Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem viděla úterý…jako ať už se ta Frgálová spustí, jinak Ulici vzdávám… Lumír je fakt čurin a ještě ke všemu hloupej… jde proti vlastní mámě, nevidí jak s nima Granule mává a ještě se cejtí jak velkej pan podnikatel. Máti pekárnu celý roky táhla, jemu stačilo oplodnit Světlanu, aby mu to celý spadlo do klína a první co udělá je, že začne úhlavní nepřítelkyni svojí matky zobat z ruky. Jako trochu to s tim vnoučetem Niklová přehání, o tom žádná, ale ty ksichty co na ní Lumír dělá… je mi jí docela líto. Haha a jsem zvědavá jestli Granuli trefí šlak, až zjistí, že je její nová provozní HIV pozitivní
.
Koukám že na JIPu u Evži slouží jedna jediná sestra, musí mít makačku
.
Pešek bude lovit toho sumce ještě další dvě sezóny, aby měl nějakou linku, ne
? Toho dědka tlustoprda s tim kloboukem, jak se všude přisere a v 99% svejch scén chlemtá pivo, už nemůžu ani vidět… A Rudolfovy kozy v tričku už byly jen sladká třešnička… Veterán
.
Ja se dnes musela smat, jak se Simone pohybovala natacka kdyz mluvila s Rudolfem v posteli ![]()
@Michelle_M píše:
Já už si to moc nepamatuju, Granule je vlastně Stárkova co - obchodní partnerka, sestra, exka, nebo jak se dostala k tomu většinovému podílu v pekárně?
Pokud to dobře chápu tak milenka. V Praze byl ženatej s Vilmou a v Děčíně to táhnul s Květuš.
@Samamama píše:
Dnes celkem nuda, jen jsem se zasmála u Lišáckýho „tantrickýho“ sexu.
Já jsem si tak představila jak se u toho musí chlámat kdyż to točí. ![]()
@Anna766 píše:
Pokud to dobře chápu tak milenka. V Praze byl ženatej s Vilmou a v Děčíně to táhnul s Květuš.
Tak v tom případě se k ní Vilma vzhledem k okolnostem chová ještě celkem dobře, divím se, že už jí nehrábla do ofiny ![]()
@Michelle_M píše:
Tak v tom případě se k ní Vilma vzhledem k okolnostem chová ještě celkem dobře, divím se, že už jí nehrábla do ofiny
Taky si myslim. A że se k ní Lumír, jako k mámě, chová hrozně, to uż jsem tu psala nedavno.
@Kyselá okurka, hahaaaaaa, to se tu rezu! Ty mas postrehy jedna basen!
![]()
@Michelle_M, nehrabla do ofiny… Holky, vy me chcete na noc znicit ![]()
Jinak co me teda desne, ale fakt udesne se*e, jsou ty debaty Bedy a toho culikatyho blbecka ohledne kapely. Jako kdyz se bavi dva dementi…
Holky, prosím jak se jmenuje herečka co hraje Květu?
Včera jsem ji viděla v Ordinaci tu co dávají odpoledne. Hrála tam hééérečku děs.
Děkuji.
Nějak si ji nevybavuji v jiných filmech.
@pampeliska2014 píše:
Holky, prosím jak se jmenuje herečka co hraje Květu?
Včera jsem ji viděla v Ordinaci tu co dávají odpoledne. Hrála tam hééérečku děs.
Děkuji.Nějak si ji nevybavuji v jiných filmech.
Naděžda Chroboková, starší sestra Pavly Tomicové ( té, co hraje Simonu z kadeřnictví). Je z Olomouckého Moravského divadla. Její ex je chirurg v Praze a její dcera je dost dobrá v hraní na nějaký hud. nástroj (teď nevím, jaký). A její syn se potatil, pokud se nepletu. Mi to sama říkala.
Teď jsem Ulici neviděla celý týden - možná dneska se poštěstí
ale jak to tak čtu, o nic jsem nepřišla a jsem ráda, že si můžu přečíst tady vaše postřehy ![]()
@KPKristy píše:
Jinak co me teda desne, ale fakt udesne se*e, jsou ty debaty Bedy a toho culikatyho blbecka ohledne kapely. Jako kdyz se bavi dva dementi…
No, že jo, to je uplně na hlavu, o ničem, taky mě to nebaví
navíc vubec nevim, proč tam ten máčo s culíkem vubec je ![]()
@NinPe píše:
Teď jsem Ulici neviděla celý týden - možná dneska se poštěstíale jak to tak čtu, o nic jsem nepřišla a jsem ráda, že si můžu přečíst tady vaše postřehy
To ne, vážně jsi o nic nepřišla, poslední dobou je to nudný… ![]()
No ten Lojzek je na ránu, ale ten umaštěný smeták, co s ním vždycky sedí ještě víc… ![]()
Tantrický sex je spíš trapas než zážitek
Jak dlouho to trénovali, aby měli vážné tváře? ![]()