Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Mě se děvčata ten pokoj nelíbí. Přijde mi hrozně ponurej. Vrzgauč šílený, dneska to bylo obzvlášť slyšet
Myslíš teď jistě obývák…
A co pokoj Franty a Emy?
@Žirafa 69 píše:
Myslíš teď jistě obývák…
A co pokoj Franty a Emy?
Vrzgauč myslím co na něm spí „starý“Lišáci a pokoj ponurej myslim co v něm bydlí Ema a Francek.
Takže já jsem dneska viděla jen znělku, ale u té mi napadlo, jak tam ta nová kadeřnice kouká na Matěje s Bětkou, jestli ona po něm nepůjde?
Jako že by poslední spravedlivý na světě, zdrcený nemorálním chováním své sestry - dvojčete taky padnul do bahna milostného trojúhelníku ![]()
@Anna766 píše:
Mě se děvčata ten pokoj nelíbí. Přijde mi hrozně ponurej. Vrzgauč šílený, dneska to bylo obzvlášť slyšet
Mně přijde jako typicky puberťácký, ne zrovna ponurý. Přeci nelze patnáctiletému klukovi, který má rád punk, zařizovat pokoj s vystřiženými sluníčky a dvoumetrovým medvídkem Pú na stěně.
Když si vzpomenu na svůj pokoj v 15-17, říkám si, jak ho má Franta vkusně zařízený ![]()
@Michelle_M píše:
Takže já jsem dneska viděla jen znělku, ale u té mi napadlo, jak tam ta nová kadeřnice kouká na Matěje s Bětkou, jestli ona po něm nepůjde?Jako že by poslední spravedlivý na světě, zdrcený nemorálním chováním své sestry - dvojčete taky padnul do bahna milostného trojúhelníku
to je Gábina ![]()
@Amalthea píše:
to je Gábina
Fakt? Já teda přiznávám, že mi to přišlo jako nějaká úplně cizí osoba, ale vím že tady už holky o tom mluvily a bylo rozhodnuto, že to je Sandra
Asi si to příště stopnu a prozkoumám blíže ![]()
@Michelle_M píše:
Fakt? Já teda přiznávám, že mi to přišlo jako nějaká úplně cizí osoba, ale vím že tady už holky o tom mluvily a bylo rozhodnuto, že to je SandraAsi si to příště stopnu a prozkoumám blíže
já si to radši stopla, než jsem ten komentář napsala
ale řešilo se to tu a došlo se k závěru, že je to Gábina, aspoň myslím teda ![]()
@Anna766 píše:
Vrzgauč myslím co na něm spí „starý“Lišáci a pokoj ponurej myslim co v něm bydlí Ema a Francek.
Neneee, já to pochopila a jen dala najevo, že vím, že viz vrzgauč mluvíš o obýváku (asi jsme ho tak rovnou měly nazvat
) a konec zmínky o obýváku…pak už jsem se zeptala, co na ten probíraný pokoj děcek říkáš Ty a ponurej teda je.
@Fjodorka Proto opakuju - on není jen Frantův!
@Fíková píše:Tedy Digiin Ikea byt mě moc nendchl.
Cože? Ona si nechá udělat kuchyň od truhláře na míru a zbytek bytu je Ikea?
Tak to je hodně trapný ![]()
@Michelle_M píše:
Takže já jsem dneska viděla jen znělku, ale u té mi napadlo, jak tam ta nová kadeřnice kouká na Matěje s Bětkou, jestli ona po něm nepůjde?Jako že by poslední spravedlivý na světě, zdrcený nemorálním chováním své sestry - dvojčete taky padnul do bahna milostného trojúhelníku
Ženy, kde teď stahujete? Koukala jsem že na uložto ani na edisku nic není…