Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukám, že v ulici 2907 Digina zase nestíhá ![]()
@Fjodorka píše:
Každopádně, Monika mě rozčílila, jak na něj vyjela, že kvůli němu to ví celá rodina, přitom sama to do detailů vyprávěla Jituně a Lídě jen pár minut předtím
Přesně tak
Takže se to nově dozvěděl vlastně akorát Olda a je z toho strašná tragédie.
@MUFICE @Fjodorka sama moc dobre vim, jake to je poslouchat narazky na dite, a cim je zenska starsi, tim vic budou doternejsi, ale s tim musi Motyka pocitat a kdyz dite (zatim) nechce tak musi umet i tyto otazky prijimat. Jsou naprosto prirozene. Takze jeji nafouklost po par prvnich neprijemnych dobirani je smesna. Zacina me pekne stvat.
@spirunka Ale mně je jasné, že je to protivné, já narážela na to, jak seřvala Máru, že to díky němu ví celá její rodina, ačkoliv to většině té rodiny vykecala i s detaily ona, Mára se jen svěřil Olinovi. Ať alespoň není pokrytecká kráva.
@Fjodorka jj jasne, ze je jasne, ja jen, ze Monice to neni asi jasne ![]()
@MUFICE píše:
No, na to zítra mrknu. Ještě pár takových hádek a bude konec love story.
To si piš..A bude s Davidem ![]()
No jsem sama zvědavá jak to nakonec bude mezi monikou a márou
Ahojnhoky ctu vas kazdy den me fakt bavite
ale proc pisu byla jsem na vystave s cubama a patricie solarikova tam byla s tema svejma kalendarema.je desne drobounka hubena a strasne mila
nechaou ze tv tak desne klame
@Kate888 píše:
No jsem sama zvědavá jak to nakonec bude mezi monikou a márou
No a taky jak Kuřez s Terýs, protože ten gaučový vztekloun se rozčiluje jen před nesprávnou osobou, před kuřezkou a Sabinou je jak pipinka ![]()
@akasha143
ne ale jedna pani pry Terezko nechte toho zenateho
nam pak rikala ze to ma porad ze ji nekdo peskuje za ulici