Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omlouvám se ale nějak se mi to nepřeškrtlo, tak už se podařilo
@ivik21 píše:
@spirunka já myslím, že to je platinovovyšisovaná blondýna s šedinami![]()
Jo, má to strašný. Líbila se mi v těch sv. hnědých vlasech, když se tenkrát hádali s Tondou.
A dneska Kuřízek, jak dostal kapky od Kuřízkový a ještě od Sabiny a on se nezmůže skoro na nic ![]()
@lena1968 píše:
Tak tady něco zajímavého z dílu 2167 10. 11. Zkopírováno z fanklubu Ulice2167 10. 11.Příspěvek upraven 30.10.15 v 20:09
Tony moc dobře věděl, proč rozmlouval Márovi jeho nápad obstarat si na ochranu zbraň. Zná
ho, ví, že v některých vypjatých situacích reaguje spíš zkratovitě. Jedna taková situace se
naskytne už brzy a jejím účastníkem bude nejen Mára, ale i jeho máma Věrka a dokonce i
Jitka s Monikou. V Ulici padne výstřel už dnes večer. Jaké budou následky?
tohle má být kdy, jako v listopadu? Moudrá z toho fakt nejsem ![]()
@Martrich píše:že? 10.11. je 2912.díl
tohle má být kdy, jako v listopadu? Moudrá z toho fakt nejsem
@Terdul píše:Zmůže, v pondělí si to vybije na Terýýýýýýskovi.
Jo tak to je fakt borec ![]()
@Terdul píše:Zmůže, v pondělí si to vybije na Terýýýýýýskovi.
fakt? bezva ![]()
@Martrich píše:
A dneska Kuřízek, jak dostal kapky od Kuřízkový a ještě od Sabiny a on se nezmůže skoro na nic
no a v dalším díle štěká na Terezu ![]()
@Moise píše:
no a v dalším díle štěká na Terezu
No, na to zítra mrknu. Ještě pár takových hádek a bude konec love story.
Teda ta Mirka
. Tak kalamitni vlasy uz jsem nevidela dlouho. Zlata blondata Tereza!!
A to byla predstavitelka Mirky nedavno v Sama doma s nejakou kadernici, ze pry ji nejak specialne striha a osetruje vlasy. Tak se asi sekla…
Třeba Mára propíchá kondomy, otěhotní ji a pak bude opuštěný taťka samoživitel, to tam snad ještě nebylo ![]()
Nebo ho Monika děsně miluje, tak s ním tedy zůstane, ale na mateřskou půjde Mára. Nejpozději do dvou let bude těžce litovat, že kdy chtěl dítě.
Každopádně, Monika mě rozčílila, jak na něj vyjela, že kvůli němu to ví celá rodina, přitom sama to do detailů vyprávěla Jituně a Lídě jen pár minut předtím ![]()
@Fjodorka píše:
Každopádně, Monika mě rozčílila, jak na něj vyjela, že kvůli němu to ví celá rodina, přitom sama to do detailů vyprávěla Jituně a Lídě jen pár minut předtím
A jak sjela Oldu a ještě se madam urazila, když se jí ptal
![]()