Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
29.9.15 22:40
@KPKristy píše: uaaaaa, to je kalamita!!! Rudolf vtrhne do kadernictvi, zacne tam svlikat propoceny dres a se Simonou resi jeho pozdni prijezd. Uplne bez ohledu na zakaznice. Ty jo, byt tou klientkou, tak odchazim, chovaji se jako magori..

Jdu blejt velebnosti :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148558
29.9.15 23:03
@Martrich píše:
Jdu blejt velebnosti :poblion:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
29.9.15 23:54
@Patricia89 píše:
No, holka chodí do školy teď druhý týden. První týden, v pátek už psali 1. A teď jsme u trojky. Jinak vybravuje, počítají do šesti(na kostce) a teď začínají psát první písmenko (M, m) a jinak úkoly má každý den a sedí nad tím celé odpoledne.
Tak sem se chtěla zeptat, jak to máte vy? Taky mi to přijde hodně, ale nejsme v ČR.

Chodi mesic, uci se cist genetickou metodou cili po pismenkach, neslabikuji. Pismen maji 6, pisou a ctou uz i jednoduche vety - tedy spis opisuji. Zatim tiskacim velkym pismem. V matematice pocitaji do 10 stylem kolik je na obrazku jablicek a kolik hrusek a spojuji to se spravnou cislici. Pouzivaji do 5 znak mene a vice, ale nescitaji a neodecitaji, natoz do 20 :mrgreen: Recitovat abecedu se neuci vubec.
Ukoly maji sporadicky, tak dvakrat tydne, vetsinou cviky na uvolneni ruky - spiraly, klubicka a tak, za 5 min hotovo. Kluk chodi jeste do dvou sportovnich krouzku, travit hodinu denne nad ukoly, tak to by byl pekne otravenej.Ale urcite nam pribude do budoucna nacvik cteni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
30.9.15 09:10

Dnes jsou dva díly ráno :D

Stahuji si zítřek :think:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
30.9.15 09:15

Potřetí jsem viděla tu scénku s Kalinou a Terezou a stojím si za svým, štěkala po něm a celkem nevhodně protahovala věty slůvkem „že?!“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
148558
30.9.15 09:51
@ivik21 píše:
Potřetí jsem viděla tu scénku s Kalinou a Terezou a stojím si za svým, štěkala po něm a celkem nevhodně protahovala věty slůvkem „že?!“ :lol:

Taky koukám :mrgreen: :mavam: ale vem si jak to začalo. On vleze do sborovny a hned po pozdravu, gratuluji…a bla bla bla.Taky pěkně podrazil Puklindu, protoże profláknul to, že mu prozrazuje privátněpracovní záležitosti. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.15 10:24

Tak teda z pančelky dvojčat mi leze mráz po zádech. Tfuj! Vůbec si nejsem jistá, jestli za tím úsměvem je vstřícnost a soucit. Spíš se mi zdá, jestli za tím není: ty krá. o! (Digi), nezvládáš děcka, nes. r se mi do výuky!

Na druhou stranu, Digi bude asi matka na přespusu. Aspoň ve vztahu ke škole. Ty ksichty, jak háže… Brrrr.

Jinak teda v Ulici jsou asi všichni geniální, když jsou prvňáčci po třech týdnech čkolní docházky tak vzdělaní.

Kadeřnictví - nechápu, že mají ještě klientelu. Vždyť to chování, řešen rodinných problémů, hysterie Simony - to je profesionalita hadr, fakt.

O Maléřové a farářovi psal už před rokem Novotný. Kde on ty info bere… :think:

• Citovat
  • Upravit
20376
30.9.15 10:50

Holky nehraje náhodou Kurizkova v reklamě na cetelem..jak tam furt otvírá a zavírá tu linku
Jestli jo tak ji to moc sluší..no ji to teda sluší celkové…

A to učení v 1. Třídě nechapu. Si měli scenáristi zjistit co se učí…

Jinak mě desne točí to diginino…už bezim už bezim… Furt běhá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148558
30.9.15 10:58
@Sherry píše:
Holky nehraje náhodou Kurizkova v reklamě na cetelem..jak tam furt otvírá a zavírá tu linku
Jestli jo tak ji to moc sluší..no ji to teda sluší celkové…

