Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@věrasek80 píše:
@Žirafa 69 Mirinda je Jardova dcera Miriam
jo Mirinkaaa! Tak to bych věděla hned
, když jí tam říkají takhle.
Dík. ![]()
@Žirafa 69 píše:
jo Mirinkaaa! Tak to bych věděla hned, když jí tam říkají takhle.
Dík.
No jasne, proste Mirinda ![]()
@vokishka no nekecej, čumím dopředu a chlubila se u Lumíra na návštěvě, že otvírá ![]()
Celkem se to v těch 2dílech (po+út) spiklo proti Vilmě, je z toho na nervy ![]()
Zato Digitálka zmizla z povrchu uličního, ani vidu ani vzdechu, jen s Móňou srkala ráno po víkendu čaj ![]()
@ivik21, Digibylo posledni dobou dost a mozna si ji jeste uzijeme, az bude skakat na spek tomu kriminalnikovi. Takze pauzicka ted neuskodi..
V dnesnim dilu me bavi Kveta a Vilma, hnedka to tam trochu zije ![]()
Jo, ty jedou, hvězdy ![]()
Myslím že i Marečková vykazuje mírné známky psychicky nevyrovnané osoby
A kdo za to může? No Monika přece ![]()
U Vítka jsem si říkala, jestli jeho role nějak nááááhodou nesouvisí s tím, jak se mluví o rušení speciálních škol, jakože aktuální téma v Ulici
. A ještě si na roli romského dítěte schválně vyberou takového pěkného kloučka kudrnatého, co hezky mluví, vlásky jak andílek… (samozřejmě nejsem rasista a nemyslím si, že každý 6letý Rom má na sobě špinavé tepláky, cígo u pusy a za každým slovem minimálně hospodářské zvíře, ne- li pohlavní orgán, ale zas mi Vítek nepřipadá jako prototyp
). Ale jsem ráda, že je na scéně, protože mám pocit, že nebýt věčně na faře, tak už se Ryba na Veroniku dávno vrhl.
@Samamama Taky jsem si to říkala, hned jak začali s tím, že do zvláštní nepatří. Jestli jim scénář nenapsala naše nová paní ministryně, třeba to má jako vedlejšák.
no jasné, psala jsem už dříve, hned jak se tam objevil, že to bude mít souvislost ![]()
Tak konečně se něco děje ale je mi Vilmy i docela líto, z jedné stránky se jí nedivím
@vokishka píše:
@Samamama Taky jsem si to říkala, hned jak začali s tím, že do zvláštní nepatří. Jestli jim scénář nenapsala naše nová paní ministryně, třeba to má jako vedlejšák.
Holky mě to ūplně irituje.Asi si to beru osobně
![]()
@věrasek80 píše:
Tak konečně se něco děje ale je mi Vilmy i docela líto, z jedné stránky se jí nedivím
Tak to se ráno podívám. Já jsem teď přišla domu a neviděla nic.
Holky jeste jsem o zacatku sezony nevidela ani jeden dil ale staci mi kdyz si tady poctu a vim ze o nic neprichazim.Diky za to ze tu jste:-)
![]()
@věrasek80 píše:
To je pravda, na stary kolena ji bude nekdo komandovat..