Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@věrasek80 píše:
@Martrich to by nevadilo nikomu kdyby kuřez zmizel a mohl by vzít granuli sebou s té mi je tam na
hele, proč jí říkáte granule?
@Žirafa 69 píše:
hele, proč jí říkáte granule?
má v Děčíně nějakou továrnu na psí žrádlo ![]()
@Terdul píše:
Holky, ale jestli zmizi sisla granule a kurvizek, tak uz nam tam zbyde jen bylina a rudlajs.
Ale prdlajs
![]()
Holky co se dneska dělo, dělo li se něco?
Nevidela jsem a zítra opáčko taky neuvidím.
@Moise píše:
Náhodou, granule je dobrá, mě docela baví
si teď nejsem docela jistá, komu tak říkáte…
@Žirafa 69 píše:
si teď nejsem docela jistá, komu tak říkáte…
Květa ![]()
Granule je desna mura, ale ty jeji vystupy jsou vtipny. Vzdycky se pririti jako velka voda a pekne to tam rozviri ![]()
A asi musi mit specialni kouzlo (rozumej sexualni um), kdyz ji Mastnak tak zobe z ruky. Div se pred ni neplazi.. ![]()
@Anna766 píše:
Květa
Ach, já si to myslela.
Jinak je z Moravs. divadla v OL. Mi říkala, že se jí „doma“ lidi ptali, jestli přijela navštívit Olomouc
. Každej, kdo hraje v TV, jako by musel být z Prahy, že.
Já jsem to včera jen zahlídla a on do ní dělal Pepan v hospodě? Do Květy?
@Marcam píše:
spíš ona do něj! ![]()
@Marcam píše:
@Žirafa 69 píše:
spíš ona do něj!
Tam slo hlavne o to, aby udal listky na koncert, ne? ![]()
Je fakt, ze ona byla nejakna rozpacich, to nebyva zvykem, ale ze by do sebe delali, to ne ![]()
Spis se plazila po Rudlovi, Simona to nemohla vydejchat..
Tak včerejší díl celkem nuda, ale pobavil mě Pepan za Mozarta, jak nabízel lísky, prej nechcete jít na Mozarta last minute ![]()
Jinak z Lumíra udělali děsnýho podpantofláka, to je fakt přehnaný, stejně jako Nyklovka to dost přehání s tím úklidem a věta, vzala jsem malého ven, aby si Světlanka odpočinula, ta mě taky dostala. TAm jsou všichni tak hrozně „zdrchaný“, ale fakt nevím z čeho. Co maj říkat maminy, které jsou celé dny s dětmi samy doma.