Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 píše:
Právě sleduju 2886 na Nově, a mám teda „pokračování“ těch meditací až do „tatranského sexu“v 2887…Fakt je to furt to samé a Tony se teda vybarvuje a taky se mi zdá, že od úterý mají nějak jiné účesy, Digi dlouhé vlasy rozpuštěné, Mára má mikádo za ucho a Terka je konečně bez patky a vypadá moc hezky
taky jsem si všimla, ale mám pocit, že co nevidět bude z Terky blondýna. Mě se ten účes všechny vlasy dozadu moc nelíbil, dělalo ji to tam takovou vysokou vlnu a zase působila v tom saku jak pravá úča ![]()
@Moise na mrkla jsem na zítřejší 2888 a tu vlnu tam má, ale furt vypadá líp, než s patkou ![]()
Tony se vybarvil do žárlivého psychopata, domluvy od Digi ani Máry nechce chápat a bere je jako nepochopení…
Vždyť on to s Digi myslí dobře a chrání ji proti Hejlovi
Věrka už ani neskrývá svou averzi proti Monice a vidí to i Digi
Kuřízek je srab a ňouma, v době mobilů se neozve a pak se diví, že má Terka jiný program…
@Moise píše:
taky jsem si všimla, ale mám pocit, že co nevidět bude z Terky blondýna. Mě se ten účes všechny vlasy dozadu moc nelíbil, dělalo ji to tam takovou vysokou vlnu a zase působila v tom saku jak pravá úča
Jo jo, Terka už je blond, v seriálu je asi ve fázi stahování ![]()
@Lasislava1 píše:
Jo jo, Terka už je blond, v seriálu je asi ve fázi stahování
tak to už se docela na dnešní díl těšim
![]()
Když to tak čtu, tak ani nemá cenu na to koukat. Akorát jsem zvědavá na blond Terezu v reálu, na facu je taková od zač. prázdnin, takže konečně nové díly
. Akorát jestli to točily v těch pařácích v srpnu a teď tam mají říjen, tak se asi trochu zapotili ![]()
U Tonyho se to dalo čekat, že bude pěknej psychouš, nevěřím, že se někdo o 100 % změní k lepšímu, i když u Máry to celkem funguje. No a Věrka to je psychouš na druhou ![]()
@ivik21 píše:
@Moise na mrkla jsem na zítřejší 2888 a tu vlnu tam má, ale furt vypadá líp, než s patkouTony se vybarvil do žárlivého psychopata, domluvy od Digi ani Máry nechce chápat a bere je jako nepochopení…Vždyť on to s Digi myslí dobře a chrání ji proti Hejlovi
Věrka už ani neskrývá svou averzi proti Monice a vidí to i Digi
Kuřízek je srab a ňouma, v době mobilů se neozve a pak se diví, že má Terka jiný program…
Tak to je dobře, že už i Digina pochopí, co je Marečková zač. Jinak Kuřízek je deb.il, říkám to pořád
Za rok už bude Tereza s Lexou určitě ![]()
@KPKristy píše:
Koukam na zitrek a Tony je ko.kot. Vic asi netreba rikat…
To je přesné ![]()
@KPKristy tak se nám začíná projevovat že, kriminálník se napravit nedá
@KPKristy píše:
Koukam na zitrek a Tony je ko.kot. Vic asi netreba rikat…
Tak to jsem zvědavá teda
Ženy včera tedy důležitého pro děj nic jo?
@věrasek80 píše:
@KPKristy tak se nám začíná projevovat že, kriminálník se napravit nedá
Presne tak!
Misto, aby byl vdecny a pokorny, ze vylezl z vezeni, dostal praci a kamaradi se k nemu neotaci zady, tak mu pekne narostl hreben ![]()
Vůbec teď nestíhám sledovat. Když to tu čtu, tak nevím, jestli to vůbec stojí za to. Tereza s učitelem (teď si nejsem jistá jménem) mi k sobě teď už nesedí. Před Kuřízkem jo.
Příspěvek upraven 06.10.15 v 20:53