Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148512
18.10.15 13:38

@MUFICE @Martrich tak holky nikdo nemládneme. A jakou má pěknou ženu doma. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
18.10.15 13:40

Digin byt

Měla jsem za to, že tu linku měl dělat Jarda Hejl a jeho firma, dy´t se o tom furt bavili i jak je levný a pak tam měli dosazovat dřez a musel pomáhat Tony… no ale linka úžasně praktická jak na nádobí pro panenky, a ještě v ponuré barvě… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
18.10.15 13:52
@Anna766 píše:
@MUFICE @Martrich tak holky nikdo nemládneme. A jakou má pěknou ženu doma. ;)

Jsem si jí musela vygooglit :mrgreen: Manželku má pěknou, 50 bych jí netipovala ani náhodou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148512
18.10.15 14:01
@MUFICE píše:
Jsem si jí musela vygooglit :mrgreen: Manželku má pěknou, 50 bych jí netipovala ani náhodou :pankac:

Já jí mám ráda od dob co hrála ty princezny. Třeba v Popelákovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
18.10.15 14:27

Holky jen mě tak napadlo že se mluvilo že by se měl vrátit Vojtííí jestli ten by se nám nemohl spustit z digitálkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
18.10.15 17:07

Vojtííí a Digi, hrůzostrašná kombinace :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :poblion:

Manželku Kopty jsem si též vygooglila a tu herečku znám, jen jsem netušila, že patří němu :mrgreen: Jsem opět moudřejší
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148512
18.10.15 17:15

Jo kámoš Gůgl to je věc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
18.10.15 18:38

@Martrich v ulici je ale možné vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39605
18.10.15 19:42
@Martrich píše:
Vojtííí a Digi, hrůzostrašná kombinace :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :poblion:Manželku Kopty jsem si též vygooglila a tu herečku znám, jen jsem netušila, že patří němu :mrgreen: Jsem opět moudřejší :palec:

Já úplně to samý.
A Vojtííí ;) že se má vrátit, jste mi připomněly. Jojoo, prý má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
18.10.15 20:06
@Žirafa 69 píše:
Já úplně to samý.
A Vojtííí ;) že se má vrátit, jste mi připomněly. Jojoo, prý má.

Tak to snad ne??? Kdyby se vrátil, tak to přestanu sledovat ulici úplně. Už teď se dívám jen občas, zbytek si tu dočtu a většinou je to zábavnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148512
18.10.15 22:27

Jako mam ráda některè postavy víc, některè jsou mi ukradený a některý teda vůbec nemusím a Vojtíí vede na úplnym konci prim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39605
18.10.15 22:30
@Anna766 píše:
Jako mam ráda některè postavy víc, některè jsou mi ukradený a některý teda vůbec nemusím a Vojtíí vede na úplnym konci prim :zed:

nápodobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
18.10.15 23:02
@věrasek80 píše:
Holky jen mě tak napadlo že se mluvilo že by se měl vrátit Vojtííí jestli ten by se nám nemohl spustit z digitálkou

Tak tyhle dva si jako pár nedovedu představit 8o  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
19.10.15 00:19

A Vojtííí tam bude jako dobrej k čemu? Střídavě v kůlně a nebo v krámku bude svatýmu Jordánovi a spol. vyprávět zážitky z cest a sem tam hodí oko po Terýskovi? No potěš, další do zástupu hluchých scén, o jejichž smyslu pro děj se dá jen spekulovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
19.10.15 09:46

Ahoj, dlouho jsem nebyla. Občas Vs holky čtu a stačí mi to abych si udelala obrázek. Mě ted ulice moc nebaví. Mě to příjde takový jalový, jako když honěj díly jenom aby splnili nákej plán, nebo jak to napsat.
Ted je tam ta baba kořenářka(nevím jak jí nazýváte tady) ta je vlezlá až hruza a ted jsem videla i nákou ukázku že už jí Bedřich okřikne či co. Že už se asi plete do života až až. Anča je ted ještze blbejší než bejvala :cert:
Digina o ničem..me příjde jak super matka nejlepší a nejužasnějsí, všechno zvládá, ješte chodí sportovat, pak si veme monterky a jde spravovat cosi :roll: (tohle berte z rezervou beru to podle sebe a deti nemám, možná jste taková každá..když tak pardon)
Tereza s tim Kuřízkem nic moc, sice co jsem pochopila bydlej jakoby spolu, ale je to nuda
Niklovka je babice protivná rejpavá tam je stav nemený.
Linka Pepan a ukradeníé auto me teda taky nebaví.
Jarda jestli vyjede po Digtálce je mi fuk..aspon se necio bude dít ne?? Však ta jeho Lenka nejak zmizela ne? Vrátí se vubec??
No a jestli se vrátí Vojtí(je to ten od Terezy)? tak me to nebaví už tuplem na nej se nedá fakt koukat…joo ješte by tam mohli dát toho od Gábiny, nevím už jak se jmenoval Obočnatec?? Ty voe a vypínám telku
to je asi všechno ode me..pardon že jsem se vám do toho tak vložila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky