Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě že já se s tchyní nestýkám jinak bych tu nebyla ale byla bych v krimu
Já už to tento týden ani nesleduju, přijde mi trapný, jak řeší rozchod Davida s někým, koho jsme snad ani neviděli, na Terýska a Kuřízka jsem alergická, Lumča a Světluš, ty už mi taky lezou na nervy, nemluvě o Simoně a Mastným, ty jsou přehnaný atd… Moc sympošů už mi tam nezbylo ![]()
@Martrich píše:
Já už to tento týden ani nesleduju, přijde mi trapný, jak řeší rozchod Davida s někým, koho jsme snad ani neviděli, na Terýska a Kuřízka jsem alergická, Lumča a Světluš, ty už mi taky lezou na nervy, nemluvě o Simoně a Mastným, ty jsou přehnaný atd… Moc sympošů už mi tam nezbylo
Viděli, na fotkách
![]()
Mě bude teda jako jediná zajímat asi aféra Frgálová - farář, tam už se to začíná rozjíždět… Zjišťuju že při ostatních linkách vypínám a nevnímám
. Motyku a celou tu jejich skvadru včetně Tonyho nemůžu ani vidět. Tereza a Kuřízek katastrofa, Lumír už taky uletěl někam na jinou platenu a Liškovi už jsou taky otravný… chybí mi tam Midloň a Miládka…měli jí vrátit místo ty otravný Diginy
.
Teda koukám na dnešek a musí napsat jediné: Lumír je infantilní d*bil to už fakt není normální![]()
@Amalthea píše:Teda koukám na dnešek a musí napsat jediné: Lumír je infantilní d*bilto už fakt není normální
copak provedl?
@Tom-Jerry píše:
copak provedl?
Ja uz na to taky nekoukam. Staci, co napisete tady
Az bude neco zajimaveho, tak se to dozvim tady a budu dal Ulici sledovat.
1. Tak koukám, že jsme se shodly ohledně Tonyho, taky mám dojem, že to spěje ke stalkingu (bo jak se to píše) a že to bude ještě zajimavý, ale zase upřímně se tam aspoň něco děje ![]()
2. Nějak mi přijde divné jak Frgálovka tráví víc a víc času na faře…proč to tam dávají? bude to mít nějaký smysl??
3. Tereza a Kuřez? smutné…já když konečně začala bydlet se svým chlapem po roce a půl, tak naše setkání doba a následné večery vypadali rozhodně jinak ![]()
@Amalthea píše:ale, vcelku nic, ale nějak mě s ním došla trpělivost - nejdřív vyšiloval, že jdou k s malým k doktorovi a on nemůže najít ten svůj růstový graf, dělal tam kvůli tomu zbytečné scény a pak se v hospodě rozplýval nad dupačkama a řešil jestli jsou bavlněné a na dalších byly autíčka on: brm, brrrm jako pako fakt, v hospodě
chová se jak debil, co na to víc říct ![]()
@Kyselá okurka píše:
Mě bude teda jako jediná zajímat asi aféra Frgálová - farář, tam už se to začíná rozjíždět… Zjišťuju že při ostatních linkách vypínám a nevnímám. Motyku a celou tu jejich skvadru včetně Tonyho nemůžu ani vidět. Tereza a Kuřízek katastrofa, Lumír už taky uletěl někam na jinou platenu a Liškovi už jsou taky otravný… chybí mi tam Midloň a Miládka…měli jí vrátit místo ty otravný Diginy
.
@Amalthea píše:ale, vcelku nic, ale nějak mě s ním došla trpělivost - nejdřív vyšiloval, že jdou k s malým k doktorovi a on nemůže najít ten svůj růstový graf, dělal tam kvůli tomu zbytečné scény a pak se v hospodě rozplýval nad dupačkama a řešil jestli jsou bavlněné a na dalších byly autíčka on: brm, brrrm jako pako fakt, v hospodě
to už je hodně přehnaný, mu hráblo ne?
jj, nedalo se na to koukat
to už byl lepší starý Lumír haj*l ![]()