A to učení v 1. Třídě nechapu. Si měli scenáristi zjistit co se učí…

Jinak mě desne točí to diginino…už bezim už bezim… Furt běhá :lol:

Je to prostě běhna no :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
30.9.15 10:59
@Ell-Chmell píše:
@Levandulina píše:
Holky.ja se ted nejakou dobu nedivala. Kdo je ten chlapecek u farare?
Jestli myslíš toho romíka, tak je to nový ministrant:-) Teď mně napadlo, ž se Háma může zamilovat do něj a ne do Veroniky…:D Tohle v ulici ještě nebylo:D

By to bylo ze života :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
30.9.15 11:08
@Anna766 píše:
Je to prostě běhna no :mrgreen: :mrgreen:

Behna co nestíhá… To je záhada :P
Se na to běhání může vyprdnout stejně je ji to k ničemu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
30.9.15 13:11

Digina a její povýšené chování ve škole a s xichtama - je na facku, sama se pozve a ještě háže xichtama :?

Dnes jsem poprvé viděla Kuřízka s nudlí v reklamě, no hotový ušláplý podvádějící Kuřez :D

• Citovat
  • Upravit
56287
30.9.15 13:17
@Patricia89 píše:
Sem taky koukala v ukázce. Co na něm vidí??? 8o 8o 8o 8o fuj.

on je z něj totiž ten frajer, na kterého všechny letí a Simona se bude cítit odstrčená. Mě se zdá pořád stejnej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
30.9.15 13:25
@Patricia89 píše:
Aha. Tak úplně jiný než tady. včera sem se ptala učitelky, jestli se taky budou učit psací m. A ona že ne. Jen M, m. A takhle tiskace budou psát. Učitelka taky tak píše. Jsme z toho byli hotoví. Ale zase je to pro ně jednodušší.
Taky máme počítání na obrázku do šesti. A čtení. Mají napsaáno Mimi (jak leží) mimi(jak dělá kotrmelec) a pak, že mimi leží v posteli. A to mají přečíst doma třikrát.
Jinak jak sem říkala, v úterý měla čtyři úkoly.
Včera udělala jeden hned jak přišla a druhej dělala v šest večer. Jinak si hrála s bráchou. Protože když u ní sedim a říkám, ať to udělá, tak se mi sekne a nezmůžu s ní nic.
To nevim, co s ní budu dělat, až to bude těžší.A kdy se budou učit psát psací M, m?? A knížky připravujete doma, nebo si je může nechat ve škole??? Týna si je tam nechává a bere jen to, co mají za úkol…

psací písmo prý pojedou v druhém pololetí :think: Teď se učí jen velké tiskací, malé tiskací až tak kolem vánoc a v lednu prý 8o No já taky koukám, ale ono to má každá škola jinak, mám teď v těsném okolí další dva prvňáčky v jiných školách a jsou všichni úplně někde jinde. „Knížky“ - má jen vyloženě pracovní sešity, co do nich píšou, tak ty nosí pořád všechny v deskách, nic si nenechává ani doma ani ve škole, mají toho malinko, takže odpadá i připravování tašky, jen řežeme pastelky a tužky.
Měla jsem ze školy strach, ale je to v pohodě, mlaďas je taky dost vztekloun a zasekávající se dítě, takže hodinové úkoly asi by byly o hodně těžší pro nás všechny, ale nevím teda, jestli bych s tím letěla hned za učitelkou, spíš bych se poptala opatrně ostatních rodičů, jak oni to vidí, jestli jejich děti to zvládají a pak bych zkusila udělat nějaká opatření doma - však může ty holky vzít po obědě, prvňáčci určitě nemají do 2, mívají do 12 a pak je celé odpoledne, nemusí je dávat do družiny. Může jim dát oddech do 3, pak hoďku úkoly a pak zase hraní… jak to mají dělat rodiče, který přijde v šest z práce?? Taky musí, nějak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.9.15 13:34

Holky, holky, nestííhám koukat… přišla nakonec Lucina do kavárny? a jestli jo - co bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí