Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fjodorka jo tak, ale ti přece usnuli u filmu, takže je jasné, že v koupelně nebyli ![]()
Mne dostalo, jak se vcera Hlozanek predstavoval i s titulem inzenyr
.
@Nafrněná píše:
však tam jasně říkali že usnuli i oblečení, u filmu…
Aha, já to dopředu neviděla, koukám se na to v televizi ![]()
@Fjodorka píše:
Jenže Gepardice měla na mysli mladé FrgályModelka Rozina, která si před spaním ani nevyčistí zuby
Ale myslí si to špatně, smějete se tu akorát vašemu vlastnímu nepochopení ![]()
Tak si myslim že za tim nebude nic vedlejšího. Ten Veber o tu Rozi asi stojí Prostě se mu líbí. Vedle toho patkáče v Coolně vypadal mnohem mużněji. K Rozince mi sedí ![]()
@Anna766 píše:
Tak si myslim že za tim nebude nic vedlejšího. Ten Veber o tu Rozi asi stojí Prostě se mu líbí. Vedle toho patkáče v Coolně vypadal mnohem mużněji. K Rozince mi sedí
jo souhlasím, patkáč je strašnej, Weber nebo Veber? mi přijde stokrát lepší
Jinak dneska Tonda opět super, ten to tam prostě zachraňuje a stará Marečková, ta je fakt na odstřel baba, jestli se ti dva rozejdou, tak jedině kvůli ní ![]()
Ja porad nechapu ty Moniciny kecy o cestovani. Celou dobu sedi doma na zadku (krome davne cesty do Ugandy, kde se poprdela strachy a zdrhla) a ve triceti najednou chce cestovat. Ale jen o tom mele. I wellness vikend ji prisel jako ztrata casu, tak kam chce cestovat??
To by mě taky zajímalo, kam jako vycestuje, hlavně jsou furt v coolně, tu jen tak nezavřou, takže už vidím, jak budou cestovat a užívat si. Spíš ta škola nooo…
Holky, taky vám tam furt skáčou ty pitomý reklamy?
![]()
Weber je určitě pro Rozu lepší než Dominik, možná i proto, že je tak o 2 roky starší a to je v tomto věku hodně znát. Weber s Hložánkem byli přesně takoví frajeři jako Dominik v tomto věku a teď púsobí docela sympaticky.
@Martrich jo skáčou jsem si říkala co s tím mám! takže závada nebude na mém přijímači to jsem ráda! ![]()
@Martrich píše:
jo souhlasím, patkáč je strašnej, Weber nebo Veber? mi přijde stokrát lepší
Jinak dneska Tonda opět super, ten to tam prostě zachraňuje a stará Marečková, ta je fakt na odstřel baba, jestli se ti dva rozejdou, tak jedině kvůli ní
Starosta opět pobavil- prý úspěšný mladý muž… ![]()
však tam jasně říkali že usnuli i oblečení, u filmu…