Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fjodorka píše:
@Anna766 Tak Lumča je na ní hnusnej permanentně, tak je asi zvyklá.
Jo já vim
ale i tak.
![]()
Nebyla jsem tu celý den a koukám na tu sáhodlouhou debatu, kt. tedy původně vyvolalo to romské dítě? No do toho se nebudu zapojovat, nicméně Lumča i Světluš mi lezou na nerv oba. Navíc Světluš fakt navypadá jako zdrchaná matka, já byla v šestinedělí totál ko, ona je furt taková načančaná, v pohodě, jedinej, kdo tam blbne je Lumír ![]()
@Tom-Jerry píše:
Na co si tam ten Mastný hraje?
Teď to sem chvátam napsat
to je kus vykastrovanýho hovězího ![]()
@Terdul píše:
Holky, ale Granule to s těma chlapama stejně umí. To zas všechna čest.
jojo, i když je to stará škatule, tak má šmrnc ![]()
@Tom-Jerry píše:
Na co si tam ten Mastný hraje?
To vis, premysli pindourem. To pak clovek az blbne ![]()
Dnešní díl o ničem, nebavil mě ale pondělí dle ukázek vypadá zajímavě
Jinak jak koukám tak Mastný si nám hraje na pana podnikatele a přitom mu tam nepatří nic pokud se nemýlím
@věrasek80 píše:
Jinak jak koukám tak Mastný si nám hraje na pana podnikatele a přitom mu tam nepatří nic pokud se nemýlím
No jo, parktat jeste Kvetu oblizne a treba mu neco prepise ![]()
@Anna766
Tak ted nevím, tvůj nějak nějak zanikl.
Rozumím tomu dobře, že vysledky EEG jsou v pořádku? Jestli je to tak, tak moc a moc gratuluji
![]()
Ano.Co jsme věděli se potvrrdilo. Horší očekávaná varianta se nepotvrdila. Takže vlastně dopadlo všechno dobře. V rámci možností. Děkuji. ![]()
Teď je u Šípa Brzobohatý a dostali se taky na téma nekonečného seriálu, přičemž zmínil, že se nedávno náhodou dozvěděl, že tam umřel. Ale že ani neví na co…
Takže jeho očividně neoslovili, aby se do seriálu vrátil asi.
@Mugduh píše:
Teď je u Šípa Brzobohatý a dostali se taky na téma nekonečného seriálu, přičemž zmínil, že se nedávno náhodou dozvěděl, že tam umřel. Ale že ani neví na co…Takže jeho očividně neoslovili, aby se do seriálu vrátil asi.