Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 píše:
@Anna766 jasně, Jitka umí správnou hláškou podržet![]()
Nějak jsem nepochopila ty časy, na 15h měla Digi sraz s účou ve škole, mezitím jela děcka plavat, stihla se vrátit s Jardou, vybrat kuchyň, domluvit montáž, stihla kafe, žehlit a kecat s Tonym i Jardou, úkol s holkou…
Jarda na obědy chodí k Henrymu a dřou na penzionu, dle Lišky…
A pak přiletí Mona, že Digi opět nestíhá…
Jindy zas Anča kecá u snídaně, že odpo má volno… Pekárna a ranní směna peče od 8ráno?Výrobků jak hrom, rozvozy bůhvíkam po Pze, ale 3pekařky s mobilem v kapse a schůzema nad těstem…
jo tak to je přesný, je fakt, že bychom po scénáristech asi chtěly moc, ale něco na tom bude ![]()
@Martrich nechci ať jsou přesní, ale reální
a neohání se každá ženská slovy o nestíhání, běhu apod.
@Anna766 píše: Ženy já nemůžu ani vidět toho namachýrkovanýho Patrika co si hraje na Justina Biebera.To je děs
kdo je patrik? ![]()
@atominnka píše:
kdo je patrik?
myslím, že ten, do kterýho Rozinka byla zamilovaná..
Holky, vy děláte, jako že to v kadeřnictví a v pekárně není moc reálný. No, moc ne, ale o čem by pak ta Ulice byla? Makalo by se tam a nic nedělo ![]()
Ale koukala jsem, jaký strašný drámo dělají z pijavice. To se kolem nich snad bude odehrávat celý díl, ne? ![]()
@Levandulina píše:
Holky, vy děláte, jako že to v kadeřnictví a v pekárně není moc reálný. No, moc ne, ale o čem by pak ta Ulice byla? Makalo by se tam a nic nedělo
Ale koukala jsem, jaký strašný drámo dělají z pijavice. To se kolem nich snad bude odehrávat celý díl, ne?
no ta závěrečná scéna na pijavici na koberci mě opravdu neuchvátila:-)
@hofka mi se zvedl žaludek, jak to měla na krku a celkově jak to předtím vybírala z igelitky s koláčema ![]()
@atominnka píše:
kdo je patrik?
Není to ten, co terorizoval Adrianu? Vystupuje v reklamě na Lékárnu a člověk mu nevěří ani slovo ![]()
@ivik21 píše:
@hofka mi se zvedl žaludek, jak to měla na krku a celkově jak to předtím vybírala z igelitky s koláčema
Jsem si říkala že doma bych asi hodila šavlici ![]()
@ivik21 píše:
@hofka mi se zvedl žaludek, jak to měla na krku a celkově jak to předtím vybírala z igelitky s koláčema
mě stačí vidět maličký nalepený zespoda na kamenech, když ho zvednu v řece.. tyhle obři byli dost hnus, mám z těhle tvorů trošku fobiie, žížaly, pijavky a podobní měkkoni:-)
@atominnka @Fíková dobrá ať je to Dominik nebo co, je to blb
úplně je vidět jak to ani nemusí moc hrát, namyšlenej až na půdu
![]()
@věrasek80 já též, když si vzpomenu na vstávání v 4.40 na ranní