Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.10.15 22:07

Tak jsem viděla úterý…jako ať už se ta Frgálová spustí, jinak Ulici vzdávám… Lumír je fakt čurin a ještě ke všemu hloupej… jde proti vlastní mámě, nevidí jak s nima Granule mává a ještě se cejtí jak velkej pan podnikatel. Máti pekárnu celý roky táhla, jemu stačilo oplodnit Světlanu, aby mu to celý spadlo do klína a první co udělá je, že začne úhlavní nepřítelkyni svojí matky zobat z ruky. Jako trochu to s tim vnoučetem Niklová přehání, o tom žádná, ale ty ksichty co na ní Lumír dělá… je mi jí docela líto. Haha a jsem zvědavá jestli Granuli trefí šlak, až zjistí, že je její nová provozní HIV pozitivní :lol:.

Koukám že na JIPu u Evži slouží jedna jediná sestra, musí mít makačku :lol:.

Pešek bude lovit toho sumce ještě další dvě sezóny, aby měl nějakou linku, ne :lol:? Toho dědka tlustoprda s tim kloboukem, jak se všude přisere a v 99% svejch scén chlemtá pivo, už nemůžu ani vidět… A Rudolfovy kozy v tričku už byly jen sladká třešnička… Veterán :roll: :roll: :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
14.10.15 22:11

Ja se dnes musela smat, jak se Simone pohybovala natacka kdyz mluvila s Rudolfem v posteli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148512
14.10.15 22:22
@Michelle_M píše:
Já už si to moc nepamatuju, Granule je vlastně Stárkova co - obchodní partnerka, sestra, exka, nebo jak se dostala k tomu většinovému podílu v pekárně? :think:

Pokud to dobře chápu tak milenka. V Praze byl ženatej s Vilmou a v Děčíně to táhnul s Květuš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148512
14.10.15 22:24
@Samamama píše:
Dnes celkem nuda, jen jsem se zasmála u Lišáckýho „tantrickýho“ sexu.

Já jsem si tak představila jak se u toho musí chlámat kdyż to točí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
14.10.15 22:33
@Anna766 píše:
Pokud to dobře chápu tak milenka. V Praze byl ženatej s Vilmou a v Děčíně to táhnul s Květuš.

Tak v tom případě se k ní Vilma vzhledem k okolnostem chová ještě celkem dobře, divím se, že už jí nehrábla do ofiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148512
14.10.15 22:42
@Michelle_M píše:
Tak v tom případě se k ní Vilma vzhledem k okolnostem chová ještě celkem dobře, divím se, že už jí nehrábla do ofiny :mrgreen:

Taky si myslim. A że se k ní Lumír, jako k mámě, chová hrozně, to uż jsem tu psala nedavno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.10.15 23:04

@Kyselá okurka, hahaaaaaa, to se tu rezu! Ty mas postrehy jedna basen! :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.10.15 23:05

@Michelle_M, nehrabla do ofiny… Holky, vy me chcete na noc znicit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.10.15 23:06

Jinak co me teda desne, ale fakt udesne se*e, jsou ty debaty Bedy a toho culikatyho blbecka ohledne kapely. Jako kdyz se bavi dva dementi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.15 23:45

Holky, prosím jak se jmenuje herečka co hraje Květu?
Včera jsem ji viděla v Ordinaci tu co dávají odpoledne. Hrála tam hééérečku děs.
Děkuji.

Nějak si ji nevybavuji v jiných filmech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39605
15.10.15 00:01
@pampeliska2014 píše:
Holky, prosím jak se jmenuje herečka co hraje Květu?
Včera jsem ji viděla v Ordinaci tu co dávají odpoledne. Hrála tam hééérečku děs.
Děkuji.Nějak si ji nevybavuji v jiných filmech.

Naděžda Chroboková, starší sestra Pavly Tomicové ( té, co hraje Simonu z kadeřnictví). Je z Olomouckého Moravského divadla. Její ex je chirurg v Praze a její dcera je dost dobrá v hraní na nějaký hud. nástroj (teď nevím, jaký). A její syn se potatil, pokud se nepletu. Mi to sama říkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
15.10.15 06:44

Teď jsem Ulici neviděla celý týden - možná dneska se poštěstí :-D ale jak to tak čtu, o nic jsem nepřišla a jsem ráda, že si můžu přečíst tady vaše postřehy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
15.10.15 08:13
@KPKristy píše:
Jinak co me teda desne, ale fakt udesne se*e, jsou ty debaty Bedy a toho culikatyho blbecka ohledne kapely. Jako kdyz se bavi dva dementi…

No, že jo, to je uplně na hlavu, o ničem, taky mě to nebaví :? navíc vubec nevim, proč tam ten máčo s culíkem vubec je :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
15.10.15 08:14
@NinPe píše:
Teď jsem Ulici neviděla celý týden - možná dneska se poštěstí :-D ale jak to tak čtu, o nic jsem nepřišla a jsem ráda, že si můžu přečíst tady vaše postřehy :dance:

To ne, vážně jsi o nic nepřišla, poslední dobou je to nudný… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
15.10.15 09:41

No ten Lojzek je na ránu, ale ten umaštěný smeták, co s ním vždycky sedí ještě víc… 8o

Tantrický sex je spíš trapas než zážitek :zed: Jak dlouho to trénovali, aby měli vážné tváře? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!