Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
5.10.15 10:44
@NinPe píše:
Já i čekala, že by Jitka do toho sporu mohla víc zasáhnout… :nevim:

No, na druhou stranu si myslím, že to v kadeřnictví funguje dost benevolentně, Jitka nemůže chtít po jedné profesionalitu a druhé povolovat. Myslím, že přehazování zákaznic tam bývalo častým jevem, Simonina hysterie před zákaznicemi je na denním pořádku, asi si Sandra myslela, že to tam funguje jako v holubníku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
5.10.15 11:14
@KPKristy píše:
Tony se chova jako deebil, ale nechapu, z jake pozice :zed:

Dělá si na ní nárok, když je ten bývalý manžel :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.10.15 11:19
@MUFICE píše:
Dělá si na ní nárok, když je ten bývalý manžel :roll: :lol:

No, vsak to je velmi logicke :mrgreen:
Dost me taky udivuje, ze Digi je k nemu velmi vstricna. Asi by si ho mela spis drzet od tela, on se jevi lehce psychopaticky..

Dnesni dil, to je taky neco :roll:. Anca na ranu.. Bedrich s tim svym kupmanem taky, chovaji se jako deti. Ten novej u nich v dilne je mi protivnej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.10.15 11:21
@KPKristy píše:
Dost me taky udivuje, ze Digi je k nemu velmi vstricna. Asi by si ho mela spis drzet od tela, on se jevi lehce psychopaticky..Dnesni dil, to je taky neco :roll:. Anca na ranu.. Bedrich s tim svym kupmanem taky, chovaji se jako deti. Ten novej u nich v dilne je mi protivnej..

Ten novej v dílně perfektně zapadá do skupiny neherců :pocitac: Sháním brigádu, asi se začnu plácat kolem Novy, vypadá to, že berou lidi z ulice :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.10.15 11:23
@radkka píše:
Ten novej v dílně perfektně zapadá do skupiny neherců :pocitac: Sháním brigádu, asi se začnu plácat kolem Novy, vypadá to, že berou lidi z ulice :pankac:

Asi tak nejak. On je fakt prisernej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
5.10.15 11:27
@KPKristy píše:
Asi tak nejak. On je fakt prisernej!

Škoda, že odešel Matouš, ten se mi líbil až na pár úletů kolem té Alice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
5.10.15 11:45
@radkka píše:
Ten novej v dílně perfektně zapadá do skupiny neherců :pocitac: Sháním brigádu, asi se začnu plácat kolem Novy, vypadá to, že berou lidi z ulice :pankac:

No však, z ulice do Ulice :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
148561
5.10.15 12:21
@MUFICE píše: Škoda, že odešel Matouš, ten se mi líbil až na pár úletů kolem té Alice.

Jo byl to Alicoblb ale uměl hrát. Teď docela exceluje v retroordinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
5.10.15 12:40
@Anna766 píše:

to jo, tam je za total blba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
5.10.15 12:42

Šmarjááá, Anča je totálně mimo z meditací, o ničem jiném ten úterní díl není :zed: Oči má jak zhulená a dobře ji Zuzana v práci utřela, už podruhé ji usadila ohledně Heleny, smála jsem se nahlas. Nechápu, že ji Helena nakuká meditace, vychvaluje do nebes, jak ji to o víkendu šlo, jenže Anči se pak nedaří, a ona ji chlácholí, že každému se to hned nepovede, že musí být taková a maková a radí ji co a jak… Tím přece měla začít, ne? Anča pak čumí jak puk v kavárně… 

No a ten jejich vrzgauč, o půl 4 ráno určitě pod něma nevrznul, bóže zaco :zed: 

• Citovat
  • Upravit
148561
5.10.15 12:58
@ivik21 píše: Šmarjááá, Anča je totálně mimo z meditací, o ničem jiném ten úterní díl není :zed: Oči má jak zhulená a dobře ji Zuzana v práci utřela, už podruhé ji usadila ohledně Heleny, smála jsem se nahlas. Nechápu, že ji Helena nakuká meditace, vychvaluje do nebes, jak ji to o víkendu šlo, jenže Anči se pak nedaří, a ona ji chlácholí, že každému se to hned nepovede, že musí být taková a maková a radí ji co a jak… Tím přece měla začít, ne? Anča pak čumí jak puk v kavárně… No a ten jejich vrzgauč, o půl 4 ráno určitě pod něma nevrznul, bóže zaco :zed:

Tak nějak nechapu vocogou 8o neva, mrknu na tv. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39621
5.10.15 14:30
@KPKristy píše:
Dost me taky udivuje, ze Digi je k nemu velmi vstricna. Asi by si ho mela spis drzet od tela, on se jevi lehce psychopaticky..

Asi nějaký ochranitelský komplex..navíc když ona je teď v té situaci, ve které je…to možná on vnímá takto. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39621
5.10.15 14:31
@Anna766 píše:

Dost hustý hovado. Njn, musí hrát roli, co dostal. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.10.15 16:02
@ivik21 píše: Šmarjááá, Anča je totálně mimo z meditací, o ničem jiném ten úterní díl není :zed: Oči má jak zhulená a dobře ji Zuzana v práci utřela, už podruhé ji usadila ohledně Heleny, smála jsem se nahlas. Nechápu, že ji Helena nakuká meditace, vychvaluje do nebes, jak ji to o víkendu šlo, jenže Anči se pak nedaří, a ona ji chlácholí, že každému se to hned nepovede, že musí být taková a maková a radí ji co a jak… Tím přece měla začít, ne? Anča pak čumí jak puk v kavárně… No a ten jejich vrzgauč, o půl 4 ráno určitě pod něma nevrznul, bóže zaco :zed:

Ja videla dnesni dil a je plny meditace a vrzgauce. Zitrejsi taky, jo? 8o no bezva… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
5.10.15 16:25

@KPKristy jejda, tak že by to byl dnešek? :oops: Bylo to pod č. 2887 :think: a ten má být zítra :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!