Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
5.10.15 16:58
@ivik21 píše:
@KPKristy jejda, tak že by to byl dnešek? :oops: Bylo to pod č. 2887 :think: a ten má být zítra :oops:

Ja dneska stahla 2886 s dnesnim datem. Tak bud jsi stahla nejaky spatne vlozeny anebo uz to bude fut o tom samym a o nicem. Ani bych se nedivila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
5.10.15 18:34
@ivik21 píše:
@KPKristy jejda, tak že by to byl dnešek? :oops: Bylo to pod č. 2887 :think: a ten má být zítra :oops:

mám to dobře, je to zítřek :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
5.10.15 18:40
@ivik21 píše:
mám to dobře, je to zítřek :lol:

Právě sleduju 2886 na Nově, a mám teda „pokračování“ těch meditací až do „tatranského sexu“ :P v 2887…

Fakt je to furt to samé a Tony se teda vybarvuje a taky se mi zdá, že od úterý mají nějak jiné účesy, Digi dlouhé vlasy rozpuštěné, Mára má mikádo za ucho a Terka je konečně bez patky a vypadá moc hezky :palec:

• Citovat
  • Upravit
33022
5.10.15 18:53

Bože ta Andula je dobře jebnutá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
5.10.15 18:57

Celá ta Liškovic rodina je tak přátelská, až mě to štve :-D Ema se ptá, jestli si může i prdnout… navíc, jak se tady psalo, že někdo má v ulici skončit, tak si myslím, že Anča. Ta chce v reálu s manželem prý hodně cestovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39637
5.10.15 19:25
@ivik21 píše:
Právě sleduju 2886 na Nově, a mám teda „pokračování“ těch meditací až do „tatranského sexu“ :P v 2887…Fakt je to furt to samé a Tony se teda vybarvuje a taky se mi zdá, že od úterý mají nějak jiné účesy, Digi dlouhé vlasy rozpuštěné, Mára má mikádo za ucho a Terka je konečně bez patky a vypadá moc hezky :palec:

Možná to do dneška byly díly natočené před prázdninami, od út po pauze. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
5.10.15 19:25

A ještě by mě zajímala jedna věc :-) dlouho jsem nekoukala, nejdřív jak to začalo, teď předchozí dva roky nic a až tak poslední půl roku koukám celkem pravidelně :-). A vrtá mi hlavou, proč Liškovic spí na gauči v obyváku, když musí mít ještě jednu místnost… přece tam někde bydlel ten starej Liška a pak udělali děckej pokoj… nebo z toho udělali kuchyň, která je tajemná jak paní Columbová? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
5.10.15 20:50
@KPKristy píše:
Ja videla dnesni dil a je plny meditace a vrzgauce. Zitrejsi taky, jo? 8o no bezva… :roll:

tak vidím, že jsem dnes o nic nepřišla, na Anču a tu jejich familii jsem poslední dobou taky vysazená, pablb Mastný taky stojí za to, jedinej, u koho se aspoň trochu zasměju je blbec Pepan jako Mozart

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.10.15 22:10
@Danda24 píše:
A ještě by mě zajímala jedna věc :-) dlouho jsem nekoukala, nejdřív jak to začalo, teď předchozí dva roky nic a až tak poslední půl roku koukám celkem pravidelně :-). A vrtá mi hlavou, proč Liškovic spí na gauči v obyváku, když musí mít ještě jednu místnost… přece tam někde bydlel ten starej Liška a pak udělali děckej pokoj… nebo z toho udělali kuchyň, která je tajemná jak paní Columbová? :-D

Mají kuchyň, která není vidět, snad i koupelnu, pak obývák a dětský pokoj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148611
5.10.15 22:59
@Tom-Jerry píše:
Bože ta Andula je dobře jebnutá :zed:

8o 8o NO DOVOL :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39637