Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
30.9.15 13:37
@Moise píše:
on je z něj totiž ten frajer, na kterého všechny letí a Simona se bude cítit odstrčená. Mě se zdá pořád stejnej :lol:

já ho nemůžu ani vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
30.9.15 13:41
@atominnka píše:
Holky, holky, nestííhám koukat… přišla nakonec Lucina do kavárny? a jestli jo - co bylo?

Nic, pochválili jí tričko a řekli, že si je vybrali na focení, Lucka řekla „fááákt?“ a byl střih na něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.9.15 13:59
@Fjodorka píše:
Nic, pochválili jí tričko a řekli, že si je vybrali na focení, Lucka řekla „fááákt?“ a byl střih na něco jiného.

jééé to jsem čekala větší akci teda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39632
30.9.15 15:17
@Sherry píše:
Holky nehraje náhodou Kurizkova v reklamě na cetelem..jak tam furt otvírá a zavírá tu linku
Jestli jo tak ji to moc sluší..no ji to teda sluší celkové…

A to učení v 1. Třídě nechapu. Si měli scenáristi zjistit co se učí…

Jinak mě desne točí to diginino…už bezim už bezim…Furt běhá :lol:

Jo, a hlavně pořád jako pejsek na každý „mamííííííííííííí…“ :roll: Houknu, ať počkají, nejsem pes, neeee? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
30.9.15 17:02

@Žirafa 69 se chce ukázat že jí jsou děti vším a zbytek přeci počká, u nás tedy děti musí čekat pokud mám práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
30.9.15 17:03

Jo holky ta digina ted nestíhá a jak to bude chtít stíhat až bude chodit do práce-je mi záhodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148577
30.9.15 17:12
@věrasek80 píše:
Jo holky ta digina ted nestíhá a jak to bude chtít stíhat až bude chodit do práce-je mi záhodou

To se přidej do fronty. Nechápeme nikdo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148577
30.9.15 17:15
@atominnka píše:
namachýrkovanýhi vidět…
Ženy já nemůžu ani vidět toho namachýrkovanýho Patrika co si hraje na Justina Biebera.To je děs :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
30.9.15 17:16

Já to taky nechápu 8o Domácnost vlastní žádnou, práci žádnou, jen vodí a vyzvedává holky ze školy. A drama z toho dělá Jitka, jestli toho nemá Digi moc :lol: :mrgreen: Byt má zařízený za dva víkendy, první se vyklidí, vymaluje, uklidí, druhý se nastěhuje nábytek a je to, hlídačů má kolem dost. Práci si uzpůsobí na dopoledne, kdy jsou holky ve škole, fakt jako netuším, na co si stěžovat, některé matky musí zvládat několikanásobně víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148577
30.9.15 17:17

@Moise přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
30.9.15 17:26

@Anna766 ono je blbý, že je celkem čerstvá vdova ještě, jenže kolik ženských je v téhle situaci a nemá tu pevnou zeď zázemí za sebou, ona prostě potřebuje byt, tak jde a koupí si ho 8o Docela mě mrzí, že tuhle linku neukázali na někom normálním, kdo se úmrtím manžela dostane i do složité finanční situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
30.9.15 17:26

@Anna766 jasně, Jitka umí správnou hláškou podržet :lol:

Nějak jsem nepochopila ty časy, na 15h měla Digi sraz s účou ve škole, mezitím jela děcka plavat, stihla se vrátit s Jardou, vybrat kuchyň, domluvit montáž, stihla kafe, žehlit a kecat s Tonym i Jardou, úkol s holkou…

Jarda na obědy chodí k Henrymu a dřou na penzionu, dle Lišky…

A pak přiletí Mona, že Digi opět nestíhá…

Jindy zas Anča kecá u snídaně, že odpo má volno… Pekárna a ranní směna peče od 8ráno? :mrgreen: Výrobků jak hrom, rozvozy bůhvíkam po Pze, ale 3pekařky s mobilem v kapse a schůzema nad těstem…

• Citovat
  • Upravit
148577
30.9.15 17:34

@ivik21 :lol: :mrgreen: lno ono o to kadeřnictví heleď, u nás když je čas při chytání barvy nebo tak, kadeřnice nařídí časomíru a mezi tim ostříhá kluka nebo tak. A v Ulici vykecávačky, prostoje atd. A v kuchyni jsem dělala a neexistovalo mít mobil.Nebo kecat. Anebo jo, ale při práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
30.9.15 17:36

@Anna766 tak zmiňovat se o kadeřnictví, je zbytečné, přesně jak říkáš, navíc moje kadeřnice ani nemá ráda moc telefonické objednávky, zdržují ji… Je to moje kamarádka, ale když odskočí, tak se mi omluví a nevyřvává na celé kolo, ale rychle vyřídí a položí… Sms nečte vůbec, až dobarví, dosuší, dostříhá, atd.

• Citovat
  • Upravit
11184
30.9.15 17:37

@ivik21 bych v takové pekárně chtěla jednoho dne dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat