Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Měla jsem za to, že tu linku měl dělat Jarda Hejl a jeho firma, dy´t se o tom furt bavili i jak je levný a pak tam měli dosazovat dřez a musel pomáhat Tony… no ale linka úžasně praktická jak na nádobí pro panenky, a ještě v ponuré barvě… ![]()
@Anna766 píše:
@MUFICE @Martrich tak holky nikdo nemládneme. A jakou má pěknou ženu doma.
Jsem si jí musela vygooglit
Manželku má pěknou, 50 bych jí netipovala ani náhodou ![]()
@MUFICE píše:
Jsem si jí musela vygooglitManželku má pěknou, 50 bych jí netipovala ani náhodou
Já jí mám ráda od dob co hrála ty princezny. Třeba v Popelákovi.
Holky jen mě tak napadlo že se mluvilo že by se měl vrátit Vojtííí jestli ten by se nám nemohl spustit z digitálkou
Vojtííí a Digi, hrůzostrašná kombinace
![]()
Manželku Kopty jsem si též vygooglila a tu herečku znám, jen jsem netušila, že patří němu
Jsem opět moudřejší
![]()
@Martrich píše:
Vojtííí a Digi, hrůzostrašná kombinace![]()
![]()
![]()
Manželku Kopty jsem si též vygooglila a tu herečku znám, jen jsem netušila, že patří němu
Jsem opět moudřejší
Já úplně to samý.
A Vojtííí
že se má vrátit, jste mi připomněly. Jojoo, prý má.
@Žirafa 69 píše:
Já úplně to samý.
A Vojtíííže se má vrátit, jste mi připomněly. Jojoo, prý má.
Tak to snad ne??? Kdyby se vrátil, tak to přestanu sledovat ulici úplně. Už teď se dívám jen občas, zbytek si tu dočtu a většinou je to zábavnější…
Jako mam ráda některè postavy víc, některè jsou mi ukradený a některý teda vůbec nemusím a Vojtíí vede na úplnym konci prim ![]()
@Anna766 píše:
Jako mam ráda některè postavy víc, některè jsou mi ukradený a některý teda vůbec nemusím a Vojtíí vede na úplnym konci prim
nápodobně
@věrasek80 píše:
Holky jen mě tak napadlo že se mluvilo že by se měl vrátit Vojtííí jestli ten by se nám nemohl spustit z digitálkou
Tak tyhle dva si jako pár nedovedu představit
![]()
A Vojtííí tam bude jako dobrej k čemu? Střídavě v kůlně a nebo v krámku bude svatýmu Jordánovi a spol. vyprávět zážitky z cest a sem tam hodí oko po Terýskovi? No potěš, další do zástupu hluchých scén, o jejichž smyslu pro děj se dá jen spekulovat ![]()
Ahoj, dlouho jsem nebyla. Občas Vs holky čtu a stačí mi to abych si udelala obrázek. Mě ted ulice moc nebaví. Mě to příjde takový jalový, jako když honěj díly jenom aby splnili nákej plán, nebo jak to napsat.
Ted je tam ta baba kořenářka(nevím jak jí nazýváte tady) ta je vlezlá až hruza a ted jsem videla i nákou ukázku že už jí Bedřich okřikne či co. Že už se asi plete do života až až. Anča je ted ještze blbejší než bejvala ![]()
Digina o ničem..me příjde jak super matka nejlepší a nejužasnějsí, všechno zvládá, ješte chodí sportovat, pak si veme monterky a jde spravovat cosi
(tohle berte z rezervou beru to podle sebe a deti nemám, možná jste taková každá..když tak pardon)
Tereza s tim Kuřízkem nic moc, sice co jsem pochopila bydlej jakoby spolu, ale je to nuda
Niklovka je babice protivná rejpavá tam je stav nemený.
Linka Pepan a ukradeníé auto me teda taky nebaví.
Jarda jestli vyjede po Digtálce je mi fuk..aspon se necio bude dít ne?? Však ta jeho Lenka nejak zmizela ne? Vrátí se vubec??
No a jestli se vrátí Vojtí(je to ten od Terezy)? tak me to nebaví už tuplem na nej se nedá fakt koukat…joo ješte by tam mohli dát toho od Gábiny, nevím už jak se jmenoval Obočnatec?? Ty voe a vypínám telku
to je asi všechno ode me..pardon že jsem se vám do toho tak vložila