám je to pořád ten samý, jen změnili artikl. Já dřív na Ulici koukala jen občas (maniak jsem až na RD). Ale je fakt, že si pamatuju scény, jak Lumír seděl v takovém krcálku hned za krámem.
No jestli to jà chápu dobře, krcálek byl sklad. Takže v prodejně večerky je to kafový sezení s Marfušou dnes a ze skladokrcálku byla tatérna. ![]()
@Samamama píše:
Vida, já myslela, že krám je to pořád ten samý, jen změnili artikl. Já dřív na Ulici koukala jen občas (maniak jsem až na RD). Ale je fakt, že si pamatuju scény, jak Lumír seděl v takovém krcálku hned za krámem.
Já si pamatuji scény, jak Líba otevírala tetovací studio a Vilma s Růžou tam v noci vlezly, protože chtěly vidět, co se děje ve Vilmině krámu, jaká feťácká svoloč se tam bude scházet ![]()
@Fjodorka To si nepamatuju ![]()
@Anna766 Pak nechápu, že ta jejich večerka musela být hrozně mrňavá, vždyť ta kavárna je jako prd (nebo aspoň záběr nedošel nikdy dál za ten gauč, co tam všichni posedávají). A pekárna má zase zbytečně velkou prodejnu, nevím, proč je tam milion stolečků, když tam koláčky a kafe lemtají jen Nykl family a občas Růža (a nevím, jestli platí
).
@Samamama píše:
@Fjodorka To si nepamatuju@Anna766 Pak nechápu, že ta jejich večerka musela být hrozně mrňavá, vždyť ta kavárna je jako prd (nebo aspoň záběr nedošel nikdy dál za ten gauč, co tam všichni posedávají). A pekárna má zase zbytečně velkou prodejnu, nevím, proč je tam milion stolečků, když tam koláčky a kafe lemtají jen Nykl family a občas Růža (a nevím, jestli platí
).
Občas taky Urbanka dřív. Pekárna je bývalè Království hraček, přípravna pečiva je býv. výrobna hraček, kancelář Svetluš je býv. kancelář Jordánky a Boháče a ubytovna kde bydlel Béda s Hrihorjem a pak Zuzana, tak tam bydlí teď Gábina se Šímou. Kdyżtak mě opravte. A Lumír bydlí místo starých Králů ne???
@Samamama píše:
@Fjodorka To si nepamatuju@Anna766 Pak nechápu, že ta jejich večerka musela být hrozně mrňavá, vždyť ta kavárna je jako prd (nebo aspoň záběr nedošel nikdy dál za ten gauč, co tam všichni posedávají). A pekárna má zase zbytečně velkou prodejnu, nevím, proč je tam milion stolečků, když tam koláčky a kafe lemtají jen Nykl family a občas Růža (a nevím, jestli platí
).
Občas taky Urbanka dřív. Pekárna je bývalè Království hraček, přípravna pečiva je býv. výrobna hraček, kancelář Svetluš je býv. kancelář Jordánky a Boháče a ubytovna kde bydlel Béda s Hrihorjem a pak Zuzana, tak tam bydlí teď Gábina se Šímou. Kdyżtak mě opravte. A Lumír bydlí místo starých Králů ne???
Vcera jsem potkala na zahradce „Oldu Farskyho“; presne jak v serialu, kaficko, cigarko, se slecnou… Nemel teda vinko, ale bylo to dopoledne
.
@Anna766 píše:
řekla bych, že to je vyčerpávající popis ![]()
Taky se hodně kdysi točilo ve skladu mezi zbožím z večerky, Lumír si tam zval kumpány a stará se mračila za pultem ![]()
@Gorlami píše:
Vcera jsem potkala na zahradce „Oldu Farskyho“; presne jak v serialu, kaficko, cigarko, se slecnou… Nemel teda vinko, ale bylo to dopoledne.
je tak šedivý i ve skutečnosti? Zdá se mi, že hodně sešel
a tak nějak naráz ![]()
@Anna766 píše:
Vidíš, to ani nevím. Matně si vybavuji, že ty prostory v hračkářství mi přišly o dost větší… A jinak rozestavěné
Ta kancelář dřív měla okno, ne? ![]()
To je tím, že Jordanka seděla naproti dveřím a Nykl to má naprovo od dveří, ne? ![]()