Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verčule píše:
@akasha143ne ale jedna pani pry Terezko nechte toho zenateho
nam pak rikala ze to ma porad ze ji nekdo peskuje za ulici
@Verčule píše:
@akasha143ne ale jedna pani pry Terezko nechte toho zenateho
nam pak rikala ze to ma porad ze ji nekdo peskuje za ulici
chudák holka
ono možná chvilku to potěší, ten zájem
ale pořád dokola
…
Holky, pak mi tu pěkně popište hádku mezi Kurvízkem a Terýskem
zase to dneska neuvidim
(vyměnila jsem Ulici za cvičení
)
@vokishka no po tom, co už jsem nemohla projít futrama bylo na čase se trošku hýbat
![]()
Tohle musím zkopírovat z FB, psal to tam jeden „nadšený fanoušek“ Romana a Terezy
![]()
Tereza se očividně snaží zpestřit svůj vztah s Romanem, ale toho evidentně vyčerpává pracovní vytížení, a tak na nějaké lechtivé hrátky nemá ani pomyšlení. Mimochodem, Romana a jeho až depresivní stavy a změny nálad, by předurčovaly jako pacienta k návštěvě Halamové.
@Martrich píše:
Tohle musím zkopírovat z FB, psal to tam jeden „nadšený fanoušek“ Romana a Terezy![]()
Tereza se očividně snaží zpestřit svůj vztah s Romanem, ale toho evidentně vyčerpává pracovní vytížení, a tak na nějaké lechtivé hrátky nemá ani pomyšlení. Mimochodem, Romana a jeho až depresivní stavy a změny nálad, by předurčovaly jako pacienta k návštěvě Halamové.
@Martrich dobré
![]()
Tak mě hlavně zaráží, že v dnešní době mobilů a mailů, se Kuřízek Tereze nijak neozval ze služebky… Klukům v kabinetě řekne, že si vyměnili jen pár krátkých zpráv
Hlavně že si doteď věčně tajně dopisovali a telefon nedala Térka z ruky ![]()
@NinPe Tereze se jen tak nesměle nad kafem zeptá, proč ji nevzal ssebou na služebku, když ta Sabina nejela… No a on se vytočí, že to zrovna potřeboval, aby po něm vřískala i ona
A odejde z bytu a neozve se
Magor fakt ![]()
@spirunka pochybuju, ona je přece táááák zamilovaná a všechápající.
Mne teda prislo sileny, jak se Tereze dostavila domu, Kuriz uz spal. Ona vysvlekla, ani ruce si neumyla, zuby nic a sla si lehnout. Chapu, ze v serialu nejde udelat vsechno, ale tyhle detaily, to je neco pro me ![]()
@ivik21 píše:
@spirunka, @vokishka to bylo tak trapné, psala jsem už že je to gaučový nervák, vždycky se na gauči před Terkou rozčílil a plánoval, jak si to s Kuřezkou a Sabinou vyřídí a všechno zařídí ohledně Terky a kdesicosy a pak skutek utek a před Kuřezkou je poloviční mlčící
No fakt, on je hrdina, az se hory zelenaji ![]()
@KPKristy píše:
Mne teda prislo sileny, jak se Tereze dostavila domu, Kuriz uz spal. Ona vysvlekla, ani ruce si neumyla, zuby nic a sla si lehnout. Chapu, ze v serialu nejde udelat vsechno, ale tyhle detaily, to je neco pro me
Jo, to se mi také nelíbí. Ne, že by se mi to nestalo, ale to byly časy, kdy jsem přišla zpitá podobraz a do postele padla ještě s jednou botou na noze
Ale jinak bych do postele nevlezla nevysprchovaná a s nevyčištěnými zuby ![]()
@ivik21 píše:
@spirunka, @vokishka to bylo tak trapné, psala jsem už že je to gaučový nervák, vždycky se na gauči před Terkou rozčílil a plánoval, jak si to s Kuřezkou a Sabinou vyřídí a všechno zařídí ohledně Terky a kdesicosy a pak skutek utek a před Kuřezkou je poloviční mlčící
Protože z kuřízkový jde strach
To je dobrá postava, konečně žádná tuctovka
Kuřez na ní pořád kouká jak méďa béďa, bych mu dala facku ![]()