Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
2.11.15 14:57
@Verčule píše:
@akasha143 ;) ne ale jedna pani pry Terezko nechte toho zenateho ;) nam pak rikala ze to ma porad ze ji nekdo peskuje za ulici
:mrgreen:
Ty kráso, chudáci herci :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
2.11.15 15:30
@Verčule píše:
@akasha143 ;) ne ale jedna pani pry Terezko nechte toho zenateho ;) nam pak rikala ze to ma porad ze ji nekdo peskuje za ulici

chudák holka :-D ono možná chvilku to potěší, ten zájem :-D ale pořád dokola :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
2.11.15 15:47

Holky, pak mi tu pěkně popište hádku mezi Kurvízkem a Terýskem :D zase to dneska neuvidim :-D (vyměnila jsem Ulici za cvičení :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65091
2.11.15 15:56

@NinPe jak jsi mohla! Ulice je přece hlavní bod celého dne! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
2.11.15 16:09

@vokishka no po tom, co už jsem nemohla projít futrama bylo na čase se trošku hýbat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
2.11.15 16:30

Tohle musím zkopírovat z FB, psal to tam jeden „nadšený fanoušek“ Romana a Terezy
:mrgreen: :mrgreen:
Tereza se očividně snaží zpestřit svůj vztah s Romanem, ale toho evidentně vyčerpává pracovní vytížení, a tak na nějaké lechtivé hrátky nemá ani pomyšlení. Mimochodem, Romana a jeho až depresivní stavy a změny nálad, by předurčovaly jako pacienta k návštěvě Halamové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
2.11.15 16:32
@Martrich píše:
Tohle musím zkopírovat z FB, psal to tam jeden „nadšený fanoušek“ Romana a Terezy :mrgreen: :mrgreen:
Tereza se očividně snaží zpestřit svůj vztah s Romanem, ale toho evidentně vyčerpává pracovní vytížení, a tak na nějaké lechtivé hrátky nemá ani pomyšlení. Mimochodem, Romana a jeho až depresivní stavy a změny nálad, by předurčovaly jako pacienta k návštěvě Halamové.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
2.11.15 16:51

@Martrich dobré :palec: :palec:

Tak mě hlavně zaráží, že v dnešní době mobilů a mailů, se Kuřízek Tereze nijak neozval ze služebky… Klukům v kabinetě řekne, že si vyměnili jen pár krátkých zpráv 8o Hlavně že si doteď věčně tajně dopisovali a telefon nedala Térka z ruky :think:

@NinPe Tereze se jen tak nesměle nad kafem zeptá, proč ji nevzal ssebou na služebku, když ta Sabina nejela… No a on se vytočí, že to zrovna potřeboval, aby po něm vřískala i ona 8o 8o A odejde z bytu a neozve se :lol: Magor fakt :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3443
2.11.15 16:55

@ivik21

tak to je magor ale, treba se uz Terce rozsviti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65091
2.11.15 16:57

@spirunka pochybuju, ona je přece táááák zamilovaná a všechápající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
2.11.15 17:00

@spirunka, @vokishka to bylo tak trapné, psala jsem už že je to gaučový nervák, vždycky se na gauči před Terkou rozčílil a plánoval, jak si to s Kuřezkou a Sabinou vyřídí a všechno zařídí ohledně Terky a kdesicosy a pak skutek utek a před Kuřezkou je poloviční mlčící :zed:

• Citovat
  • Upravit
46669
2.11.15 18:32

Mne teda prislo sileny, jak se Tereze dostavila domu, Kuriz uz spal. Ona vysvlekla, ani ruce si neumyla, zuby nic a sla si lehnout. Chapu, ze v serialu nejde udelat vsechno, ale tyhle detaily, to je neco pro me :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.11.15 18:33
@ivik21 píše:
@spirunka, @vokishka to bylo tak trapné, psala jsem už že je to gaučový nervák, vždycky se na gauči před Terkou rozčílil a plánoval, jak si to s Kuřezkou a Sabinou vyřídí a všechno zařídí ohledně Terky a kdesicosy a pak skutek utek a před Kuřezkou je poloviční mlčící :zed:

No fakt, on je hrdina, az se hory zelenaji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.11.15 18:37
@KPKristy píše:
Mne teda prislo sileny, jak se Tereze dostavila domu, Kuriz uz spal. Ona vysvlekla, ani ruce si neumyla, zuby nic a sla si lehnout. Chapu, ze v serialu nejde udelat vsechno, ale tyhle detaily, to je neco pro me :mrgreen:

Jo, to se mi také nelíbí. Ne, že by se mi to nestalo, ale to byly časy, kdy jsem přišla zpitá podobraz a do postele padla ještě s jednou botou na noze :oops: Ale jinak bych do postele nevlezla nevysprchovaná a s nevyčištěnými zuby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.11.15 18:39
@ivik21 píše:
@spirunka, @vokishka to bylo tak trapné, psala jsem už že je to gaučový nervák, vždycky se na gauči před Terkou rozčílil a plánoval, jak si to s Kuřezkou a Sabinou vyřídí a všechno zařídí ohledně Terky a kdesicosy a pak skutek utek a před Kuřezkou je poloviční mlčící :zed:

Protože z kuřízkový jde strach :mrgreen: To je dobrá postava, konečně žádná tuctovka :dance: Kuřez na ní pořád kouká jak méďa béďa, bych mu dala facku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí