Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nafrněná píše:
Podle me jsou jedna vedle druhé všechny herečky v ulici ošklivé, nenapadá mě jedna hezká ženská, kdo se líbí vám?
Mně se líbí Kuřízková
jinak do skupiny ošklivek bych asi nedala tu novou kadeřnici, Libušku, Jitku, mladou maléřovou a Nanča na svůj věk také vypadá docela dobře… tyhle mi přijdou jako takové normální baby, na které se dá koukat, s Kobylou jsem na tom hůř.
EDIT: Jo a Světlana je pěkná ženská.
Příspěvek upraven 27.10.15 v 11:31
@KPKristy píše:
Kamarádce bych to třeba řekla![]()
Ale já zase nevím, proč si to berete tak osobně. Za chvíli bychom se tu mohly postupně urazit všechny. Jedna kvůli vlasům, druhá kvůli tomu, že se jí osobně dotklo mít či nemít dítě, a tak dále
A sysel je ještě docela v pohodě, ne? V některých diskusích používají holky jíná půvabná slůvka, tohle je brnkačka
Syslík jsem napsala, ještě jsem to zněžnila a stejně dostanu ![]()
Teda aspon myslim, že jsem to tak napsala ![]()
@KPKristy píše:
Kamarádce bych to třeba řekla![]()
Ale já zase nevím, proč si to berete tak osobně. Za chvíli bychom se tu mohly postupně urazit všechny. Jedna kvůli vlasům, druhá kvůli tomu, že se jí osobně dotklo mít či nemít dítě, a tak dále
A sysel je ještě docela v pohodě, ne? V některých diskusích používají holky jíná půvabná slůvka, tohle je brnkačka
souhlasím, to se mohla třeba urazit i maminka holčičky co je jí podobná Mirinka, o té se také psalo že vypadá jak syslík ![]()
Jitka je hezka zenska, ale kdyz jednu dobu nosila ten priserny rozchuch na hlave tak to bylo strasny. Nevim co je to za modu si udelat takove krovi.Jako nechapu, proc nekdo pise, ze Tereza neni hezka, ze ma malo vlasu a buclate tvare
a co ma jako delat? to jde nejak zmenit? a co kdyby jste sem daly fotku vy, co to pisete? schvalne, jestli vy jste takove kocky?
Na svůj věk je určitě hezká Anča. Myslím teda Ljuba Krbová. Je jí asi 56? Vypadá mladě, účes šik, postavička jako lusk. A nedávno, jak měla ty modré květované šaty, vypadala jako modelka.
A mladou Terezu navlékají do takových pytlů…
@Jajvy píše:
Jitka je hezka zenska, ale kdyz jednu dobu nosila ten priserny rozchuch na hlave tak to bylo strasny. Nevim co je to za modu si udelat takove krovi.Jako nechapu, proc nekdo pise, ze Tereza neni hezka, ze ma malo vlasu a buclate tvarea co ma jako delat? to jde nejak zmenit? a co kdyby jste sem daly fotku vy, co to pisete? schvalne, jestli vy jste takove kocky?
Já jo ![]()
@radkka píše:
A ty mě znáš? Já bych to řekla.
To ti nevěřím
![]()
@Jajvy píše:
Jitka je hezka zenska, ale kdyz jednu dobu nosila ten priserny rozchuch na hlave tak to bylo strasny. Nevim co je to za modu si udelat takove krovi.Jako nechapu, proc nekdo pise, ze Tereza neni hezka, ze ma malo vlasu a buclate tvarea co ma jako delat? to jde nejak zmenit? a co kdyby jste sem daly fotku vy, co to pisete? schvalne, jestli vy jste takove kocky?
Už jsem tu někomu i fotku posílala, ale veřejně jí sem fakt dávat nebudu, nejsem pošahaná, abych dávala takové věci na net.
Jdu se zeptat zrcadla, kdo je na světě nejkrásnější.
@KPKristy mě osobně to nijak neuráží, ale sama bych to nenapsala, protože někdo si to osobně vzít může. Ale řešit to dál nepotřebuju (navíc já mám vlasů dost
)
@Mugduh píše:
@KPKristy mě osobně to nijak neuráží, ale sama bych to nenapsala, protože někdo si to osobně vzít může. Ale řešit to dál nepotřebuju (navíc já mám vlasů dost![]()
)
Jasně, chápu, ale to by si pak kdekdo mohl vzít osobně kdeco a nemohlo by se napsat nic. K čemu pak bude diskuse, když se nebude diskutovat ![]()
Myslím, že to netřeba hrotit ![]()
@Nafrněná píše:
Podle me jsou jedna vedle druhé všechny herečky v ulici ošklivé, nenapadá mě jedna hezká ženská, kdo se líbí vám?
Mě se líbí všechny A neni to provokace. Já už jsem to tady jednou psala.
![]()
@Mugduh píše:
@KPKristy i diskuze může mít nějakou úroveň.
Ale však má!! Ježísi, holky, vždyť se snad tolik nestalo. To se tu fakt budeme handrkovat o sysla na patnácti stranách?
![]()