Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fíková píše:
No, já s naší Matyldou radši mlčím, rodina se děsila, ale už si zvykli.Přitom když to řeknu komukoli cizímu, tak je nadšený, že se to moc neslyší. Nebo jsou možná jen zdvořilí.
Matylda je super!!! za mě lepší než samé sešněrované Nicol a Sofie a pod ![]()
@Silwinka87 píše:
My máme Bětku a když to někde řeknu, tak na mě valí oči, jestli to myslím vážně
to by byla nadšená mít kamarádku Bětku
v jedné pohádce o Zvonilce je holčička Bětka a malá si občas hraje na Zvonilku, tak by měla parťačku ![]()
Když jsme u těch jmen, četly jste, že Liška má dcera Ronju? ![]()
Já jsem trhlá, mé vysněné jméno pro holčičku byla Darja, bohužel, to muž nezkousnul, tak máme Alexandru - lidem se to líbí.
Miluji Taťánu, Valerii a Alžbětu. Muž bude chtít Julianu ![]()
@radkka píše:
Je, ale je neobvyklé, člověk si na něj musí trochu zvyknout, i můj manželJe to nádherné jméno
jmenuje se tak moje babička
máma uvažovala, že mi dá jméno po jedné z babiček (druhá byla Klára - to se zas líbí mě moc), ale nakonec jsem „bohužel“ po mámě Alena ![]()
Koukám, že dnes se bude řešit, jestli je Skyler dostatečně oblečená, když pečuje o nemocného Béďu
![]()
@allluck Alena je taky pěkné jméno, já měla být Božena nebo Bohumila ale díky dědovi jsem po mámě Věra. bych se za svoje jméno styděla kdyby děda neprosadil Věru
@Moise bylina to už přehání s tou svojí péčí, se nedivím že ji nemá nikdo rád, jenom Anča která je slepá a blbá
@Silwinka87 Náhodou je to krásné jméno, já chtěla taky Alžbětu. Ale měla jsem termín 19.11. na její svátek, tak jsem nechtěla, aby byl svátek, narozky a Vánoce hned za sebou. Nakonec máme 27.11. Šárku
A u druhýho byla Alžběta taky ve hře, ale termín 27.11. a nakonec to padlo, jelikož je to kluk ![]()
Holky mě tam strašně štve ten Ruda s tím jeho hraním
přijde mi to trapný ![]()
@atominnka já měla mít správně Emilii ale jelikož si usmyslela přijít ven o měsíc dříve na její svátek tak máme Káju
no tak linka
Ruda a Simona mě vůbec nebaví ani to jeho hraní tam
@věrasek80 mě ta linka taky nebaví, Rudlu nemůžu ani vidět…
A nebaví mě ani Digi, ani pekárna, prostě mě pomalu nebaví nic.. nějak se jim to nepovedlo…
@Martrich píše:
Když jsme u těch jmen, četly jste, že Liška má dcera Ronju?
@Martrich píše:
Když jsme u těch jmen, četly jste, že Liška má dcera Ronju?
Tu má známá, ale ona žije v Německu a mají němcké příjmení, tak se mi to líbí. Ale k českému mi to moc nejde. ![]()
Konečně jsem viděla pokoj dcer Digi.
Líbí se mi.jen se mi nelíbí to vymalování.
A ta tabulová stěna je moc pěkná. Líbí se mi i magnetická. Ty jejich skříně budem Tery kupovat také.