Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martrich píše:
no asi tak, já vím svoje o tom, když to nejde. navíc většinou to bývá naopak, ženská chce a chlap ne, ale scénáristé to prostě musí nějak opepřit
A jak Motyka říkala, že chce ještě sudovat, cestovat.. a co dělala do ted? Furt sedí na zadku v Praze a najednou chce cestovat ![]()
Vid, co by za takového chlapa jiné daly.
Tak určitě, já bych byla ráda, kdyby muj chlap takhle hodně chtěl.
@akasha143 píše:
Tolik zmen v ucesech a zadna zmena neprobehla v tom kadernictvi. Taky to mohli nejak skloubit. Ma to byt ze zivota, aneznam holky, co neresi vlasy. A tam to prehlizeji u vsech krom Terezy. Driv ta ulice byla vic zazivejsi
A jak se řešej vlasy? ![]()
@Kate888 píše:
Tak ta monika je taky maník ne? Vždyť to je tak hezký když chlap chce sám od sebe dítě, ne?
Tak pokud ženská prostě děti zatím nechce, tak jí to nejspíš tak hezké nepřijde. ![]()
@lucie1980 píše:
Holky nestíhám chvílemi sledovatbylo tam, proč šmýd najednou zmizel?
Zatim ne. Adriana ho hledá. Ještě nenašla. ![]()
@Fjodorka píše:
Tak pokud ženská prostě děti zatím nechce, tak jí to nejspíš tak hezké nepřijde.
Asi tak.
A právě začala studovat, tak pochybuju že by do toho chtěla rodit. ![]()
@Anna766 píše:
Asi tak.A právě začala studovat, tak pochybuju že by do toho chtěla rodit.
no ale myslím, že je tohle pak slušný důvod k rozchodu, je to hodně blbá situace, když jeden děti chce a druhý má jiné priority. Navíc když je to naopak, tak ženská se často podřídí, ale když něco chce chlap, tak přes to vlak nejede. A do toho Marečková, která ho v tom bude podporovat
@Martrich píše:
no ale myslím, že je tohle pak slušný důvod k rozchodu, je to hodně blbá situace, když jeden děti chce a druhý má jiné priority. Navíc když je to naopak, tak ženská se často podřídí, ale když něco chce chlap, tak přes to vlak nejede. A do toho Marečková, která ho v tom bude podporovat
Ale on to je racionální důvod k rozchodu. On takhle bude čekat a čekat, bude mu 40 a ona nakonec stejně nebude chtít? Pokud by můj muž děti zásadně odmítal v době, kdy bude vše v nejlepším možném pořádku (bydlení, peníze, práce), tak bych to také dlouho nevydržela ![]()
@Martrich píše:
To je fakt
i dneska,21 století, a pořád je to většinou tak jak pįšeš. Je li rozbroj v rodině, vztahu a to kvuli čemukoli," vyhrává" muž Ženina přání jsou aż druhá. ![]()
@Anna766 píše:
To je fakti dneska,21 století, a pořád je to většinou tak jak pįšeš. Je li rozbroj v rodině, vztahu a to kvuli čemukoli," vyhrává" muž Ženina přání jsou aż druhá.
přesně, přijde mi, že žena se většinou snadněji podřídí, než chlap. Ale samozřejmě to tak není vždy.
Jo a ve skutečnosti tomu herci je kolem čtyřicítky, myslím, že je ročník 1976. V Ulici hraje mladšího ![]()
@Martrich Rímskému už je 40. Možná proto ty vlasy - začínající krize středního věku ![]()
@Fjodorka píše:
A jak se řešej vlasy?
normálně, nevím jak ostatní, ale já se občas ráda bavím o vlasech, ne jen o svých, nebo účesy a tak… Zrovna Monika má teď hezké účesy, její máma pracuje v kadeřnictví, a ona tam ani jednou nebyla jako zákazník. Já mít mámu v kadeřnictví, tak tam jsem pečená. Možná to mám tak jen já ![]()
Příspěvek upraven 26.10.15 v 13:36
To, že jeden z partnerů dítě chce a druhý nemá ještě ani časový horizont, „kdy by to asi tak jako chtěl“, mi jak důvod k rozchodu rozhodně přijde ![]()
Moniku chápu v tom, že chce dostudovat, pocestovat, na druhou stranu už jí táhne na třicet a tohle všechno mohla klíďo píďo stihnout doteď. Najednou si vzpomněla, že je nutné se vrátit kamsi do dvaceti let a aby se pak ale nedivila, když ji Mára pošle do háje. Rozumím i jemu, že nechce být starej otec ![]()
@Mugduh píše:
@Martrich Rímskému už je 40. Možná proto ty vlasy - začínající krize středního věku
Fakt že jo, teď jsem si to našla ![]()
Já myslela, že mu je tak těch pětatřicet, to koukám…
@KPKristy já si ho pamatuju, protože s ním byl nějaký dokument o Sametové revoluci, kdy on měl být nejmladším aktivním účastníkem. Tehdy mu bylo 14.