Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moise píše:
To už je další věc. Já sama jsem měla první dítě ve 26 a byla jsem v porodnici skoro nejmladšíKamarádka měla první ve 36 a to jsem si myslela, že už děti mít nebude nikdy. Vždycky říkala, že děti nechce, že je spokojená bez nich. Pak ukončila dlouhodobý vztah a do roka byla v tom s novým přítelem
Každá jsme prostě jiná
Ja taky, mela jsem 23 (skoro) a ostatni zenske tam byly ve veku moji mozne matky… po ranu to nekdy byla zombie show:DD k te ulici.. Mara je nahlodany matkou (zabit!) a kdo ví, jak to dopadne? smíří se? rozejde se? nebo monika podlehne?.. ![]()
Kdyby chtěla cestovat, mohla jet tenkrát s Márou na tu loď…určitě by tam práci taky chytla…nebo si už dávno zabalila bágl a jela někam na práci do světa..a nebo jen stavět školy do Indie… že?
![]()
@allluck píše:
Ale tak když se na to Monika zatím necítí, tak proč by to měla dělatpřeci Márovi řekla, že dítě chce a že určitě je jediný, s kým ho chce, tak to tak prostě má
pochopila bych, kdyby on s tím samým přišel za rok a ona mu zase řekla podobnou odpověď, to už je důvod k hádce, k rozchodu atp..
Myslim, ze to chapeme. Ale aby se pak nedivila, az ji Mara rekne, ze chce rodinu, proto se jde poohlidnout jinam. I to se stava a v jeho veku by se nebylo cemu divit ![]()
@Lenka512 píše:
Kdyby chtěla cestovat, mohla jet tenkrát s Márou na tu loď…určitě by tam práci taky chytla…nebo si už dávno zabalila bágl a jela někam na práci do světa..a nebo jen stavět školy do Indie… že?![]()
Mno, proste tam to cestovani zakomponovali debilne uz do scenare. Vzhledem k tomu, ze se dala zrovna na skolu, by bylo prirozenejsi, kdyby chtela dostudovat a zapracovat se v oboru napriklad. Nebo vzhledem k jeji praci, kdyby si chtela vzit jeste jednu hospodu. Zase to hosani nevychytali, ale my jim poradime
![]()
Mirka ma ty vlasy otresne. Nahore jakesi platinove sede a ke konci blond a pridava ji to tak 15 let ![]()
@spirunka já myslím, že to je platinovovyšisovaná blondýna s šedinami
![]()
@KPKristy tak jistě, tam buď mají honičku a nestíhají nebo chtějí cestovat ![]()
@KPKristy píše:
Mno, proste tam to cestovani zakomponovali debilne uz do scenare. Vzhledem k tomu, ze se dala zrovna na skolu, by bylo prirozenejsi, kdyby chtela dostudovat a zapracovat se v oboru napriklad. Nebo vzhledem k jeji praci, kdyby si chtela vzit jeste jednu hospodu. Zase to hosani nevychytali, ale my jim poradime![]()
Druhou hospodu si bude brát, až dostuduje, aby se měla na co vymlouvat ![]()
@radkka píše:
Druhou hospodu si bude brát, až dostuduje, aby se měla na co vymlouvat
když nevyjde to cestování
![]()
@ivik21 píše:
když nevyjde to cestování![]()
Já si myslím, že Máru to žere hodně a bude z toho krizička v ráji. Třeba nakonec na ten rozchod dojde.
Jo a Zorku bych nakopala někam, je mi nesympatická a rozchod Adrianě a Eddiemu teda nepřeju
Ale po tom, co jí tam zase vrátili se obávám, že k něčemu fakt dojde
To se sakra musí všichni podvádět a zamilovávat jinde? To je jako bežné?…jak ve vyprávěj, tam nebyl snad jedinej věrnej pár ![]()
@Moise píše:
@radkka me se teda k nemu hodi vic Zorka nez Adriana
Urcite se k sobe hodi vic a navic jsou vsichni jeste hodne mladi, tkz se jeste hledaji a na rozchodu nevidim nic hroznyho. A rekla bych, ze eddie podvadet nebude, mozna padne nejaka pusa a on se prizna, ze sezamiloval jinde ![]()
@Moise píše:
@radkka me se teda k nemu hodi vic Zorka nez Adriana
Urcite se k sobe hodi vic a navic jsou vsichni jeste hodne mladi, tkz se jeste hledaji a na rozchodu nevidim nic hroznyho. A rekla bych, ze eddie podvadet nebude, mozna padne nejaka pusa a on se prizna, ze sezamiloval jinde ![]()
Tak tady něco zajímavého z dílu 2167 10. 11. Zkopírováno z fanklubu Ulice 2167 10. 11.
Tony moc dobře věděl, proč rozmlouval Márovi jeho nápad obstarat si na ochranu zbraň. Zná
ho, ví, že v některých vypjatých situacích reaguje spíš zkratovitě. Jedna taková situace se
naskytne už brzy a jejím účastníkem bude nejen Mára, ale i jeho máma Věrka a dokonce i
Jitka s Monikou. V Ulici padne výstřel už dnes večer. Jaké budou následky?
Příspěvek upraven 30.10.15 v 20:09
@KPKristy píše:
Vidim to stejne. Nereknu, kdyby ji Mara s timto napadem prekvapil v kalupu mezi praci od nevidim do nevidim a cestami na Ural a do Indie. Ale ona se uz snad deset let placa od niceho nikam, v kulne ma patnact brigadniku a „dite jeste nechce“. Logicky to na me pusobi tak, ze „dite vubec nechce“![]()
A nejlepší byl Olda, jak si do ní repnul a ona se nafoukla a utekla domů
![]()