Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka tak mě je trošku víc proto se to u nás řeší skoro 28…ale s mírou néé takhle jako marečková
![]()
@Kate888 píše:
@radkka tak mě je trošku víc proto se to u nás řeší skoro 28…ale s mírou néé takhle jako marečková![]()
![]()
![]()
Tak u nás vědí, že to nebude ani do mých 28, pokud se nestane nehoda
Ale třeba naši kamarádi už mají děti pomalu všichni, ti tlačí víc, než rodina a upřímně o to méně se mi do toho chce.
@radkka píše:
Tak u nás vědí, že to nebude ani do mých 28, pokud se nestane nehodaAle třeba naši kamarádi už mají děti pomalu všichni, ti tlačí víc, než rodina a upřímně o to méně se mi do toho chce.
Nikam nespěchej ![]()
@SlecnaSally píše:
Nikam nespěchej
Fakt jo? To mi kromě maminky neříká nikdo ![]()
@my_nickname píše:
Mne prijde, ze to prehani. Chova se jak malej fracek, jen aby mela pravdu.
Přesně, je zabejčená, spoustu problémů si tím dělá sama. Květa je sice trochu bestie, ale zas podle jednání s Lumčou s ní jde trochu mluvit, domluvit se na kompromisu. Ale zas by byla nuda, kdyby si na vše hned plácly. ![]()
Marečková je z těch ženských, co „to myslí přeci dobře“, ty jsou kolikrát šílené, hlavně jim vymluvit, že jejich jednání je už přes čáru. Moje babi byla v něčem trochu podobná, v zásadě moc hodná (to je v zásadě skoro každý, že?), ale občas uměla svou upřímností, kdy to myslela přeci dobře, dát takovou ťafku a pak se strašně divila, když to dotyčného urazilo.
@radkka píše:
Fakt jo? To mi kromě maminky neříká nikdo
Já otěhotněla v 19,špatně jsme se chránili..Ano, své dítě miluji
Ale kdyby se to nestalo, tak bych dítě ještě nechtěla(je mi 26)Ted to beru jinak, chtěla jsem rychle sourozence a mít´´splněno´´ ![]()
Do 30 máš podle mě čas, užívej si to, co s dítětem už nepůjde
@SlecnaSally píše:
Já otěhotněla v 19,špatně jsme se chránili..Ano, své dítě milujiAle kdyby se to nestalo, tak bych dítě ještě nechtěla(je mi 26)Ted to beru jinak, chtěla jsem rychle sourozence a mít´´splněno´´
Do 30 máš podle mě čas, užívej si to, co s dítětem už nepůjde
No, já hlavně musím dostudovat a práce mě nemine ani na rodičáku, takže se do toho moc nehrnu. Ale děti chci, mám je ráda, manžel taky a přecejen bych ráda ve třiceti už jedno měla, takže mě to v těch 28 asi nemine
![]()
@radkka píše:
Fakt jo? To mi kromě maminky neříká nikdo
Tak mě naši „prudili“uż od 21 let.To jsem měla první vážný vztah.Jako że uż jsme spolu bydleli, žili prostě No nakonec po třech letech přišel rozchod a seznámení s nynějším manżelem a hned svatba a tak.
takže kdyż se mi ve 26 letech narodilo první, tak už byli úplně nadrżený na vnoučata.
@radkka
Jdi do toho, až ucítíš že to chceš, to je nejlepší ´´motivace´´Já před rokem skoro brečela, že chci mimi
A ted bych ho nechtěla ani za nic ![]()
@SlecnaSally píše:
@radkka
Jdi do toho, až ucítíš že to chceš, to je nejlepší ´´motivace´´Já před rokem skoro brečela, že chci mimiA ted bych ho nechtěla ani za nic
No u nás je trochu problém, že bych asi i chtěla, ale jak mají všichni naši kamarádi děti, často se navštěvujeme, tak mě to nějak přechází
Hlavně tedy mít víc než jedno dítě mě dost přechází ![]()
Holky tak já měla první dítko když mi bylo 20a půl a nelituji, užívám si života s dětmi
@Terdul píše:
Květa je zdatná obchodnice. Kdyby Vilma nebyla tvrdohlavá, tak to s ní mohla pořádně rozjet. S podporou radnice.
Souhlasim. Kveta je chytra zenska. Obcas je hnusna, ale umi obchodovat. Hned si ziskala radnici atd. Vilma se ma co ucit. Vilma je fakt jenom prodavacka, na Kvetu rozhodne nema.
Napadlo me, ze by to mohlo skoncit tak, ze ji kveta vyhodi a Vilma bude doma hlidat vnouce.
@SlecnaSally píše:
@radkka
Jdi do toho, až ucítíš že to chceš, to je nejlepší ´´motivace´´Já před rokem skoro brečela, že chci mimiA ted bych ho nechtěla ani za nic
já to měla stejný, chtěla jsem třetí… teď nechci ani za prachy
Ale za pár let asi ještě joooo, je mi 27, mám ještě hafo času ![]()
Holky, co bude mít ten Šmýd za průšvih, nemáte někdo info? to je asi to jediné, co mě na Ulici zajímá ![]()