Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 píše:
je tak šedivý i ve skutečnosti? Zdá se mi, že hodně sešela tak nějak naráz
Prislo mi, ze v realu vypada lip, nezdal se mi az tak sedivej a „sezmoulanej“ jak v TV, ale videla jsem ho z dalky…
@ivik21 píše:
To je tím, že Jordanka seděla naproti dveřím a Nykl to má naprovo od dveří, ne?
Nykl má také stůl naproti dveřím ![]()
@Fjodorka píše:
Nykl má také stůl naproti dveřím
Fakt? Já furt vidím, jak čumí ke dveřím s vytočenou hlavou
Možná jsou ty prostory upraveny pro pekárnu, vždyť Stárek měl 1000plánů a pak umřel ![]()
Kancelar Jordanove a Bohace v kral. hracek byla mnohem vetsi, myslim. Tusim, ze meli dva velke psaci stoly proti sobe, ale mozna uz si to nepamatuju..
@KPKristy píše:
Kancelar Jordanove a Bohace v kral. hracek byla mnohem vetsi, myslim. Tusim, ze meli dva velke psaci stoly proti sobe, ale mozna uz si to nepamatuju..
Přesně tak ![]()
@Anna766 píše:
Občas taky Urbanka dřív. Pekárna je bývalè Království hraček, přípravna pečiva je býv. výrobna hraček, kancelář Svetluš je býv. kancelář Jordánky a Boháče a ubytovna kde bydlel Béda s Hrihorjem a pak Zuzana, tak tam bydlí teď Gábina se Šímou. Kdyżtak mě opravte. A Lumír bydlí místo starých Králů ne???
to si myslím, že ne, ta kancelář království hraček byla mnohem větší, u okna seděla ona a u dveří Boháč a pak taky Jarda tam jednu dobu figuroval. To byl fakt větší prostor.
edit: http://ulice.nova.cz/…-hracek.html?…[imageId]
fotka č. 21
@KPKristy pamatuješsi to přesně ani já už si všechno nepamatuji ale nějaké útržky ještě vím
Tak dnes mi to nudí a to chystám u toho večeři a okoupala jsem děti, jeden den docela zajímavý a potom je to týden nuda
Adriana přišla do nemocnice v červených kalhotách, ale při odchodu se mi zdálo, že měla nějaké tmavé, nebo jsem měla vlčí mlhu? ![]()
Holky, dneska je pekne videt, ze ty dily tocily v srpnu, to krasne pocasi a v realu skoro mrzne ![]()
@Martrich píše:
Holky, dneska je pekne videt, ze ty dily tocily v srpnu, to krasne pocasi a v realu skoro mrzne
A Kopta je spálený v obličeji, to má z těch nočních mrazů ![]()
@spirunka píše:
@Tom-Jerry a me zacina bavit diblicek Kvetuska
přesně mě taky, docela jí začínám fandit ![]()