Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NinPe píše:
Já i čekala, že by Jitka do toho sporu mohla víc zasáhnout…
No, na druhou stranu si myslím, že to v kadeřnictví funguje dost benevolentně, Jitka nemůže chtít po jedné profesionalitu a druhé povolovat. Myslím, že přehazování zákaznic tam bývalo častým jevem, Simonina hysterie před zákaznicemi je na denním pořádku, asi si Sandra myslela, že to tam funguje jako v holubníku ![]()
@KPKristy píše:
Tony se chova jako deebil, ale nechapu, z jake pozice
Dělá si na ní nárok, když je ten bývalý manžel
![]()
@MUFICE píše:
Dělá si na ní nárok, když je ten bývalý manžel![]()
No, vsak to je velmi logicke ![]()
Dost me taky udivuje, ze Digi je k nemu velmi vstricna. Asi by si ho mela spis drzet od tela, on se jevi lehce psychopaticky..
Dnesni dil, to je taky neco
. Anca na ranu.. Bedrich s tim svym kupmanem taky, chovaji se jako deti. Ten novej u nich v dilne je mi protivnej..
@KPKristy píše:
No, vsak to je velmi logicke
Dost me taky udivuje, ze Digi je k nemu velmi vstricna. Asi by si ho mela spis drzet od tela, on se jevi lehce psychopaticky..Dnesni dil, to je taky neco. Anca na ranu.. Bedrich s tim svym kupmanem taky, chovaji se jako deti. Ten novej u nich v dilne je mi protivnej..
Ten novej v dílně perfektně zapadá do skupiny neherců
Sháním brigádu, asi se začnu plácat kolem Novy, vypadá to, že berou lidi z ulice ![]()
@radkka píše:
Ten novej v dílně perfektně zapadá do skupiny nehercůSháním brigádu, asi se začnu plácat kolem Novy, vypadá to, že berou lidi z ulice
Asi tak nejak. On je fakt prisernej!
@KPKristy píše:
Asi tak nejak. On je fakt prisernej!
Škoda, že odešel Matouš, ten se mi líbil až na pár úletů kolem té Alice.
@radkka píše:
Ten novej v dílně perfektně zapadá do skupiny nehercůSháním brigádu, asi se začnu plácat kolem Novy, vypadá to, že berou lidi z ulice
No však, z ulice do Ulice ![]()
@MUFICE píše: Škoda, že odešel Matouš, ten se mi líbil až na pár úletů kolem té Alice.
Jo byl to Alicoblb ale uměl hrát. Teď docela exceluje v retroordinaci.
@Anna766 píše:
to jo, tam je za total blba ![]()
Šmarjááá, Anča je totálně mimo z meditací, o ničem jiném ten úterní díl není
Oči má jak zhulená a dobře ji Zuzana v práci utřela, už podruhé ji usadila ohledně Heleny, smála jsem se nahlas. Nechápu, že ji Helena nakuká meditace, vychvaluje do nebes, jak ji to o víkendu šlo, jenže Anči se pak nedaří, a ona ji chlácholí, že každému se to hned nepovede, že musí být taková a maková a radí ji co a jak… Tím přece měla začít, ne? Anča pak čumí jak puk v kavárně…
No a ten jejich vrzgauč, o půl 4 ráno určitě pod něma nevrznul, bóže zaco
@ivik21 píše: Šmarjááá,Anča je totálně mimo z meditací, o ničem jiném ten úterní díl neníOči má jak zhulená a dobře ji Zuzana v práci utřela, už podruhé ji usadila ohledně Heleny, smála jsem se nahlas. Nechápu, že ji Helena nakuká meditace, vychvaluje do nebes, jak ji to o víkendu šlo, jenže Anči se pak nedaří, a ona ji chlácholí, že každému se to hned nepovede, že musí být taková a maková a radí ji co a jak… Tím přece měla začít, ne? Anča pak čumí jak puk v kavárně…
Tak nějak nechapu vocogou
neva, mrknu na tv. ![]()
@KPKristy píše:
No, vsak to je velmi logicke
Dost me taky udivuje, ze Digi je k nemu velmi vstricna. Asi by si ho mela spis drzet od tela, on se jevi lehce psychopaticky..Asi nějaký ochranitelský komplex..navíc když ona je teď v té situaci, ve které je…to možná on vnímá takto.
@Anna766 píše:
Dost hustý hovado. Njn, musí hrát roli, co dostal. ![]()
@ivik21 píše: Šmarjááá,Anča je totálně mimo z meditací, o ničem jiném ten úterní díl neníOči má jak zhulená a dobře ji Zuzana v práci utřela, už podruhé ji usadila ohledně Heleny, smála jsem se nahlas. Nechápu, že ji Helena nakuká meditace, vychvaluje do nebes, jak ji to o víkendu šlo, jenže Anči se pak nedaří, a ona ji chlácholí, že každému se to hned nepovede, že musí být taková a maková a radí ji co a jak… Tím přece měla začít, ne? Anča pak čumí jak puk v kavárně…
Ja videla dnesni dil a je plny meditace a vrzgauce. Zitrejsi taky, jo?
no bezva… ![]()
@KPKristy jejda, tak že by to byl dnešek?
Bylo to pod č. 2887
a ten má být zítra ![]()