Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky jsem asi trubka ale co ta Marečková na tý Digi vidí tak světoborného?
ty děti? ![]()
@Anna766 píše:
Holky jsem asi trubka ale co ta Marečková na tý Digi vidí tak světoborného?ty děti?
ona to tam nedávno říkala, prý je to statečná holka a ona jí bude pomáhat protože si to zaslouží, a podle mě i ty děti.
@Anna766 píše:
@Jančakecalka nejste divnýale stávají se různý příběhy no
my se brali po dvouměsíční známosti, o ruku mě požádal(dalo by se říct) po dvou týdnech chození První dceru jsme měli ani ne do roka
a uż jsme spolu skoro 22 let. Tolik lidí, vlastně všichni, nám prorokovali jak jsme do roka od sebe. Že jsme cvoci.No a ne
![]()
Tak to moc gratuluju
![]()
@Anna766 podle mě ty děti bo chce vnoučata a Mára se k tomu nemá a také má Digi raději než Moniku
@věrasek80 píše:
@Anna766 podle mě ty děti bo chce vnoučata a Mára se k tomu nemá a také má Digi raději než Moniku
Já jsem právě pochopila že se v Digi vidí. Jen nechápu CO na ní vidí no
że nemá ráda Moniku celkem chápu, protoże snad každá matka si myslí že pro jejího „chlapečka“ musí nutně na světě existovat princezna ze všech princezen ta nejprinceznovatějsí. No a do toho se obyčholka většinou nevejde. ![]()
@Anna766 také nevím co na ní vidí ale napadli mě peníze ty Monika nemá
@věrasek80 všechno nejlepší k svátku a hodně zdravíčka a radostí s dětičkama
![]()
@věrasek80 píše:
@Anna766 také nevím co na ní vidí ale napadli mě peníze ty Monika nemá
Nemyslim si, ze Marova je extra na penize. Podle me ji ma rada jen proto, aby si jeste vic rypla do Moniky. Kdyby to nebyla Digi, byla by to treba ropucha s bradavicema. Jen aby Monika videla, ze neni zadana ![]()
@Danda24 píše:
A ještě by mě zajímala jedna věcdlouho jsem nekoukala, nejdřív jak to začalo, teď předchozí dva roky nic a až tak poslední půl roku koukám celkem pravidelně
. A vrtá mi hlavou, proč Liškovic spí na gauči v obyváku, když musí mít ještě jednu místnost… přece tam někde bydlel ten starej Liška a pak udělali děckej pokoj… nebo z toho udělali kuchyň, která je tajemná jak paní Columbová?
Taky jsem si toho všimla, ve „staré“ Ulici vždycky když pošlou Frantu do pokoje, tak jde tam, kde teď mají kuchyň,… tak nevim, no… ![]()
@věrasek80 píše:
Tak dneska o ničem úplná nuda ale aspon mám vyžehleno
Takže nic zásadního pro děj jo? Já to neviděla. Jestli budu žít ještě v pondělí, podívám se dopo.
@Anna766 píše:
Takže nic zásadního pro děj jo? Já to neviděla. Jestli budu žít ještě v pondělí, podívám se dopo.
a ne zítra dopo?
@Terdul píše:
Květa je nějaká hezčí.
Mi přijde, že hodně zhubla. A nevím, jestli se mi to jen zdá, že méně mlaská. ![]()
Marečková má podle mě nějaký záchranářský komplex, tak proto se tak navěsila na Digi, když to chudák měla tak těžký… Plus nenaplněný babičkovský komplex. Plus bude možná i trochu sviňka a prudí Moniku schválně.
Jak se tu psalo o nových účesech, asi jsem ignorant, já nic nepostřehla. Tereza má prostě jen ofinu připíchlou sponkou, Mára je občas bez čelenky, ale nepřijde mi, že by měl o moc delší vlasy, a Digi je má spíš nějaké hustší než delší, měla takové otřepané rousy a teď je má hezké.