Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka jo ajova Ondra truhlář…to je taky démon, ale sestra je na prvním míste a líbí se mi názor @KPKristy že má sluchátka a někdo jí našeptává
to se řežu smíchy
Dnes mě tak napadlo, vysvětlily se ty Moničiny „žaludeční“ problémy?
@radkka @Kate888, sestra je na prvním místě, pak truhlář a o třetí místo se dělí Oliver s Mirindou. A Bětka někde plandá mezi všema ![]()
@ivik21 píše:
Dnes mě tak napadlo, vysvětlily se ty Moničiny „žaludeční“ problémy?
Nebyla to ta mononukleóza? ![]()
@KPKristy píše:
Nebyla to ta mononukleóza?
přece jak nastoupila Marečková
Dávaly si víno a jí se udělalo zle a že pšššt ať se to nedozví Mára ![]()
No to je to jediný, co mě taky napadá..a ona je te´d v cajku, vždyť choodí do té školy a jezdí po víkendech po školních výletech ![]()
@ivik21 to bylo jen, že začala trošku víc pít po té mononukleoze tak se jí to trošku vymstilo tím břichem, ale marečková to márovi stejně vyžvanila…nečekaně
![]()
@Kate888 píše:Úžasnou nestíhačku Digošu si našli všichni. Mě dostává jak se všichni můžou uDigitálovat a Marečková furt paní Dagmar sem a paní Dagmar tam.
@ivik21 a hlavně si našla skvělou a úžasnou digi…![]()
@Anna766 také jsem zvědavá když si tu digitálku všichni našli a oblíbili jestli ji ochrrání před zákeřným Tonym
[male]Pro bezskrupulózní podnikatelku Květu Vavruškovou to je velký den. Otevríá v Ulici penzion, všechno proto musí být perfektní - na tom si dá Květa záležet. Pro hosty má i velké překvapení, od něhož si slibuje skvělý efekt i publicitu. Jenže chybička se přeci vloudí a Květě s konečnou platností rupnou nervy. A protože za vším vidí úmyslnou sabotáž ze strany Vilmy Nyklové, nebude na nic brát ohledy a do Vilmy se pustí i fyzicky. A výsledek? Takovou bitku už Ulice dlouho nezažila.
to je upoutávka na 21.10. jsem zvědavá
@KPKristy píše:
@radkka @Kate888, sestra je na prvním místě, pak truhlář a o třetí místo se dělí Oliver s Mirindou. A Bětka někde plandá mezi všema
To je kdo? Mám čím dál víc problém si pamatovat jména… ![]()