Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 píše:
@KPKristy jejda, tak že by to byl dnešek?Bylo to pod č. 2887
a ten má být zítra
Ja dneska stahla 2886 s dnesnim datem. Tak bud jsi stahla nejaky spatne vlozeny anebo uz to bude fut o tom samym a o nicem. Ani bych se nedivila ![]()
@ivik21 píše:
mám to dobře, je to zítřek
Právě sleduju 2886 na Nově, a mám teda „pokračování“ těch meditací až do „tatranského sexu“
v 2887…
Fakt je to furt to samé a Tony se teda vybarvuje a taky se mi zdá, že od úterý mají nějak jiné účesy, Digi dlouhé vlasy rozpuštěné, Mára má mikádo za ucho a Terka je konečně bez patky a vypadá moc hezky ![]()
Celá ta Liškovic rodina je tak přátelská, až mě to štve
Ema se ptá, jestli si může i prdnout… navíc, jak se tady psalo, že někdo má v ulici skončit, tak si myslím, že Anča. Ta chce v reálu s manželem prý hodně cestovat…
@ivik21 píše:
Právě sleduju 2886 na Nově, a mám teda „pokračování“ těch meditací až do „tatranského sexu“v 2887…Fakt je to furt to samé a Tony se teda vybarvuje a taky se mi zdá, že od úterý mají nějak jiné účesy, Digi dlouhé vlasy rozpuštěné, Mára má mikádo za ucho a Terka je konečně bez patky a vypadá moc hezky
Možná to do dneška byly díly natočené před prázdninami, od út po pauze. ![]()
A ještě by mě zajímala jedna věc
dlouho jsem nekoukala, nejdřív jak to začalo, teď předchozí dva roky nic a až tak poslední půl roku koukám celkem pravidelně
. A vrtá mi hlavou, proč Liškovic spí na gauči v obyváku, když musí mít ještě jednu místnost… přece tam někde bydlel ten starej Liška a pak udělali děckej pokoj… nebo z toho udělali kuchyň, která je tajemná jak paní Columbová? ![]()
@KPKristy píše:
Ja videla dnesni dil a je plny meditace a vrzgauce. Zitrejsi taky, jo?no bezva…
tak vidím, že jsem dnes o nic nepřišla, na Anču a tu jejich familii jsem poslední dobou taky vysazená, pablb Mastný taky stojí za to, jedinej, u koho se aspoň trochu zasměju je blbec Pepan jako Mozart
@Danda24 píše:
A ještě by mě zajímala jedna věcdlouho jsem nekoukala, nejdřív jak to začalo, teď předchozí dva roky nic a až tak poslední půl roku koukám celkem pravidelně
. A vrtá mi hlavou, proč Liškovic spí na gauči v obyváku, když musí mít ještě jednu místnost… přece tam někde bydlel ten starej Liška a pak udělali děckej pokoj… nebo z toho udělali kuchyň, která je tajemná jak paní Columbová?
Mají kuchyň, která není vidět, snad i koupelnu, pak obývák a dětský pokoj..
@Žirafa 69 píše:
myslela Anču Liškovic, samozřejmě
Já to vim, samozřejmě
![]()
@Anna766 píše:
Já to vim, samozřejmě![]()
jojooo, já vím, že víííš ![]()
@Žirafa 69 píše:
jojooo, já vím, že víííš
Joo to je paráda že víš, że já vím
![]()
@Anna766 píše: